Asiaczek Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Agappe - tak, tak. Masz rację! Lowka na fotce nr 1 jest po prawej stronie na górze, a na pozostałych fotkach - pierwsza z lewej. BRAWO za spostrzegawczośc! pzdr. Quote
Savannah Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Asiaczek napisał(a): Bo należysz!:lol: I bardzo mnie to cieszy! Już nie mogę sie doczekac kolejnych pogaduszek... zaczniemy od pociągowych:lol: pogaduszek Quote
panienkabubu Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 sylrwia napisał(a):Dobry wieczór:razz: Już trzeba chyba mówić "Dobra noc", ale nie w kontekście, że idziemy spać, tylko się witamy :lol: Quote
Agappe Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Asiaczek']Agappe - tak, tak. Masz rację! Lowka na fotce nr 1 jest po prawej stronie na górze, a na pozostałych fotkach - pierwsza z lewej. BRAWO za spostrzegawczośc! pzdr. jupii :multi::multi::multi::multi: moja ci ona ;) Quote
Savannah Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Hih, no właśnie, dobra noc jest chyba bardziej na miejscu:cool3: zwłaszcza że mamy już ostatni dzień roku :) Quote
sylrwia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 panienkabubu napisał(a):Już trzeba chyba mówić "Dobra noc", ale nie w kontekście, że idziemy spać, tylko się witamy :lol: :eviltong: Quote
tusia. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Asiaczek'] Martya - witaj w FB Asiaczków! Zapraszamy częściej!:lol: Byłam tu już kiedyś :razz: Tylko nick zmieniłam :evil_lol: Quote
Cosmo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dzien doberek sylwestrowy - fakt, jest nocka jeszcze, ale juz po polnocy :) chcialam zyczyc wszystkiego naj naj najlepszego w 2008 roku, samych sukcesów hodowlanych, wiecej malenkich kluseczek :loveu::loveu::loveu: [sa słodziuchne], zdrówka, pogody ducha, usmiechu na buzce, robienia duuuuzej ilosci fotek i wklejania ich tutaj :p i wszystkiego, czego sobie tylko zyczysz ;) [a sobie zycze poznania Ciebie :p i wyglaskania twoich wszystkich pociech:loveu: :evil_lol:] :laola: pozdrawiam, Karolina ;) Quote
Cosmo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 nadrobilam wszystkie stronki :evil_lol: jeja ile newsów ;) bardzo sie ciesze, ze wszystko sie tak pieknie ukladalo, tyle, że Felcia niezle zwlekala z porodem :cool3: - ale bobaski sa i to juz calkiem duze :eviltong: no nic na mnie czas, ot studencki los - referaty i recenzje na wczoraj, a ja jestem jak zwykle w proszku, ehhh co za len ze mnie... wole nie myslec, co bedzie podczas sesji, moze uda mi sie cos tam na zerowkach pozaliczac, choc watpie :roll: pozdrawiam cieplutko i czekam na nowa sesje foto :diabloti::p Quote
AneQ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Asiaczek napisał(a):Już lada, lada dzien będa miały 4 tygodnie... To znaczy konkretnie 2 stycznia 2008 r. A jeszcze tak niedawno sie rodziły,prawda?:lol: Tak... Niedawno były takie malutkie pulchniutkie, niewidzące jeszcze tego świata, kluseczki...:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
Savannah Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Asiaczku w Nowym Roku 2008 życzę Ci dużo zdrowia (bo to najważniejsze!), szczęścia, pomyślności, spełnienia wielu, wielu marzeń (m.in.auto:loveu:) oraz samych sukcesów na tle wystawowym z baskami z przydomkiem Asiaczek a także z tymi pięknymi facetami - Guziczkiem i Wahzirim, oraz sukcesów w życiu prywatnym !!! :calus::kciuki::klacz: Ode mnie i całej mojej Rodziny ![/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:bluepaw: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Z mojej strony dziękuje za bardzo udaną współpracę, przemiłe pogaduszki, wielkie zaufanie co do mnie i wiarę w moje umiejętności. Podróże z takimi baskami jak Felka, Zelka i Dżezik to czysta przyjemność ! Mam nadzieję, że więcej będę mieć takich przyjemności :) Dzięki Tobie coraz bardziej wczuwam się w rolę przyszłego właściciela tej wspaniałej rasy jaką są Basenji. Dziękuje za WSZYSTKO !:Rose::calus::buzi: [/FONT] Quote
ewelinabuck Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Fajerwerki, bal, muzyka, już szampana każdy łyka. Stary rok się w Nowy zmienia przy okazji śle życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, górę szmalu i miłości. Mnóstwa uniesień po zmroku życzę Tobie w Nowym Roku.:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi: Quote
