baskomaniak Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Baski bobaski, śpioszki, przytulaski: Pozdrawiam :) Quote
Agappe Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Asiaaaa to kiedy bedą pierwsze spotkania głaskaczy? :lol: i co z moim pytaniem odnosnie dziewczynki numer 3 na zdjęciu??:roll: Quote
Savannah Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 dawno mnie nie było:roll: ale przez ostatni tydzień siedziałam głownie w książkach z krajoznawstwa...:razz: ale chyba się opłaciło... jako jedyna na roku zdałam na 5 (15/15pkt):crazyeye: nie no normalnie zawrót głowy:evil_lol: zdjęcia ślicznotek piękne!! PS: Asiaczku dostałas, mojego emaila? bo nie odpisałaś, to nie wiem...:razz: Quote
panienkabubu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Asiu a Twoje malce ciągle z mamą? Czy odstawiasz?:) I tak w ogóle, to ja się pogubiłam :cool3: one są u Ciebie czy u baskomaniaka? :cool3: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :grins: cioteczka się kłania z rana:multi: Quote
Klaudia :-) Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 kluchy niesamowicie się zmieniają:-) Quote
Mudik Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Asiu dla Ciebie i Rodzinki i Wszystkich Basków a zwłaszcza maluchów Basków-Bobasków Szczęśliwych,RAdosnych,Spokojnych Rodzinnych Swiąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzą Mudiki P.S Już teraz, bo nie będę mieć(właściwie można powiedzieć)dostępu do netu do Nowego roku:-( Quote
baskomaniak Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 panienkabubu napisał(a):... I tak w ogóle, to ja się pogubiłam :cool3: one są u Ciebie czy u baskomaniaka? :cool3: W dni parzyste u mnie, a w nieparzyste u Asiaczka :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 baskomaniak napisał(a):W dni parzyste u mnie, a w nieparzyste u Asiaczka :evil_lol: :evil_lol: krążowniki :lol: A na poważnie?:cool3: Quote
Elitesse Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 uff nadrobilam :multi: a w zasadzie to nadrobilysmy z M :eviltong: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Elitesse napisał(a):uff nadrobilam :multi: a w zasadzie to nadrobilysmy z M :eviltong: Już rozdwojona?:) Quote
Elitesse Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 panienkabubu napisał(a):Już rozdwojona?:) tak :) dzis Madzia skonczyla tydzien :eviltong: Quote
Poświata Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='baskomaniak']Baski bobaski, śpioszki, przytulaski: http://img245.imageshack.us/img245/8383/pc139240640x480rm8.jpg Pozdrawiam :)Aaaaaaa, jaki brziuchol :loveu::loveu::mdleje:. Asieńko, zajrzyj do mnie w wolnej chwili, mam COŚ ciekawego :cool3:. Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Dzaga napisał(a):Śliczne różowe klusie. Dzaga - chciałam wpaśc z rewizyta do Ciebie, ale... nie moge znaleźc Twojego FB... nie wiem - masz czy nie... Agappe napisał(a):Asiaaaa to kiedy bedą pierwsze spotkania głaskaczy? :lol: i co z moim pytaniem odnosnie dziewczynki numer 3 na zdjęciu??:roll: Jak nidzie nie wyjeżdżasz, to może w przerwie pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem...? a o co chodziło z dziewczynką nr 3...? Savannah napisał(a):dawno mnie nie było:roll: ale przez ostatni tydzień siedziałam głownie w książkach z krajoznawstwa...:razz: ale chyba się opłaciło... jako jedyna na roku zdałam na 5 (15/15pkt):crazyeye: nie no normalnie zawrót głowy:evil_lol: zdjęcia ślicznotek piękne!! PS: Asiaczku dostałas, mojego emaila? bo nie odpisałaś, to nie wiem...:razz: GRATULACJE!!!! TO TERAZ WIEM, CO SIę DZIAłO, żE TAKA CISZA BYłA Z TWOJEJ STRONY. PODEJRZEWAłAM, ZE SZKOłA DAJE CI NIEZłY WYCISK, ALE TAKI RESULTAT... NONONO... :multi::calus::buzi: panienkabubu napisał(a)::evil_lol: krążowniki :lol: A na poważnie?:cool3: A na powaznie masz PW... Poświata napisał(a):Aaaaaaa, jaki brziuchol :loveu::loveu::mdleje:. Asieńko, zajrzyj do mnie w wolnej chwili, mam COŚ ciekawego :cool3:. Juz lece... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Elitesse napisał(a):tak :smile: dzis Madzia skonczyla tydzien :eviltong: o jesu gratulacje :loveu: Pokaż maleństwo :loveu: Asiu - już odpisałam :splat::splat: Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Zapraszam wszystkich do wejscia na poniższy link. Naprawde warto! http://animalia.pl/choinka.php Pzdr. Quote
Matusz Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Asiaczek']Zapraszam wszystkich do wejscia na poniższy link. Naprawde warto! http://animalia.pl/choinka.php Pzdr. Asiu, ja już dawno ubrałem i wysłałem ;) Quote
Cambel&Megi Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 JA też już porozsyłałam trochę choinek :) Ale Bobaski rosną........ :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Ja tez porozsyłałam już troszkę choinek, ale zaraz wyslę następną partię... pzdr. Quote
sylrwia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Asiaczku czy Twoja ciocia świetuje w grudniu, no wiesz choinki te sprawy?:razz: I chcialam przypomniec się co do mojego kotka:-( Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Świętuje, co ma nie świętować! A w tym roku, to chyba i Wigilia będzie u niej w domku, bo Ciocia nie czuje się zbyt dobrze... pzdr. Quote
sylrwia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dzieki za informacje Asiaczku. No wiesz nie każdy świetuje wiec wolalam sie upwenic. Quote
hanacek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Asiaczek - maluszky kochane- jak szybko rosnia!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts