Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Agappe - tak, tak. Masz rację!
Lowka na fotce nr 1 jest po prawej stronie na górze, a na pozostałych fotkach - pierwsza z lewej.
BRAWO za spostrzegawczośc!
pzdr.

jupii :multi::multi::multi::multi: moja ci ona ;)

Posted

Dzien doberek sylwestrowy - fakt, jest nocka jeszcze, ale juz po polnocy :) chcialam zyczyc wszystkiego naj naj najlepszego w 2008 roku, samych sukcesów hodowlanych, wiecej malenkich kluseczek :loveu::loveu::loveu: [sa słodziuchne], zdrówka, pogody ducha, usmiechu na buzce, robienia duuuuzej ilosci fotek i wklejania ich tutaj :p i wszystkiego, czego sobie tylko zyczysz ;) [a sobie zycze poznania Ciebie :p i wyglaskania twoich wszystkich pociech:loveu: :evil_lol:]

:laola:

pozdrawiam, Karolina ;)

Posted

nadrobilam wszystkie stronki :evil_lol: jeja ile newsów ;) bardzo sie ciesze, ze wszystko sie tak pieknie ukladalo, tyle, że Felcia niezle zwlekala z porodem :cool3: - ale bobaski sa i to juz calkiem duze :eviltong:
no nic na mnie czas, ot studencki los - referaty i recenzje na wczoraj, a ja jestem jak zwykle w proszku, ehhh co za len ze mnie... wole nie myslec, co bedzie podczas sesji, moze uda mi sie cos tam na zerowkach pozaliczac, choc watpie :roll:
pozdrawiam cieplutko i czekam na nowa sesje foto :diabloti::p

Posted

Asiaczek napisał(a):
Już lada, lada dzien będa miały 4 tygodnie... To znaczy konkretnie 2 stycznia 2008 r. A jeszcze tak niedawno sie rodziły,prawda?:lol:

Tak... Niedawno były takie malutkie pulchniutkie, niewidzące jeszcze tego świata, kluseczki...:loveu::loveu::loveu::lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Asiaczku w Nowym Roku 2008 życzę Ci dużo zdrowia (bo to najważniejsze!), szczęścia, pomyślności, spełnienia wielu, wielu marzeń (m.in.auto:loveu:) oraz samych sukcesów na tle wystawowym z baskami z przydomkiem Asiaczek a także z tymi pięknymi facetami - Guziczkiem i Wahzirim, oraz sukcesów w życiu prywatnym !!!
:calus::kciuki::klacz:
Ode mnie i całej mojej Rodziny !
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:bluepaw:

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Z mojej strony dziękuje za bardzo udaną współpracę, przemiłe pogaduszki, wielkie zaufanie co do mnie i wiarę w moje umiejętności.
Podróże z takimi baskami jak Felka, Zelka i Dżezik to czysta przyjemność !
Mam nadzieję, że więcej będę mieć takich przyjemności :)
Dzięki Tobie coraz bardziej wczuwam się w rolę przyszłego właściciela tej wspaniałej rasy jaką są Basenji.

Dziękuje za WSZYSTKO !:Rose::calus::buzi:
[/FONT]

Posted

Fajerwerki, bal, muzyka,
już szampana każdy łyka.
Stary rok się w Nowy zmienia
przy okazji śle życzenia:
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
górę szmalu i miłości.
Mnóstwa uniesień po zmroku
życzę Tobie w Nowym Roku.:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):

Hihi, Asiu widziałam dziś Ciebie, i kilka innych osób ustawiających Twoje Baski w nowym/chociaż sama nie wiem czy taki nowy/ 'Psie' :razz:

Teraz juz wiem, że jest to grudniowy (6 numer) numer dwumiesięcznika PIES!
Tam jest fotorelacja z wystawy Klubowej V grupy i jest jedno nasze zdjęcie!!! Bardzo efektownie tam wygladamy...:lol:
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
I bardzo mnie to cieszy! Już nie mogę sie doczekac kolejnych pogaduszek... zaczniemy od pociągowych:lol: pogaduszek

Jesteśmy na dobrej drodze!:lol:

sylrwia napisał(a):
Dobry wieczór:razz:

Witajcie Właścicielko Pieknego Foryśka!

