Monalisa4 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Witajcie, zaba14 i Monalisa4!!!Chyba Wasze pojawienie się, zadecydowało, że Felka zaczęła rodzic! Jeszcze dzisiaj powinny pojawić się cieplutkie fotki małych łobuzków... pzdr. ciesze sie bardzo:lol: ale najwazniejsze ze wszyscy cali i zdrowi.A Bobaski cudneeeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Unas bedą maluszki 20 grodnia:lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 To mniej niz 3 tygodnie... Czyli juz niedługo...:loveu: pzdr. Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Daleko nie masz, moze byc i na Święta! pzdr. jak to daleko nie mam??? :evil_lol::evil_lol: pewnie to będzie jakie 4 przystanki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Hahaha... 4 albo 5, w zalezności od tego, gdzie wsiądziesz w tramwaj... A Donya ma jeszcze dalej i nie kaprysi!:lol: pzdr. Quote
Elitesse Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 baski grubaski :loveu: zupelnie jak male pączuszki :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 01-12-2007 r. CACIB-Wels/Austria sędzia: Phyllis PODUSHKA-AIGNER/AUT psy kl.p JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. kl. ch Mutabaruga's EXODUS OF JAHPEOPLE - dosk. 1, CAC, r.CACIB SUKI kl.p [SIZE=4]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.2, r.CAC, r.CACIB. Liljeborg's DAN GALINA OF PHOEBUS - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, [SIZE=4]BOB kl.o Yulara Inula - bdb1. Para Hodowlana (Dżezik + Żelka) - na 32 pary - V miejsce. Sędzia: Zdenka JILKOVA/CZ Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 02-12-2007, CACIB-Wels/AUT. Sędzia: Elsbeth CLERCK/CH PSY kl. o JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk. 1, CAC, r.CACIB kl. ch Mutabaruga's EXODUS OF JAHPEOPLE - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. SUKI kl. p Liljeborg's DAN GALINA OF PHOEBUS - dosk1., CAC. kl.o JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, [SIZE=5]BOB. Yulara INULA - dosk.2, r.CAC, r.CACIB. Na BOG - w pierwszej siódemce na 22 rasy! Sędzia:Wilfried PEPER/D. Pzdr. Quote
Monalisa4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee super wowo taki sukces:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Monalisa4 - też bardzo się cieszę z sukcesów, było to piękne zakończenie sezonu zagranicznego naszych basków. Duże dzięki należą się też Savannah, która pojechała, zdobyła, powróciła... tracąc kilka godzin zajęć na uczelni. :loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
cavallo Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale mam powodów do GRATULACJI!!!!!! :multi::multi::multi: Zatem GRATULUJĘ!!!!!!!!:loveu: Cieszę się zawsze ogromnie z Asiaczkowych sukcesów!! A Baski-Bobaski... :loveu::loveu::loveu: Niech zdrowo rosną!! ;) Pozdrawiam serdecznie Agata&Alpa Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A ja wpadłam na poniedziałkowe mizianko :loveu::loveu::loveu: Quote
PANGEA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Uffff, zaczeło sie.... Mamy na razie jednego bobaska... pzdr. Super, bardzo sie ciesze i gratuluje Hihi pewnie nawet bylam gdzies niedaleko :razz: bo udalo mi sie wczoraj wreszcie wyrwac z domu i pojechalam do Warszawy. A ze "spraw do zalatwienia" sie nazbieralo, to przejechalam caluska Stolice od Piaseczna po N-Dwor;) a potem jeszcze pozostale dzielnice. Matusz napisał(a): rozumiem, że brakuje dla chłopaków:razz:? Mateusz czy moge Cie jeszcze raz prosic o maila?? Dostaniesz obiecana "nagrode" :loveu: U mnie imionka na "P" bedzie "Paris-Paris", "Pret aporte", "Pas du tout", "Paspartou" ( jak to sie pisze, mamo:roll:!!!!!!) "Perl et d'or" chyba, ze jeszcze cos mi wpadnei do glowy ;) PS Wlasnie przed oknem przebiegly mi 2 dorodne sarny :loveu: Quote
Matusz Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 PANGEA napisał(a): Mateusz czy moge Cie jeszcze raz prosic o maila?? Dostaniesz obiecana "nagrode" :loveu: matik5555@wp.pl :diabloti: Asiaczku gratulacje !! :multi::multi: Quote
agaciaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witajcie Asiaczki! Gratuluje sukcesów i niecierpliwie czekam na kolejne fotki klusek :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Asiu gratulacje :loveu: Napiszę Ci tak jak napisała mi znajoma w księdze gości na stronie : you can have a party one more time! ;-) Quote
lady_m Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No nareszcie sie tutaj dostalam... :oops: Gratuluje Asiaczku wynikow no i przede wszystkim pienych malych baskow :loveu: Quote
BORA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gratuluję maluszków. Śliczne :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Wyglądają jak małe Torki :loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wiem że może nie powinnam zakłócać sielanki :loveu::loveu::loveu: ale myślę ze Asiaczek się nie pogniewa na mnie :razz::razz: czy mogę i tutaj :oops::oops: potrzebna pomoc .....:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863 Quote
Agappe Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 o Bożeeeee.. nie byłam w stanie obejrzeć wszystkich zdjęć ani przeczytać :placz::placz::placz: niektórzy ludzie to potwory :placz::placz::placz: Quote
anetta Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jest, jest!! 5 maluchów, jeeee :multi::multi: Felka, zobacz, od razu lepiej wyglądasz :lol: Gratuluje!! :loveu: Quote
Matusz Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 PANGEA dziękuję za nagrodę, Asiaczku mam nadzieję, że się nie gniewasz:loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Bry wieczor:cool3: Jak Feleczka sie czuje?:razz: I Piątka wspaniałych szczeniatek?:cool3: Quote
Recommended Posts