Savannah Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Co do wyników z wystawy w Kielcach - jestem b.zadowolona. Dodatkowo cieszę się, że takim mocnym akcentem zakonczyłam sezon krajowy. Żelcia pokazała swój "lwi pazurek"..!:evil_lol: Pazurek, co prawda, był z lekka tłustawy, ale, co tam! Sędzia wie lepiej, prawda?;) Racja, sedzia ma zawsze racje :) Docenił piekno Zelinki, lekko okrytej płaszczykiem nadprogramowym, a za to trzeba go cenic !! :cool3: Mam nadzieje, ze sezon zagraniczny Asiaczki zakoncza co najmniej tak samo dobrze, tfu tfu by nie zapeszac! Quote
Agasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='agabass'] Nie no rewelacja!!! :multi::loveu::shiny::shiny: Gratulacje dla Żelinki! Quote
Matusz Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witanko Asiaczki :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: gdzie się podziewacie ?;) może jakieś nowe fotki ?:eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='agabass'] Fotosy niezłe ale to mistrz =- dawać tego baska i chodu Gratuluję sukcesów Cieszę się, że kwiatek żyw i zdrów:cool3: Hihihi, a Gusio chyba się z lekka przeraził, bo ogonek mu się zaczął prostować...:roll: [quote name='Savannah']Racja, sedzia ma zawsze racje :) Docenił piekno Zelinki, lekko okrytej płaszczykiem nadprogramowym, a za to trzeba go cenic !! :cool3: Mam nadzieje, ze sezon zagraniczny Asiaczki zakoncza co najmniej tak samo dobrze, tfu tfu by nie zapeszac! Sędzia stwierdził, że wygrała ruchem... No i ja tez tfu, tfu, tfu, aby nie zapeszyć!:lol: [quote name='Agasia']Nie no rewelacja!!! :multi::loveu::shiny::shiny: Gratulacje dla Żelinki! Agasia - dzieki! [quote name='Matusz']Witanko Asiaczki :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: gdzie się podziewacie ?;) może jakieś nowe fotki ?:eviltong: Jakos nie mam ochoty na wstawiani fotek...:oops: Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Asiaczku gratulacje. Mam nadzieje ze Edyta zrobila dobre fotki, ona naprawde ma lepsza ręke i oko odemnie i ona sie tym pasjonuje. Nie wiem czy dam rade dostarczyc przesylke w tym tyg do cioci, dyro dowalil mi zastepstwa. Quote
Asiaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='sylrwia']Asiaczku gratulacje. Mam nadzieje ze Edyta zrobila dobre fotki, ona naprawde ma lepsza ręke i oko odemnie i ona sie tym pasjonuje. Nie wiem czy dam rade dostarczyc przesylke w tym tyg do cioci, dyro dowalil mi zastepstwa. Kiedy wpadniesz do cioci, wtedy będziesz. Nie przejmuj się!!! [quote name='Matusz']Czemu ni masz ochoty ? :diabloti: A jakos tak... Pewnie myślami jestem juz przy porodzie Felki...:razz: Pzdr. Quote
Agasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Asiaczku a ja mam pytanko dot. Twojej strony - czy ty masz jakis programik ktorym wpisujesz newsy? Bo to chyba nie jest html, a jakis system prawda? Proboje cos takiego rozgryzc zeby ulepszyc moje stronki :D Quote
Asiaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Agasia - tak, to jest program (ale nie pytaj, jaki...). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Ale DGM przyspieszyło! Aż się chce pisać... Mateusz - moze dzisiaj jakiś fotki (esp. for you!).... Miłego dnia! Pzdr. Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Miłego dnia Asiaczki, ja też czekam na fotki! :) Quote
Matusz Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Ale DGM przyspieszyło! Aż się chce pisać... Mateusz - moze dzisiaj jakiś fotki (esp. for you!).... Miłego dnia! Pzdr. oo jak miło :) w takim razie czekam:diabloti: miłego dnia:loveu: Quote
cavallo Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Heja Asiaczki!! :loveu: Byłam, zdjecia widziałam... :loveu: Gratulacje za kielckie występy!!!! Asiaczki górą, zawsze!!! :multi: Trzymam mocno kciuki za maluszki!! ;) Miłego dnia Kochana!! Quote
panienkabubu Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Asiaczku, kiedyś coś miałaś dla mnie :cool3: co to było? :cool3: Quote
Agasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Agasia - tak, to jest program (ale nie pytaj, jaki...). Pzdr. A ty nie sama dodajesz te newsiki ? Quote
Czoko Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zadziałał mi internet i ONET, nawet nie wiedzaiałm że Dogo już TAK działa! i z wielkim opóźnieniem czytam taakie wiadomości.Najserdeczniej gratuluję TAAkiego zakończenia sezonu. Oczarowało mnie zdjęcie "przyczajony tygrys". Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Ewa Quote