Agappe napisał(a):
jupii :multi: moja ci ona ;)

Jeszcze przez miesiąc. No, może ciutke dłużej...:cool3:

Martya napisał(a):
Byłam tu już kiedyś :razz:
Tylko nick zmieniłam :evil_lol:

No własnie. Psiaki znajome...:lol:

Cosmo napisał(a):

Dzien doberek sylwestrowy - fakt, jest nocka jeszcze, ale juz po polnocy :) chcialam zyczyc wszystkiego naj naj najlepszego w 2008 roku, samych sukcesów hodowlanych, wiecej malenkich kluseczek :loveu::loveu::loveu: [sa słodziuchne], zdrówka, pogody ducha, usmiechu na buzce, robienia duuuuzej ilosci fotek i wklejania ich tutaj :p i wszystkiego, czego sobie tylko zyczysz ;) [a sobie zycze poznania Ciebie :p i wyglaskania twoich wszystkich pociech:loveu: :evil_lol:]

:laola:

pozdrawiam, Karolina ;)

Cosmo napisał(a):
nadrobilam wszystkie stronki :evil_lol: jeja ile newsów ;) bardzo sie ciesze, ze wszystko sie tak pieknie ukladalo, tyle, że Felcia niezle zwlekala z porodem :cool3: - ale bobaski sa i to juz calkiem duze :eviltong:
no nic na mnie czas, ot studencki los - referaty i recenzje na wczoraj, a ja jestem jak zwykle w proszku, ehhh co za len ze mnie... wole nie myslec, co bedzie podczas sesji, moze uda mi sie cos tam na zerowkach pozaliczac, choc watpie :roll:
pozdrawiam cieplutko i czekam na nowa sesje foto :diabloti::p

Dzieki za zyczenia!
A ja mocno trzymam kciuki za egzaminy! Będzie dobrez, bo... musi tak byc!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Savannah']

[FONT=Comic Sans MS]Asiaczku w Nowym Roku 2008 życzę Ci dużo zdrowia (bo to najważniejsze!), szczęścia, pomyślności, spełnienia wielu, wielu marzeń (m.in.auto:loveu:) oraz samych sukcesów na tle wystawowym z baskami z przydomkiem Asiaczek a także z tymi pięknymi facetami - Guziczkiem i Wahzirim, oraz sukcesów w życiu prywatnym !!!
:calus::kciuki::klacz:
Ode mnie i całej mojej Rodziny !
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:bluepaw:

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Z mojej strony dziękuje za bardzo udaną współpracę, przemiłe pogaduszki, wielkie zaufanie co do mnie i wiarę w moje umiejętności.
Podróże z takimi baskami jak Felka, Zelka i Dżezik to czysta przyjemność !
Mam nadzieję, że więcej będę mieć takich przyjemności :)
Dzięki Tobie coraz bardziej wczuwam się w rolę przyszłego właściciela tej wspaniałej rasy jaką są Basenji.

Dziękuje za WSZYSTKO !:Rose::calus::buzi:
[/FONT]

Savannah - ja tez pięknie dziekuję za wszelka pomoc i cudne wyniki w prezentacji baskow. Na przyszłośc będzie jak znalazł...:lol:
Duzo dobrego w Nowym 2008 roku! Tyle samo ( a jesli mozliwe to i więcej) zapalu, sukcesów na uczelni .....

[quote name='ewelinabuck']
Fajerwerki, bal, muzyka,
już szampana każdy łyka.
Stary rok się w Nowy zmienia
przy okazji śle życzenia:
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
górę szmalu i miłości.
Mnóstwa uniesień po zmroku
życzę Tobie w Nowym Roku.:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi:

Ewelina - pieknie dziękuję za zyczenia i Tobie, Kochana - tego samego! Obys zawsze byla taka pogodna, usmiechnięta i robiła takie piekne zdjęcia!:loveu:

[quote name='betel']
[FONT=Book Antiqua]Szczęśliwego Nowego Roku 2008[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]i wszystkiego naj....naj... najlepszego[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]:BIG:[/FONT]

Betel - Tobie równiez pieknie dziekuję za zyczenia. Tobie, Twojej Rodzinie i Psiakom - samego dobrego, lepszego i najlepszego w Nowym 2008 roku!!!:lol:
Pzdr.