Kika Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Asiaczku klusie przeslodkie, a jaka z Felki dumna mama:lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 No, niestety, najsłabszy chłopaczek odszedł ["]... Ale za to 3 sunie i 1 chłopak są silne i rosną im brzuszki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Matusz napisał(a):PANGEA dziękuję za nagrodę, Asiaczku mam nadzieję, że się nie gniewasz:loveu: Czy to sa małe Petitki od PANGEA? Jesli tak, to pierwszy raz widzę papisie tej rasy. Sa słodkie!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pzdr. Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Spadamy jak płatki śniegu i już jestesmy u cioteczki, pozdrawiamy i nadrabiamy Cleo & WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a):wiem że może nie powinnam zakłócać sielanki :loveu::loveu::loveu: ale myślę ze Asiaczek się nie pogniewa na mnie :razz::razz: czy mogę i tutaj :oops::oops: potrzebna pomoc .....:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863 Alicja, nigdy nie gniewam się na takie ogłoszenia. Przecież w takich przypadkach liczy sie każda złotówka! Niech każdy wpłaci chociaz 5 złotych.... Ja dzisiaj będe robiła comiesięczne przelewy i dla Mastifki Zuzi na pewno znajdzie się kilka złotych! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 bGirl napisał(a):Spadamy jak płatki śniegu i już jestesmy u cioteczki, pozdrawiamy i nadrabiamy Cleo & WielkoLUD bGirl!!!!! To niemozliwe! To Ty, we własnej osobie?!?!?! Jeeee, jak ja sie cieszę, że jestes!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):bGirl!!!!! To niemozliwe! To Ty, we własnej osobie?!?!?! Jeeee, jak ja sie cieszę, że jestes!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. tak, tak tu bGirl cioteczko jeszcze będziesz mieć mojej osóbki dość :diabloti: Cleo & WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 bGirl napisał(a):tak, tak tu bGirl cioteczko jeszcze będziesz mieć mojej osóbki dość :diabloti: Cleo & WielkoLUD NIGDY!!! Nigdy w Zyciu!:loveu: Wpadaj do nas czesto, zawsze baaaardzo ciesyzmy sie z Twoich wizyt. A dla zachety dodam, ze na pewno będzie sporo fotek małych babasków! Pzdr. Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):NIGDY!!! Nigdy w Zyciu!:loveu: Wpadaj do nas czesto, zawsze baaaardzo ciesyzmy sie z Twoich wizyt. A dla zachety dodam, ze na pewno będzie sporo fotek małych babasków! Pzdr. Kochana Ty to potrafisz przyciągnąć bGirl nawet myślami, zawsze miło mi się zagląda, a na foteczki poczekamy.. rozsiadam się wygodnie w fotelu i czekam.... Cleo & WielkoLUD Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):No, niestety, najsłabszy chłopaczek odszedł ["]... Ale za to 3 sunie i 1 chłopak są silne i rosną im brzuszki... Pzdr. :glaszcze: przykro mi bardzo Maluszkom i mamusi życzę zdróweczka :loveu: Quote
cavallo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie wiem co powiedzieć tak mi przykro.... Trzymajcie się Asiaczki... Quote
Matusz Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy to sa małe Petitki od PANGEA? Jesli tak, to pierwszy raz widzę papisie tej rasy. Sa słodkie!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pzdr. tak to petitki od PANGEA ;) ja też pierwszy raz widziałem kluski tej rasy :loveu: dla maluszka chłopaczka Quote
Poświata Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 baskomaniak napisał(a):Kolejna porcja fotek. Tym razem zbiorowe :lol: Pozdrawiam :p GRATULACJE !!!!! Przyniosłam trochę prezentów dla maluszków :razz: Mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie u Was w porządku:calus: . Quote
Mudik Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Joasiu nie wiedziałam ,tak mi przykro:-( [`]jestem z Tobą :calus::calus:,poświata ja chcę taką kostkę dla mojego malucha:-) Quote
panienkabubu Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczku, bardzo mi przykro [*] Najważniejsze, zeby reszta się teraz dobrze odchowała :buzi: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Poświata napisał(a):GRATULACJE !!!!! Przyniosłam trochę prezentów dla maluszków :razz: Mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie u Was w porządku:calus: . Poświata - bardzo cieplutko dziękujemy za cudne prezenty1 dobrze je schowam i dam je wtedy, kiedy zaczną rozrabiać w kojcu. Nie wcześniej, bo obślinią i popsują...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Mudik napisał(a):Joasiu nie wiedziałam ,tak mi przykro:-( [`]jestem z Tobą :calus::calus:,poświata ja chcę taką kostkę dla mojego malucha:-) Witaj, Mudik, wreszcie zdecydowałas się coś napisac u mnie!:lol: Szkoda tylko, że okazja taka bardziej nie tego... Ale nic to. Została cała Czwórka, zajadająca Mamuskę nieustannie....i tym sie trzeba cieszyc. Pzdr. Quote
Czoko Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale nic to. Została cała Czwórka, zajadająca Mamuskę nieustannie....i tym sie trzeba cieszyc. Pzdr. Bardzo mi przykro Asiu nic nie wiedziałam. Czasami musimy nauczyć cieczyć się każdą szczęsliwą chwilą! Mocno ściskam Ewa Quote
Mudik Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Otóż to Ewo! Witamy,mudiki dwa(na razie);-) Quote
Kincia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam! Przykro mi z powodu jednego maluszka :( [*] Niech reszta sie dobrze chowa :loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Mudik napisał(a):Otóż to Ewo! Witamy,mudiki dwa(na razie);-) No własnie doczytałam sie, że te 2 maluchy to juz podzieliłyscie... I co, wtedy będzie ze swoim prezentem na wystawach? pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 achhhhhhhhhhhh rozplywam sie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:sliczne baski bobaski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jenis Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witaj Asiu . Przykro mi bardzo z powodu maluszka:calus:,niedawno tez to przerabiałam. Już niemoge sie doczekac moich bobasków i weimarków.Only zawsze szkapinka a teraz jest taka gróba ,a co bedzie dalej :).Pozdrowionka:bye: Quote
Recommended Posts