Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chwalcie ja, chwalcie... Ja i tak twierdzę, że Justyna tanczyla lepiej i gdyby była oceniana technika - ona by wygrała. A.Guzik wygrała swoja popularnościa...
No cóż, tak bywa!
Pzdr.

Mam takie samo zdanie jak Ty na ten temat... :roll: Moja faworytka byla Justyn, bo zdecydowanie lepiej tanczyla... No ale niestety ten program nie jest sprawiedliwy... :razz:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

lady_m - Justyna wygrała wg jury, natomiast A.G. wygrała głosami publicznosci... No cóż, Helcia i Żanetka, takie biedne, pokrzywdzone przez los kobitki, ludziska kochaja. A Justyna - kobieta sukcesu, matka, żona - nikogo nie wzrusza, bo... sobie poradzi...:lol:
Pzdr.

Posted

Wpadłam powiedzieć "cześć", dawno mnie u Asi i bassków nie było, ale nie przyszłam z pustymi rękami...

...

I składam jeszcze serdeczne gratulacje za wszystkie osiągnięcia.!!!!!!
To robi wrażenie :razz:.

Posted

Asiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

dostałam dzisiaj paczuszke :loveu::loveu: super prezent :loveu::loveu: dziekuję pięknie :loveu::loveu:

teraz na uczelni w ogóle powiedzą, że zbzikowałam na punkcie moich psów jak to zobaczą :loveu::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hejka, Anecioreczku!Hm, mam taka prośbę do Ciebie, ale nie wiem, czy to bedzie realne...
Onego czasu (wieki temu!) ZonkOne obiecał mi coś i do tej pory ja "tego" nie mam, a nie ukrywam, że baaaardzo na "to" liczylam...

Możesz Jemu przkazac moja prosbę...?:cool3:
Pzdr.

Moge mu powiedziec,jednakże niewiem czy to dojdzie do skutku,bo stracilismy kontakt ze sobą..
no ale zapytam,przeciez chodzimy do jednej klasy wiec:cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj Cambelowa!!!
cieszę się, że zamieściłaś "efekt" swojej pracy komputerowej. Mnie bardzo podoba się ten basko-facet!:loveu:

Pzdr.

czemu babsko-facet???:roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']Fotki z wystawy we Wrocławiu.

Psy, kl. szczeniat:
Kenio - KENTATO WITH ME Asiaczek FCI to ten trikolorowy.
Nasza konkurencja była w umaszczeniu rudo-biały pręgowany.

http://img261.imageshack.us/img261/9804/resizeofimg9545rw6.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/797/resizeofimg9569yu7.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/4628/resizeofimg9570ry7.jpg

Pzdr.

jak to rud-biały pręgowany??? ja nie widze żadnych pręg :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chwalcie ja, chwalcie... Ja i tak twierdzę, że Justyna tanczyla lepiej i gdyby była oceniana technika - ona by wygrała. A.Guzik wygrała swoja popularnościa...
No cóż, tak bywa!
Pzdr.

jak dla mnie do Guzik nie powinna być w finale tylko Mateusz i Justyna.. oboje według mnie tańczyli wspaniale!!!! a Guzik była daleko w tyle za nimi.

Posted

[quote name='cavallo']Witaj Asiaczku, miłego dnia Ci życze...
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Hej, Wierna Fanko Baskowa!!!
Tez zyczę miłego dnia, albo raczej popołudnia!:lol:

[quote name='Poświata']Wpadłam powiedzieć "cześć", dawno mnie u Asi i bassków nie było, ale nie przyszłam z pustymi rękami...

I składam jeszcze serdeczne gratulacje za wszystkie osiągnięcia.!!!!!!
To robi wrażenie :razz:.
Poświata!!!!
Qpę lat nie zaglądałaś tutaj, dlatego z tym wieksza radością widzę Cię i czytam...:loveu:
A prezencik - superasty! Ja bym tak nie umiała...:oops:
Baaaaardzo dziekuję za pamięc, prezencik i... ogólnie!
Pogłaski dla Wigorka!:loveu:

[quote name='alive']Ale dumny kawaler! :p
http://img147.imageshack.us/img147/2834/resizeofimg9777lr1.jpg

Pozdrawiam,
Gosia
Tak, tak! Wazirek często (podczas prezentacji) sprawia wrazenie Dumnego Faceta! To u niego rodzinne, bo tatus tez tak ma...

[quote name='agabass']Ale nawstawiałaś fotek super widze że nadrabiasz zaległości. :multi:
Mam jeszcze 3 wystawy do wstawienia, no i to, co bedzie na bieżąco, czyli... baski-bobaski!
Wpadniesz do nas w przyszłym tygodniu?