Savannah Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A ja musze sie troche pochwalic :oops: Wracajac jeszcze do mojego postu w ktorym napisałam o moim referacie o subkulturach - pisałam w koncu o kibicach piłkarskich - własnie oddała pani nam prace... Moja jest jedna z 3 (na 50 osob w grupie!) najlepszych wogole... Az mnie zdziwko wzieło :lol: i dostałam 5 z dwoma + :evil_lol: plus dodatkowo zwolnienie z egzaminu z tego przedmiotu w grudniu :loveu: Bardzo sie ciesze, ale na pewno sie tego nie spodziewałam ! PS: Specjalne głaski i usciski po brzusiu dla mojej ulubienicy Felusi :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='cavallo']Heja Asiaczki!! :loveu: Byłam, zdjecia widziałam... :loveu: Gratulacje za kielckie występy!!!! Asiaczki górą, zawsze!!! :multi: Trzymam mocno kciuki za maluszki!! ;) Miłego dnia Kochana!! Cavallo, dziekuje za wizytę! Zawsze baaaardzo się cieszę, jak sie pojawiasz. Licze na wizytę, jak juz maluchy będa na tym najlepszym ze światów, OK?:lol: [quote name='panienkabubu']Asiaczku, kiedyś coś miałaś dla mnie :cool3: co to było? :cool3: Nadal mam.:lol: Tylko na pocztę pójdę dopiero w piatek/sobotę.:oops: [quote name='Agasia']A ty nie sama dodajesz te newsiki ? Akurat jeżeli chodzi o news'y - to sama wstawiam te info. [quote name='Czoko']Zadziałał mi internet i ONET, nawet nie wiedzaiałm że Dogo już TAK działa! i z wielkim opóźnieniem czytam taakie wiadomości.Najserdeczniej gratuluję TAAkiego zakończenia sezonu. Oczarowało mnie zdjęcie "przyczajony tygrys". Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Ewa Witaj, Choko! A za fotkę z przyczajonym tygrysem brawa należa się albo Ewelinie albo Mateuszowi.:lol: [quote name='Savannah']A ja musze sie troche pochwalic :oops: Wracajac jeszcze do mojego postu w ktorym napisałam o moim referacie o subkulturach - pisałam w koncu o kibicach piłkarskich - własnie oddała pani nam prace... Moja jest jedna z 3 (na 50 osob w grupie!) najlepszych wogole... Az mnie zdziwko wzieło :lol: i dostałam 5 z dwoma + :evil_lol: plus dodatkowo zwolnienie z egzaminu z tego przedmiotu w grudniu :loveu: Bardzo sie ciesze, ale na pewno sie tego nie spodziewałam ! PS: Specjalne głaski i usciski po brzusiu dla mojej ulubienicy Felusi :loveu: Ooooo, BRAWO!!!! Zdolna z Ciebie Studentka!!! No i ten gratis w postaci juz zaliczonego egzaminu w grudniu. To jest super i wykładowca zasługuje na oklaski!:lol: [quote name='Kananga']WIELKIE GRATULACJE i BUZIAKI dla ASIACZKÓW za sukcesy w KIELCACH :multi: WY to szalejecie na całego :lol: Aha, udało się! [quote name='Kananga']Czy ktoś z Was wie gdzie mogę w necie znależć cyrylicę z dyżymi literami? Błagam, to pilne. znalazłam stronkę, ale tam mam tylko małe litery :( Nie mam zielonego pojęcia! Ja, gdy mam cos napisać po rosyjsku, to pisze ręcznie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Kananga napisał(a):ASIACZKI kicały i podbijały Kielce z sukcesami, a my kicaliśmy sobie za granicą i w rezultacie TOGO przywiózł do domku kolejny (trzeci) championat, a na drugi dzień wystawy dali nam GRANDA i wygraliśmy grupę :lol: Było fajnie towarzysko, prześmiesznie wystawowo w IV grupie... zamiecie śnieżne i lodowisko na górskich serpentynach, ale wróciliśmy szczęśliwie choć padnięci totalnie ;) Gośka. O, a gdzie to takie serpentyny, zamiecie i inne takie, co? W przyszłym tygodniu moje rude Jotki jadą do Austrii i to może tamten kierunek? Jesli tak, to nieciekawa prognoza... Kananga napisał(a):Asia, piszesz ręcznie i co dalej? Bo ja mogę ręcznie tylko nie piszę do wysłania pocztą, a chcę mailem, to muszę skanować, a ja chcę tak se od razu nasmarować po rosyjsku i wysłać mailem... Taki napisany tekst cyrylicą tez można skanować. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Tak mi wygodnie, a cyrylicy to nawet nie szukałam w necie... Pzdr. Quote
Matusz Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://www.ling.pl/# klika się cyrylica i są i małe i duże ;) Quote
Asiaczek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 O, Mateusz jeszcze czuwa? A kto dzisiaj rano wstanie i pójdzie do szkoły? Dziekuję za podpowiedź. :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Kananga napisał(a):Jołaśko moja :lol: dobrze wiesz, że ja to towarzyska jestem okropnie i sama samiutka nigdzie się nie ruszam :lol:. Namówiła mnie koleżanka z Pomorza na daleki wyjazd do dzikiego kraju i się zgłosiłam :lol: Tym razem padło na Bułgarię :evil_lol: ale ona ma dziwne pomysły więc nie wiem gdzie przyjdzie Darkowi gnać kolejnym razem :lol: . Ponieważ jest fajnie to ja dla dobrego towarzystwa mogę i do Greków jechać, a czemu nie? :lol: Dobrze wiesz, że kocham miłością wielką Węgry i całą byłą Jugosławię, więc choćby z sentymentu te championaty zrobimy, bo przypomnę sobie młode lata i zauroczenie tymi krajami, kuchnią i ogromną sympatię tych narodów do nas.:lol: No to rzeczywiscie zapuściliscie sie w dzikie kraje... Ale opłaciło się i to najwazniejsze! Gratuluję!!! Al nie wiem, które to Rude tak pieknie powalczyło... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 A ja chyba nie znam Apolonii...?:crazyeye: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Chociaz jedna fotka z Nitry... Na więcej teraz nie mam czasu... Pzdr. Quote
Recommended Posts