Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 No to trzymam kciuki za szybkie wyleczenie i szybkie "zaliczenie" szpitala! Pzdr. Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Zaglądam tu cały czas :p...czekam na maluszki :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ha! My też czekamy, ale Maluszki wola jeszcze byc w brzuszku u Felki... Nie wiedzą, co tracą, goopole...:evil_lol: Tu tyle ciotek i wujków chce je powitać, uściskac, wycałować, przytulic, a one nic, tylko sie chowają... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Asia za kazdym razem jak tu wchodzę to mam nadzieję, że to juz :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 A ja nie moge na niczym się skupic, bo ciagle obserwuję Felke... I dlatego mogę napisac, że Maluszki maja się świetnie, bo tam w środku to sobie jakieś gry uskuteczniają... I ja to wszystko widze... Łobuzki!:loveu: Pzdr. Quote
PANGEA Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Elitesse napisał(a):tylko jeszcze na dobrego trzeba trafic :roll: ja od 2 lat walcze ze swoimi plucami - bardzo czesto mam dusznosci...a lekarze twierdza ze jestem zdrowa jak ryba - osluchowo nic, na RTG czysto a tylko sie zdenerwuje lub zbyt rozbawie to momentalnie zaczynam kaslac i dusic sie sluzem :shake: ostatnio to nawet zaczelam " swiszczec" przy smianiu sie ... To sie astma psychoreaktywna czy jakos tak nazywa. Zmainy na RTG to bedzie widac, jak bedziesz miec 60 lat i rozedme pluc. Rany, ona nadal nic. Tylko chodzi sikac co 2 godziny Zaczynam sie robic nerwowa i zla :roll: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 A Felka jest spokojna, lezy sobie, śpi.... Oaza spokoju...:cool1: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ale Felka ma brzuchol... :loveu: Asiaczek napisał(a): Tu tyle ciotek i wujków chce je powitać, uściskac, wycałować, przytulic, a one nic, tylko sie chowają... Wstydliwe dzieciaki... ;) Pzdr... Quote
Madzik93 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ja tu cały czas zaglądam i czekam na post: "FELKA URODZIłA" Quote
PANGEA Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Buuuuuuuu Ja dla niej/ przez nia przekladam termin wyjazu do Warszawy, buuuuu Chcialam pojechac jak juz urodzi. Jakbym wiedziala, ze tak sie jej bedzie "spieszyc" to pojechalabym przed porodem. Buuuu Mam jechac po szczeniaczka. Wszyscy sie juz niecierpliwia. Hodowca chce ( znany Ci hodowca Asiu:)) Twoja imienniczka), zebym mogla sobie wybrac, wszyscy na mnie czekaja. Ja sie juz doczekac nie moge A ciezarnej sie nie spieszy :mad: Quote
lady_m Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ale z Felki grubasek :loveu: Pewno duzo lobuzow wyjdzie z takiego brzuszka :loveu: Quote
Agasia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Pangea a jakiego szczeniaczka kupujesz :D? Asiaczku - ja tez zamierzam odwiedzic i wycalowac maluchy... :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 PANGEA napisał(a):Buuuuuuuu Ja dla niej/ przez nia przekladam termin wyjazu do Warszawy, buuuuu Chcialam pojechac jak juz urodzi. Jakbym wiedziala, ze tak sie jej bedzie "spieszyc" to pojechalabym przed porodem. Buuuu Mam jechac po szczeniaczka. Wszyscy sie juz niecierpliwia. Hodowca chce ( znany Ci hodowca Asiu:)) Twoja imienniczka), zebym mogla sobie wybrac, wszyscy na mnie czekaja. Ja sie juz doczekac nie moge A ciezarnej sie nie spieszy :mad: Ooooo, a to nowy dozio czy BG będzie? a może cos jeszcze innego? Jak juz będziesz w W-wie, daj znać. lady_m napisał(a):Ale z Felki grubasek :loveu: Pewno duzo lobuzow wyjdzie z takiego brzuszka :loveu: Noooo, 4 na pewno! Agasia napisał(a):Pangea a jakiego szczeniaczka kupujesz :D? Asiaczku - ja tez zamierzam odwiedzic i wycalowac maluchy... :diabloti: Wiem, wiem, jestesmy umówione.:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja nie moge na niczym się skupic, bo ciagle obserwuję Felke... I dlatego mogę napisac, że Maluszki maja się świetnie, bo tam w środku to sobie jakieś gry uskuteczniają... I ja to wszystko widze... Łobuzki!:loveu: Pzdr. ha ha ...baski bobaski grają mecza ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ostatnie wiesci: Podczas spacerku pojawił się śluz... A i obiadek został potraktowany zdecydowanie na NIE... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Ostatnie wiesci: Podczas spacerku pojawił się śluz... A i obiadek został potraktowany zdecydowanie na NIE... Pzdr. :kciuki: z całej sily ;) Quote
alive Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ojoj to ja trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści!!!! :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Żartujemy sobie, ze Felka czeka na swoja ukochana handlerke Lidkę, która dobije do mnie tak ok. 17.20. Zjemy obiad i pewnie wieczorem Felka zacznie rodzic... Ale byłoby smiesznie, gdyby tak rzeczywiscie się zdarzyło... pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Asia to może być prawda z tym czekaniem! Halszka też czekała, przeczekała aż 3 dni!!! do przyjazdu mojej przyjaciółki, która nam pomogła :loveu: jak tylko przyjechałą, to zaczęła rodzić.... :loveu: trzymamy KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agasia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Żartujemy sobie, ze Felka czeka na swoja ukochana handlerke Lidkę, która dobije do mnie tak ok. 17.20. Zjemy obiad i pewnie wieczorem Felka zacznie rodzic... Ale byłoby smiesznie, gdyby tak rzeczywiscie się zdarzyło... pzdr. I bardzo dobrze mądra dziewczyna - co będzie rodzila, jak dodatkowa para fachowych rąk będzie za raptem pare godzin ;) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Lidka będzie u mnie już ok. 17.20-17.30. Czyli wg wyliczeń Agasiowych Felka powinna zacząć rodzić ok. 18-19... No, zobaczymy... Pzdr. Quote
Matusz Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 a ja myślę, że Felka zacznie w granicach 19.15:p Quote
panienkabubu Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Matusz napisał(a):a ja myślę, że Felka zacznie w granicach 19.15:p Ja się urodziłam o 19:15:loveu: albo 19:25?:hmmmm: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Matusz, a skąd masz takie info, co? Jakieś przecieki, wiewiórki...? pzdr. Quote
Recommended Posts