betel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Book Antiqua]Szczęśliwego Nowego Roku 2008[/FONT] [FONT=Book Antiqua]i wszystkiego naj....naj... najlepszego[/FONT] [FONT=Book Antiqua]:BIG:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Cambel&Megi napisał(a): Hihi, Asiu widziałam dziś Ciebie, i kilka innych osób ustawiających Twoje Baski w nowym/chociaż sama nie wiem czy taki nowy/ 'Psie' :razz: Teraz juz wiem, że jest to grudniowy (6 numer) numer dwumiesięcznika PIES! Tam jest fotorelacja z wystawy Klubowej V grupy i jest jedno nasze zdjęcie!!! Bardzo efektownie tam wygladamy...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='sylrwia']Asiaczek w wolnej chwili lokowka je podkreca:diabloti: Sylrwia - trafiłaś w dziesiątkę! Oto dowód: No i jak Ci się podoba ? Pzdr. Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 świetny rysunek !! :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Savannah napisał(a):I bardzo mnie to cieszy! Już nie mogę sie doczekac kolejnych pogaduszek... zaczniemy od pociągowych:lol: pogaduszek Jesteśmy na dobrej drodze!:lol: sylrwia napisał(a):Dobry wieczór:razz: Witajcie Właścicielko Pieknego Foryśka! Agappe napisał(a):jupii :multi: moja ci ona ;) Jeszcze przez miesiąc. No, może ciutke dłużej...:cool3: Martya napisał(a):Byłam tu już kiedyś :razz: Tylko nick zmieniłam :evil_lol: No własnie. Psiaki znajome...:lol: Cosmo napisał(a): Dzien doberek sylwestrowy - fakt, jest nocka jeszcze, ale juz po polnocy :) chcialam zyczyc wszystkiego naj naj najlepszego w 2008 roku, samych sukcesów hodowlanych, wiecej malenkich kluseczek :loveu::loveu::loveu: [sa słodziuchne], zdrówka, pogody ducha, usmiechu na buzce, robienia duuuuzej ilosci fotek i wklejania ich tutaj :p i wszystkiego, czego sobie tylko zyczysz ;) [a sobie zycze poznania Ciebie :p i wyglaskania twoich wszystkich pociech:loveu: :evil_lol:] :laola: pozdrawiam, Karolina ;) Cosmo napisał(a):nadrobilam wszystkie stronki :evil_lol: jeja ile newsów ;) bardzo sie ciesze, ze wszystko sie tak pieknie ukladalo, tyle, że Felcia niezle zwlekala z porodem :cool3: - ale bobaski sa i to juz calkiem duze :eviltong: no nic na mnie czas, ot studencki los - referaty i recenzje na wczoraj, a ja jestem jak zwykle w proszku, ehhh co za len ze mnie... wole nie myslec, co bedzie podczas sesji, moze uda mi sie cos tam na zerowkach pozaliczac, choc watpie :roll: pozdrawiam cieplutko i czekam na nowa sesje foto :diabloti::p Dzieki za zyczenia! A ja mocno trzymam kciuki za egzaminy! Będzie dobrez, bo... musi tak byc!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Savannah'][FONT=Comic Sans MS]Asiaczku w Nowym Roku 2008 życzę Ci dużo zdrowia (bo to najważniejsze!), szczęścia, pomyślności, spełnienia wielu, wielu marzeń (m.in.auto:loveu:) oraz samych sukcesów na tle wystawowym z baskami z przydomkiem Asiaczek a także z tymi pięknymi facetami - Guziczkiem i Wahzirim, oraz sukcesów w życiu prywatnym !!! :calus::kciuki::klacz: Ode mnie i całej mojej Rodziny ![/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:bluepaw: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Z mojej strony dziękuje za bardzo udaną współpracę, przemiłe pogaduszki, wielkie zaufanie co do mnie i wiarę w moje umiejętności. Podróże z takimi baskami jak Felka, Zelka i Dżezik to czysta przyjemność ! Mam nadzieję, że więcej będę mieć takich przyjemności :) Dzięki Tobie coraz bardziej wczuwam się w rolę przyszłego właściciela tej wspaniałej rasy jaką są Basenji. Dziękuje za WSZYSTKO !:Rose::calus::buzi: [/FONT] Savannah - ja tez pięknie dziekuję za wszelka pomoc i cudne wyniki w prezentacji baskow. Na przyszłośc będzie jak znalazł...:lol: Duzo dobrego w Nowym 2008 roku! Tyle samo ( a jesli mozliwe to i więcej) zapalu, sukcesów na uczelni ..... [quote name='ewelinabuck']Fajerwerki, bal, muzyka, już szampana każdy łyka. Stary rok się w Nowy zmienia przy okazji śle życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, górę szmalu i miłości. Mnóstwa uniesień po zmroku życzę Tobie w Nowym Roku.:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi: Ewelina - pieknie dziękuję za zyczenia i Tobie, Kochana - tego samego! Obys zawsze byla taka pogodna, usmiechnięta i robiła takie piekne zdjęcia!:loveu: [quote name='betel'][FONT=Book Antiqua]Szczęśliwego Nowego Roku 2008[/FONT] [FONT=Book Antiqua]i wszystkiego naj....naj... najlepszego[/FONT] [FONT=Book Antiqua]:BIG:[/FONT] Betel - Tobie równiez pieknie dziekuję za zyczenia. Tobie, Twojej Rodzinie i Psiakom - samego dobrego, lepszego i najlepszego w Nowym 2008 roku!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 A to dla Wasz, Kochani Odwiedzacze mojego FB! Smacznego!!! sama pieklam... Pzdr. Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Asiu wszystkiego naj, naj !!! :loveu::loveu::loveu: dużo sukcesów i zdrówka !! UDANEGO WSKOKU DO NOWEGO ROKU !! Quote
Cosmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 mmm wyglada pysznie:loveu: - ale co to jest???:cool3: a ja wczoraj szarlotke z budyniem zrobilam, mialam gest :evil_lol: pozdrawiam:p Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 To sa rozki drożdżowe , a w środku marmolada różana + skórka pomarańczowa i rodzynki... http://img246.imageshack.us/img246/9872/resizeofimg0747ef6.jpg Nie tylko wyglądały pysznie, ale i smakowały! Cosmo - witaj jako pierwsza w Nowym Roku! Pzdr. Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witanko Asiaczki w Nowym Roku !!! :multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts