panienkabubu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):To na pocieszenie - wieści z Wel/Austria. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - CAC, r.CACIB. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CAC, CACIB, [SIZE=6]BOB!!!! Ciekawe, co jeszcze Lidka ugra, jest jak w transie... pzdr. Nooooo super!!!! Gratulacje :loveu: Quote
Magda Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ehh...a ja już miałam nadzieję, że w końcu ujrzę bobaski:placz: No to idę dalej...... Quote
Monalisa4 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 super wieści:lol: Ale my czekamy na maluszki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):To na pocieszenie - wieści z Wel/Austria. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - CAC, r.CACIB. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CAC, CACIB, [SIZE=6]BOB!!!! Ciekawe, co jeszcze Lidka ugra, jest jak w transie... pzdr. Brawo dla "mojej" Królewny!!!!!!!!:loveu::loveu: i jej braciszka!!!!!! [SIZE="4"]GRATULUJEMY!!!!!! Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):To na pocieszenie - wieści z Wel/Austria. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - CAC, r.CACIB. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CAC, CACIB, [SIZE=6]BOB!!!! Ciekawe, co jeszcze Lidka ugra, jest jak w transie... pzdr. :klacz: :klacz: :klacz: a teraz przemy ;) Quote
Matusz Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):To na pocieszenie - wieści z Wel/Austria. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - CAC, r.CACIB. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CAC, CACIB, [SIZE=6]BOB!!!! Ciekawe, co jeszcze Lidka ugra, jest jak w transie... pzdr. Brawo dla Jotek:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nadal nic?? Już siedzę jak na szpilkach! Quote
Kincia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wchodze z mysla ze beda juz wiesci o maluchach :loveu::loveu: A tu nie ma :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja też zaglądam co chwilke.. a tu bez zmian :cool3: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczku ...dla Ciebie u Mnie fotaski w pościeli :razz::razz: Quote
Czoko Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Felunia nie bierz już dłużej przykładu z Syna Cioci, która kiedyś przyjdzie odwiedzisz Twoje maleństwa! Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Uffff, zaczeło sie.... Mamy na razie jednego bobaska... pzdr. Quote
baskomaniak Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......... Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Uffff, zaczeło sie.... Mamy na razie jednego bobaska... pzdr. w końcu!!!!!!!!!! zaciskamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi: i jesteśmy z Wami duchem!!!! Quote
panienkabubu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Uffff, zaczeło sie.... Mamy na razie jednego bobaska... pzdr. SUPER!!!!!!!!!! Gratulacje :loveu: trzymamy kciuki za szybki poród!!!! :loveu::loveU: :kciuki::kciuki: Felka PRZYJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. ten pierwszy to chłopiec czy dziewczynka? Quote
zaba14 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja tu tak po cichu codziennie zaglądam... i patrze już co się dzieje.. ile już basków?? Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Mamy juz 2 maluchy. Według mnie to dziewczynki!!1 pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):To na pocieszenie - wieści z Wel/Austria. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - CAC, r.CACIB. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CAC, CACIB, [SIZE=6]BOB!!!! Ciekawe, co jeszcze Lidka ugra, jest jak w transie... pzdr. Gratki! :multi: Felka, super :loveu::loveu: nareszcie.. ;) śliczny dzieciaczek, drugi na pewno też. Czekamy na więcej!!!! Quote
Matusz Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 suuper !!:multi::multi: 3mam kciuki za resztę ! Quote
AneQ Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Super :multi::multi::multi: daj sunio jeszcze wysiłku i będzie cała gromadka :) Quote
Recommended Posts