Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Na serio chcesz chińszczyzneę? To super! Robi się to dosyc szybko i wszystkie produkty mam w domu! Zamówienie przyjęte!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 panienkabubu napisał(a):Asiaczku jak wygląda Basenji tuż przed porodem? :loveu: Jak posprzątam, to wieczorkiem zrobię kilka fotek Felce, cobys zobaczyła, jak grubiutka może byc sunia basenji przed porodem...:loveu: pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak posprzątam, to wieczorkiem zrobię kilka fotek Felce, cobys zobaczyła, jak grubiutka może byc sunia basenji przed porodem...:loveu: pzdr. Bardzo bym chciała zobaczyć:loveu: bo już wiem jak wygląda bernardyn w ciąży, to muszę swą wiedzę poszerzyc :loveu: A czy wiadomo mniej wiecej ile dzieciaczków będzie?? :loveu: Quote
Savannah Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Na serio chcesz chińszczyzneę? To super! Robi się to dosyc szybko i wszystkie produkty mam w domu! Zamówienie przyjęte!:lol: Pzdr. Serio, serio ! Ostatnio była super ! Zwłaszcza ta jedzona przed połnoca po wystawie Klubowej :loveu::lol: Asiaczek napisał(a):Jak posprzątam, to wieczorkiem zrobię kilka fotek Felce, cobys zobaczyła, jak grubiutka może byc sunia basenji przed porodem...:loveu: pzdr. Oooo super!! Ja tez poprosze takie zdjecia :) Tez jestem ciekawa, ale Felka z tego co Asiaczek mowiła to grubiutka jest baaaardzo :loveu: Ah ten Lusik kochany :loveu: Quote
Savannah Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 panienkabubu napisał(a):Bardzo bym chciała zobaczyć:loveu: bo już wiem jak wygląda bernardyn w ciąży, to muszę swą wiedzę poszerzyc :loveu: A czy wiadomo mniej wiecej ile dzieciaczków będzie?? :loveu: pewnie jak bede miec czas to i wrzuce jak wyglada SH w ciazy, jak chcesz ;) Quote
panienkabubu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Savannah napisał(a):pewnie jak bede miec czas to i wrzuce jak wyglada SH w ciazy, jak chcesz ;) oooooo z chęcią :loveu: chociaż wiem, jak wygląda alaskan, bo była gdzieś taka stronka na internecie, gdzie Pani wypisywała przebieg ciąży i odchowu szczeniąt, na której uczyłam się opiekować Halszką i szczeniakami, właśnie robiła to na przykładzie alaskana o ile dobrze pamiętam :) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 panienkabubu napisał(a):Bardzo bym chciała zobaczyć:loveu: bo już wiem jak wygląda bernardyn w ciąży, to muszę swą wiedzę poszerzyc :loveu: A czy wiadomo mniej wiecej ile dzieciaczków będzie?? :loveu: Nie robiłam USG, ale myslę, że 4 szkraby będą. Może więcej...? Savannah napisał(a):Serio, serio ! Ostatnio była super ! Zwłaszcza ta jedzona przed połnoca po wystawie Klubowej :loveu::lol: Hahaha! Rzeczywiście, ja też pamiętam, że była super!!! A do tego makaron sojowy czy ryż? Ja wole makaron, ale jak chcesz ryz - nie ma sprawy. Też jest w domu:evil_lol:. Oooo super!! Ja tez poprosze takie zdjecia :) Tez jestem ciekawa, ale Felka z tego co Asiaczek mowiła to grubiutka jest baaaardzo :loveu: Ah ten Lusik kochany :loveu: OK, będą. Savannah napisał(a):pewnie jak bede miec czas to i wrzuce jak wyglada SH w ciazy, jak chcesz ;) Wrzucaj, wrzucaj. Ja też chętnie popatrzę. pzdr. Quote
Savannah Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hahaha! Rzeczywiście, ja też pamiętam, że była super!!! A do tego makaron sojowy czy ryż? Ja wole makaron, ale jak chcesz ryz - nie ma sprawy. Też jest w domu:evil_lol:. Z makaronem sojowym było wysmienite ! wiec nie bede zmieniac ;) Dzieki, za przyjecie zamowienia ;) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 A, no i deser: Czy mogę zaproponować Pani ciasto ciemne, z owocami, o lekkim smaku cynamonu, z rodzynkami, orzechami włoskimi...? Klienci bardzo sobie je chwalą! P.S. Było co prawda w Kielcach, ale Ciebie tam nie bylo... pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Asiaczek napisał(a):A, no i deser: Czy mogę zaproponować Pani ciasto ciemne, z owocami, o lekkim smaku cynamonu, z rodzynkami, orzechami włoskimi...? Klienci bardzo sobie je chwalą! P.S. Było co prawda w Kielcach, ale Ciebie tam nie bylo... pzdr. Asiu nie rób smaka! Quote
Savannah Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Asiaczek napisał(a):A, no i deser: Czy mogę zaproponować Pani ciasto ciemne, z owocami, o lekkim smaku cynamonu, z rodzynkami, orzechami włoskimi...? Klienci bardzo sobie je chwalą! P.S. Było co prawda w Kielcach, ale Ciebie tam nie bylo... pzdr. Doskonale, wiec poprosze to co szef kuchni poleca najbardziej! :lol: A kruszanca probowałas piec? moze jak nie to jakos sie zorganizujemy i jeszcze razem upieczemy :lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 panienkabubu napisał(a):Asiu nie rób smaka! Alez ja właśnie chcę zrobić smaka Savannah, która będzie u mnie w czwartek i dlatego muszę Ją czyms zachęcić!!! Savannah napisał(a):Doskonale, wiec poprosze to co szef kuchni poleca najbardziej! :lol: A kruszanca probowałas piec? moze jak nie to jakos sie zorganizujemy i jeszcze razem upieczemy :lol: Nie, kruszańca zrobię, jak juz maluchy sie urodza. Myślę, że wtedy nie będę się tak stresować, jak obecnie... pzdr. Quote
