Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Helga&Ares']witam po dłuższej przerwie Asiaczki :loveu:
Wiem, wiem, że byla przerwa. Ale juz jest OK!
Dzieki za wizytę!:lol:

[quote name='Agappe']ja chyba jestem jeszcze za młoda na ten serwis ;) z osobami, z którymi chciałam miec kontakt z podstawówki, gimnazjum i liceum mam, a reszta delikatnie rzecz biorąc mało mnie interesuje :evil_lol:

a moja śliczna chrześnica jest CUDOWNA!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

qrcze przeziębiłam się odrobine, a do takich małych szczeniąt to chyba tylko zdrowym można przychodzić?:roll:
Nie mam na ten temat zdania (co do Twojej choroby), ale chyba jakąś racje masz! Wyzdrowiej i daj znać. A na pewno znajdziemy wolny termin...:lol:

[quote name='Elitesse']ja mam juz ponad 100 znajomych :evil_lol:
No i mnie tez do nich zaliczyłas...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę
www.nasza-klasa.pl?

Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje...

Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol:
Pzdr.
I ja jestem :) już od dość dawna :) Zapraszam dogomaniaków do znajomych;):lol:

Posted

PANGEA napisał(a):
Hihi na tym portalu dzis taki "ruch" ze przestal chodzic :mad: Podobno juz 4 miliony osob sie zapisalo :crazyeye: Mnie zapisala siostra w Wigilie

Rzeczywiście, dzisiaj wejśc na ten portal to... masakra...

Savannah napisał(a):
I ja jestem :) już od dość dawna :) Zapraszam dogomaniaków do znajomych;):lol:

A jak się zaprasza inne osoby do listy znajomych?
I jak je się wynajduje? Czy trzeba wpisac konkretne nazwisko czy jak?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Rzeczywiście, dzisiaj wejśc na ten portal to... masakra...

A jak się zaprasza inne osoby do listy znajomych?
I jak je się wynajduje? Czy trzeba wpisac konkretne nazwisko czy jak?
Pzdr.
Ten portal zawsze tak chodzi, bez względu na szybkość netu... taki jego urok:evil_lol:

Jak szukac - w prawym górnym roku ekranu jest Szukaj i tam sie wpisuje imię i nazwisko, oraz miasto. W lewym roku mniej wiecej na środku jest Wiadomośći : tam Asiaczku klikasz i wyskakuja Ci zaproszenia od innych dla Ciebie... m.in. będzie tez ode mnie! :) Jak zapraszac? jak masz jakiś profil ze zdjęciem lub nie to obok zdjęcia w profilu jest : zapros do znajomych. Wtedy ta osoba dostaje maila, i musi potwierdzić że naprawde się znacie... Mam nadzieje że nie za zawikle wytłumaczyłam!:lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, czyli trzeba indywidualnie wpisywac dane, tak?
pzdr.

Tak, w prawym górnym rogu jest Szukaj. Wpisujemy imię i nazwisko (może być panieńskie) oraz miasto. MIasta niby nie trzeba ale to ułatwi znacznie wyszukanie !

Posted

panienkabubu napisał(a):
oooo!
Asiaczku, masz konto na nasza-klasa.pl? :cool3: z chęcią dodam!!

Juz dostałam zaproszenie. Dziekuję!

Savannah napisał(a):
Tak, w prawym górnym rogu jest Szukaj. Wpisujemy imię i nazwisko (może być panieńskie) oraz miasto. MIasta niby nie trzeba ale to ułatwi znacznie wyszukanie !

OK. Jeszcze raz dzięki!
Pzdr.

Posted

Asiu, to nic trudnego, tylko niestety popularność serwisu sprawia, że porusza on się gorzej niż dogo, gdy muliło :evil_lol:
Naprawdę fajna sprawa, można poznać swoich kolegów, których nie widziało się np. 10 lat :loveu:

Ktoś jeszcze z Was ma konto na naszej-klasie? :cool3:

Posted

Ale słodkie Asiaczkowe klusie :loveu:... wreszcie mam czas popodziwiać :lol:. Łebki to mają na razie jak świnki morskie ;) nawet kolorystycznie podobne... czekam z niecierpliwością na dalsze przepoczwarzanie się w motylki tzn. baski :cool3:.

Posted

jamnicze napisał(a):
Witam i Wszystkim życzę Wesołych Świąt.
Asiu wszyyyyyystkie klusie są słodziusie, a ta moja .........:loveu:

Witaj w w końcówce Świąt!
Ja jutro i pojutrze idę do pracy, a Ty? Chyba macie wolne...?
pzdr.

Posted

Kilka dzisiejszych fotek.
Najpierw grupowe - niech kazdy szuka swojego chrzesniaka...

Podejrzewam, że niektórzy z Was pamiętają różową czapeczke...?:lol: Jak dotąd - jest niesmiertelna!
Cdn.
Pzdr.

Posted

Wolne, wolne :fadein: (+praca domowa)

Asiu, mam nadzieję, ze się nie pogniewasz bo wydrukowałam sobie właśnie zdjęcia "mamuśki i tatuśka" oraz małych urwisków? Czy na tym grupowym na twojej stronie Sajdka jest na górze?