Miga Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Gratulacje! Mizianko dla dzielnej Felci :) 3majcie się :) Quote
sylrwia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Gratuluje Asiu i sukcesów stadka i małych szkrabów:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 SYLRWIA - A WIDZIAłAS KICIE? WSTAWIłAM TE FOTKI SPECJALNIE DLA CIEBIE I MATEUSZA... pZDR. Quote
baskomaniak Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Kilka fotek małych babasków z bliska. Ta częśc fotek z przyczyn technicznych robiona była bez lampy, więc poruszenia nie dało sie uniknąć. Które jest które, wie tylko Asiaczek ;) Pozdrawiam :p Quote
hanacek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Gratuluje Felke za urodzenie 5 ti bobaskow-super:loveu::loveu::loveu: I tiezs GRATULUJE sukcecow w Welsu!!!:multi::multi::multi: :laola::cunao::smilecol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Hanacek- dostałas moje PW? pzdr. Quote
bonita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):I chyba tak zostanie, bo sa 3 sunie i 2 chłopaków... Nic więcej raczej juz nie będzie... Pzdr. Gratulacje :multi: super że już są :multi: Quote
sylrwia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):SYLRWIA - A WIDZIAłAS KICIE? WSTAWIłAM TE FOTKI SPECJALNIE DLA CIEBIE I MATEUSZA... pZDR. Asienko widzialam, widzialem :loveu:po prostu miodzio. Ale kicie zostaly przycmione blaskiem maluchow - nowych gwaizd Twojej galerii.:) Quote
agaciaaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Cudowne kluseczki :loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No to pieknie, że maluch sa już na świecie. Super extra - witamy maleństwa.:multi: Quote
Kincia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nareszcie :multi: Boziu jakie kochane kluchy :loveu::loveu::loveu: Gratulacje dla Felci :multi::multi::multi: Wiecej fotek :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 suuper maluchy !! :loveu::loveu: gratulacje Felciu :loveu::loveu: dzielnie się spisałaś :) no a kluski słodkie :loveu::loveu: i na jakim tle zdjęcia mają - przyszłe championy i interchampiony:razz: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 sylrwia napisał(a):Asienko widzialam, widzialem :loveu:po prostu miodzio. Ale kicie zostaly przycmione blaskiem maluchow - nowych gwaizd Twojej galerii.:) Hahaha, nowe gwiazdy mówisz...? Sie zobaczy... pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Na pewno będa na lit. "L". ale dopiero mam 3 wybrane, jeszcze brakuje mi 2.:lol: pzdr. Quote
Matusz Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Na pewno będa na lit. "L". ale dopiero mam 3 wybrane, jeszcze brakuje mi 2.:lol: pzdr. rozumiem, że brakuje dla chłopaków:razz:? Quote
AneQ Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przyszły na świat, świetnie :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
cotons rule! Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczku, ogromne gratulacje od cotonków dla Ciebie i Felki:lol::multi::multi::multi: Zaglądałyśmy tu po 100 razy dziennie i WRESZCIE SIĘ DOCZEKAŁYŚMY:lol: A cudności takie, że chyba taż zaczniemy tęsknić za maluchami. Milion całusków dla Ciebie i całej baskowej rodzinki:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 dla chłopaków mogę zaproponować takie: ;) Lackey Lancelot Quote
Agasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :cool1:ale szczureczki slodkie.. :loveu::loveu: Az pasuje imie Lollipop :diabloti: Albo Lukier Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 jakie śliczne szczurki:loveu::loveu::loveu: a jakie łapeczki słodziutkie!!! Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Matusz napisał(a): rozumiem, że brakuje dla chłopaków:razz:? Tak, własnie... cotons rule! napisał(a):Asiaczku, ogromne gratulacje od cotonków dla Ciebie i Felki:lol::multi::multi::multi: Zaglądałyśmy tu po 100 razy dziennie i WRESZCIE SIĘ DOCZEKAŁYŚMY:lol: A cudności takie, że chyba taż zaczniemy tęsknić za maluchami. Milion całusków dla Ciebie i całej baskowej rodzinki:loveu::loveu::loveu: Hejka, witajcie! Matusz napisał(a):dla chłopaków mogę zaproponować takie: ;) Lackey Lancelot Proponuj dalej... Agasia napisał(a)::cool1:ale szczureczki slodkie.. :loveu::loveu: Az pasuje imie Lollipop :diabloti: Albo Lukier Szukaj dalej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Matusz napisał(a):dla chłopaków mogę zaproponować takie: ;) Lackey Lancelot lackey to po ang. pachołek, sługus... Chyba nie o to Ci chodziło...? Pzdr. Quote
Matusz Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):lackey to po ang. pachołek, sługus... Chyba nie o to Ci chodziło...? Pzdr. nie, nie o to :evil_lol: Quote
Recommended Posts