Savannah Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Alez ja właśnie chcę zrobić smaka Savannah, która będzie u mnie w czwartek i dlatego muszę Ją czyms zachęcić!!! Oj robisz takiego smaka, ze nie wiem czy do czwartku wytrzymam :eviltong::lol: Asiaczek napisał(a): Nie, kruszańca zrobię, jak juz maluchy sie urodza. Myślę, że wtedy nie będę się tak stresować, jak obecnie... pzdr. No to własnie mowie :) ja przyjade do maluchy juz pewnie beda , wiec dlatego mozemy upiec je razem, hihi... Quote
panienkabubu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Asiu, ale pamiętaj, że nie tylko Savannah to czyta :eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Savannah napisał(a):Oj robisz takiego smaka, ze nie wiem czy do czwartku wytrzymam :eviltong::lol: No to własnie mowie :) ja przyjade do maluchy juz pewnie beda , wiec dlatego mozemy upiec je razem, hihi... panienkabubu napisał(a):Asiu, ale pamiętaj, że nie tylko Savannah to czyta :eviltong: OK, OK, dziewczyny! Uciekam i zaczynam sprzatanie i przygotowania do porodu... Wieczorkiem się odezwę!:lol: pzdr. Quote
Savannah Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Asiaczek napisał(a):OK, OK, dziewczyny! Uciekam i zaczynam sprzatanie i przygotowania do porodu... Wieczorkiem się odezwę!:lol: pzdr. Ok :) wiec wiecej robienia smaka dzis nie bedzie :lol: No to miłego sprzatania ! czekamy na wiesci :) Quote
Matusz Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 no to ładnie, w Poznaniu nie było a w Kielcach jakie było :placz::placz: czekamy na wieści ;) Quote
Cambel&Megi Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hejj Asiaczki ;) Asiaczek napisał(a):Chwalcie ja, chwalcie... Ja i tak twierdzę, że Justyna tanczyla lepiej i gdyby była oceniana technika - ona by wygrała. A.Guzik wygrała swoja popularnościa... No cóż, tak bywa! Pzdr. Zgadzam się z Tobą, Justyna, jak dla mnie lepiej tańczyła, a Guzik ogółem nie lubię, więc... Asiaczek napisał(a):Uciekam i zaczynam sprzatanie i przygotowania do porodu... Wieczorkiem się odezwę!:lol: pzdr. Ojejj, to już? Trzymamy kciuki i czekamy na wieści.... Pozdrawiam serdecznie..... Quote
Elitesse Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Matusz'] a ja się cieszę, bo z kolei moja faworytka wygrała :multi::multi::multi: moja tez :) justyny nie lubie bo jak dla mnie jest sztuczna i taka hmm gwiazdowata :roll: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Matusz']no to ładnie, w Poznaniu nie było a w Kielcach jakie było :placz::placz: czekamy na wieści ;) Mateusz, na pewno jeszcze się załapiesz na ciacho! Spox... [quote name='Cambel&Megi']Hejj Asiaczki ;) Zgadzam się z Tobą, Justyna, jak dla mnie lepiej tańczyła, a Guzik ogółem nie lubię, więc... Ojejj, to już? Trzymamy kciuki i czekamy na wieści.... Pozdrawiam serdecznie..... No, pokój posprzatany, wymyty. Za chwilę - spacerek z psiakami, potem do piwnicy po kojec i piecyk. I jestesmy gotowe! [quote name='Justys95']Ale mi ślinka poleciała....:p Jak upiekę - zrobię fotkę, abyś się całkiem zaśliniła... hahaha...:evil_lol: [quote name='Elitesse']moja tez :) justyny nie lubie bo jak dla mnie jest sztuczna i taka hmm gwiazdowata :roll: No widzisz, jak to jest w zyciu... Ja z kolei nie przepadam za A.G., bo... obie role, w jakich ją oglądałam, gra dokładnie tak samo... A i z tańcem, to jej nie za bardzo wychodziło. W niej - wszystkiego było za dużo, a w tańcu - za mało... Sorki za ten tekst, ale takie jest moje zdanie... Z drugiej strony, jakby nie spojrzeć, lepiej tańczyła Justyna. Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 to ze Justyna tanczyla lepiej to fakt niezaprzeczalny ale w tych programach tancowo - spiewajacych nie wygrywaja ci co robia cos lepiej a ci co sa bardziej popularni :evil_lol: Quote
Agasia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ale wtooopa! Wiedzialam ze Lusik "zaciążony" ale nie wiedzialam ze to juz niedlugo!! :oops::oops::loveu: Trzymam kciuki i bede sledzila wątek, mam nadzieje ze wszystko bedzie na bierząco... Skojarzenie tak pięknej pary no no :multi: Quote
Savannah Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Agasia napisał(a):Ale wtooopa! Wiedzialam ze Lusik "zaciążony" ale nie wiedzialam ze to juz niedlugo!! :oops::oops::loveu: Trzymam kciuki i bede sledzila wątek, mam nadzieje ze wszystko bedzie na bierząco... Skojarzenie tak pięknej pary no no :multi: no jak by nie patrzec to powtorka doskonałego skojarzenia sprzed roku...:razz:;) Quote
ewelinabuck Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ja licze ze w sztokholmie ciacho bedzie o ile dojedzie w calosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobranocka:diabloti: Quote
Recommended Posts