[quote name='panienkabubu']Asiu

dostałam dzisiaj paczuszke super prezent dziekuję pięknie :loveu::loveu:

teraz na uczelni w ogóle powiedzą, że zbzikowałam na punkcie moich psów jak to zobaczą
A co się ludźmi przejmujesz! Ty sie już nie zmienisz, oni też chyba nie...
Cieszę się, że prezencik spodobał się! Żałuję jedynie, że to był ostatni kajecik z taką okładką...:cool3:

[quote name='Anecioreczek']Moge mu powiedziec,jednakże niewiem czy to dojdzie do skutku,bo stracilismy kontakt ze sobą..
no ale zapytam,przeciez chodzimy do jednej klasy wiec:cool3:
OK, jak nie, to trudno...
Jeszcze jeden facet, przez którego mam "zgryza"...:razz:

[quote name='Agappe']czemu babsko-facet???:roll:
Ależ tam było napisane "basko-facet"!

[quote name='Agappe']jak to rud-biały pręgowany??? ja nie widze żadnych pręg :roll:
Uwierz na słowo: pręgi w nikłej ilości, ale były...:evil_lol:

[quote name='Agappe']kapitalne zdjęcia!!!!! a to najbardziej mi się podoba!!!:loveu::loveu::loveu:
Mnie też! To przenikanie promieni słonecznych przez liście i potem padające na Buszkę,tło... Eh, lato, gdzieżeś ty...?:loveu:
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
jak dla mnie do Guzik nie powinna być w finale tylko Mateusz i Justyna.. oboje według mnie tańczyli wspaniale!!!! a Guzik była daleko w tyle za nimi.

Zgadzam się! Bardzo obawiałam się tego finału, tzn. Justyna i Mateusz, bo mocno trzymałam kciuki za oboje. I zawsze na oboje wysyłałam SMS'y...A tu w przedostatnim odcinku taka przykra niespodzianka - Mateusz głosami publiczności odchodzi...

No i finał. Liczyłam, że jednak umiejętności, gracja i naprawdę piękny taniec wygra, a wygrała ... "nasza świarna Hela"...
Eh...:cool1:
Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Misja wykonana - paczka dostarczona:thumbs:

Oh, jesteś niezastąpiona!!! :calus::calus::calus:A herbatki się napiłaś? Czy znowu byłaś zwierzątkiem o nazwie "przelot"...?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No cóż, tak bywa!
Pzdr.

I ja nie twierdze inaczej. Justyna i Stefano lepsi byli zdecydowanie w technice . Guziczek wygrała swoimi serialami... :)

A jak Felka????????????? Czekam na wiesci..!!:loveu:

Posted

Z moich obserwacji: obiadek nie został do końca zjedzony...
Nie wiem, czy to juz pierwszy sygnał, czy po prostu za dużo jej nałaozyłam do miseczki...

Ja, tradycyjnie, z przygotowaniami na nowych lokatorów - jeszcze w proszku...:oops:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z moich obserwacji: obiadek nie został do końca zjedzony...
Nie wiem, czy to juz pierwszy sygnał, czy po prostu za dużo jej nałaozyłam do miseczki...

Ja, tradycyjnie, z przygotowaniami na nowych lokatorów - jeszcze w proszku...:oops:
Pzdr.

No... juz ten czas sie na szczescie zbliza :) ja sie doczekac nie moge! Czekam na sms-a przez 24 h/ 7 :lol::loveu:

To prosze jeszcze odemnie Lusika po brzusiu pogłaskac;)

A mi sie tak nie chce uczyc...eh.... Jedyne co mnie podtrzymuje na duchu to fakt, ze tylko minie jutrzejszy dzien i bede miec juz 'nerwowe' oczekiwanie do wyjazdu...

Posted

Savannah, nie denerwuj się. Wystarczy, że ja tutaj powoli zaczynam się denerwować. i dlatego zaraz biorę się za sprzątanie...

A, co mam przygotować na obiad na czwartek? Masz jakieś specjalne zachciewajki?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah, nie denerwuj się. Wystarczy, że ja tutaj powoli zaczynam się denerwować. i dlatego zaraz biorę się za sprzątanie...

A, co mam przygotować na obiad na czwartek? Masz jakieś specjalne zachciewajki?
pzdr.

Ja tam sie przystosuje, choc nie powiem chinskie ktore ostatnio u Ciebie jadłam było mniam, mniam... :)