Asiaczek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 panienkabubu napisał(a):A co to za premia? Powiedz, że to nie prawda, że składka zdrożała do 50zł:( Tak, to prawda! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Wrócę jeszcze do wystawy w Kielcach i pokażę Wam, jak bawiły się Kika i Żelka... Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak, to prawda! Pzdr. jesli mnie pamiec nie myli to skladka "stala" w miejscu 2 czy 3 lata co bylo az dziwne :roll: wczesniej czy pozniej musieli ja podniesc Quote
Elitesse Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 czyzby pan Kiki przymierzal sie do sprawienia wspoltowarzyszki dla swojej ulubienicy ? :cool3::eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 A kto Go tam wie... Jest zakochany w basenji, :loveu:a w Kice w szczególności... Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Asiaczek napisał(a):A kto Go tam wie... Jest zakochany w basenji, :loveu:a w Kice w szczególności... Pzdr. z dwoma mu bardziej do twarzy niz z jednym hihi :eviltong: Quote
Mudik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 To Ty Joasiu nie ważysz maluchów? Dla porównania mudiki(dorosłe porównywalne z baskami)ważą po urodzeniu 300-350 gram średnio. Bobaski słodziaki,a co temu w łapkę sie stało? http://img259.imageshack.us/img259/5757/pc069160hg1.jpg Quote
Elitesse Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 na moje oko mial pazura ciachnietego :roll: ja swoim sznuckom tez tak zcesto robie ( tzn wet robi) Quote
Asiaczek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Mudik']To Ty Joasiu nie ważysz maluchów? Dla porównania mudiki(dorosłe porównywalne z baskami)ważą po urodzeniu 300-350 gram średnio. Bobaski słodziaki,a co temu w łapkę sie stało? http://img259.imageshack.us/img259/5757/pc069160hg1.jpg Pisałam, że wczoraj były obcinane boczne pazurki... pzdr. Quote
Mudik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Pisałam, że wczoraj były obcinane boczne pazurki... pzdr. Nie doczytałam,no i nie myślałam ,że coraz więcej osób ucina przednie kciuki,nie jestem za tym .U mudików się tnie wilcze,bywaja nawet podwójne i te owszem są zbędne i mogą sprawiać problemy ale czemu przednie?Moje psy ich używją. Quote
Mudik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 A inne opłaty,rejestracja piesa ,rodowód też poszły w górę?:-( Quote
Asiaczek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Mudik napisał(a):Nie doczytałam,no i nie myślałam ,że coraz więcej osób ucina przednie kciuki,nie jestem za tym .U mudików się tnie wilcze,bywaja nawet podwójne i te owszem są zbędne i mogą sprawiać problemy ale czemu przednie?Moje psy ich używją. Baski ich nie uzywają, a poza tym mnie nie podoba sie łapa z takimi pazurami... Mudik napisał(a):A inne opłaty,rejestracja piesa ,rodowód też poszły w górę?:-( Te opłaty - jezeli pójdą w góre - to dopiero od przyszłego roku. W ciagu roku kalendarzowego nie zmienia sie opłat regulaminowych... I dlatego m.in. zarejestrowałam miot w grudniu, a nie w styczniu... pzdr. Quote
Elitesse Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Baski ich nie uzywają, a poza tym mnie nie podoba sie łapa z takimi pazurami... . moje burki latajac po lesie / polach non stop sobie te pazury wylamuja :shake: Quote
Mudik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 przednie pierwsze słyszę ,że moga sprawiac problem.Ale skoro tak...to tylko się ciesze ,że u mudiów tylko tylne trzeba. Dobranoc:-) Quote
Asiaczek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Elitesse napisał(a):moje burki latajac po lesie / polach non stop sobie te pazury wylamuja :shake: No właśnie. Jak miałam sznaucery to wielokrotnie widziałam w lecznicy takie chodzące bidule z wyrwanymi pazurami... Uh, wygladało to okropnie no i trzeba było operowac/amputować... Pzdr. Quote
cavallo Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witaj Asiaczku!! :loveu: Maluszki są urocze!!! Kochane, śliczne... ehhh rozpływam się... Nie dziwię się, że pan jest w Kice zakochany... też bym była.... Miłego dnia Asiaczku!!! :loveu: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :loveu::loveu::loveu:Bobaski Baski ....miodzio ....rozplywam sie :loveu::loveu: Quote
Samturia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Cudne maleństwa :loveu: Mogę być ciocią chrzestną któregoś? :] Quote
Asiaczek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Ok. No to Ciotki chrzestne - wybierajcie swoje pociechy: - LOVE FROM ABROAD - suczka, - LOVE IS ON MY SIDE - suczka, - LOVE IS IN THE AIR - suczka, - LESSON OF LOVE - chlopiec. Na razie podaje tylko imiona, ppłd. będą juz fotki przypisane do konkretnego imienia. pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Świetne imiona!! Szczególnie Lesson of Love :loveu: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 agaciaaa napisał(a):Świetne imiona!! Szczególnie Lesson of Love :loveu: Też mi się to podoba! Ja poproszę w takim razie rodzynka:loveu: Zaklepuję! Quote
Recommended Posts