Asiaczek Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Savannah napisał(a):no Panie i Panowie... dzis na Stadionie Slaskim w Chorzowie wywalczylismy HISTORYCZNY AWANS do EURO 2008 !!! mecz co prawda nie mrawy, ale liczy sie wynik !! Jednak w naszej druzynie jest tak - Smolarek i wszystko jasne !! Ja swietuje :loveu: Teraz mozna sobie tylko spiewac piosenke Cliffa Richarda 'Congratulation' - czyli ta ktora leciała dla zwyciescow w Poznaniu :lol: Ja, mimo, że nie ogladałam meczu, po wybuchach radości, które było słychać mimo zamkniętych okien - wiem, że polska ekipa piłkarska zagra w ME. :lol:Tez się cieszę, choć fanem piłki nożnej nie jestem. agaciaaa napisał(a):Gratulacje Asiaczki!!! :multi: Dziękuję!:loveu: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Asiaczku, zdjęcia twoich basków ma Ewelina, znaczy ja też mam ale ona będzie wstawiać, przy obecnym działaniu dogo nie wiele można zdziałać....:angryy: Quote
ewelinabuck Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 wstawiam fotki;) Asia nie mysl ze mi sie spac nie chec ale dogo dziala blyskawicznie tylko w nocy:angryy: Quote
ewelinabuck Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Asiaczkowa wziela pod pazuche swojego baska i uciekala jak przyczajony tygrys z ringu:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Reszta fotek w gr 5 -Basenji - basenji na wystawach +.....;););) Quote
Asiaczek Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Ewelina, Mateusz - dziekuje Wam za wstawienie fotek! :lol:Dziękuje tym cieplej, że wiem doskonale, jak obecnie działa DGM...:angryy:Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 http://images32.fotosik.pl/45/b1b023896d182579.jpg Hahaha, ale Ewelinko, Ty jeszcze w takim razie nie widziałaś mnie w akcji pt. "przyczajony tygrys, ukryty smok"...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 noo, ładnie uciekała z ringu :diabloti::diabloti: Ewelina ty też zauważyłaś , że ciasta nie było no nie ?? :eviltong::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 no wlasnie nie bylo ciasta!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: spokojnie beda jeszcze nastepne wystawy a lyszalam ze sie wybieracie na swiatoweczke do S.:cool3: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Jak dużo baskowych fotek :multi: Przyczajony tygrys jest the best :lol: Quote
Matusz Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 a ja mam takie zdjęcia z Keniem prawda??:loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 pasujecie do siebie:eviltong::loveu: Quote
Elitesse Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 hip hip huraaaaa !!!!! brawo Asiaczki po raz kolejny !!!! :laola: Quote
Savannah Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ano Asiaczki na pewno pojawią się w Szwecji w lipcu, moja w tym głowa !!! Quote
Asiaczek Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):no wlasnie nie bylo ciasta!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: spokojnie beda jeszcze nastepne wystawy a lyszalam ze sie wybieracie na swiatoweczke do S.:cool3: Tak, tak. Chociaz ten wyjazd jest obecnie w fazie planowania...:lol: Matusz napisał(a):a ja mam takie zdjęcia z Keniem prawda??:loveu::loveu: Super! Dwa przystojne chłopaki!!!:lol: Elitesse napisał(a):hip hip huraaaaa !!!!! brawo Asiaczki po raz kolejny !!!! :laola: Dziękujemy!:lol: Savannah napisał(a):Ano Asiaczki na pewno pojawią się w Szwecji w lipcu, moja w tym głowa !!! Hahaha, Savannah mobilizuje mni do działania...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Co do wyników z wystawy w Kielcach - jestem b.zadowolona. Dodatkowo cieszę się, że takim mocnym akcentem zakonczyłam sezon krajowy. Żelcia pokazała swój "lwi pazurek"..!:evil_lol: Pazurek, co prawda, był z lekka tłustawy, ale, co tam! Sędzia wie lepiej, prawda?;) Agappe - jak udał się niedzielny spacerek? Nidzie nie mogę sie doczytać, czy on sie wogóle odbył... Sylrwia - jak dojechałas? I jeszcze raz pieknie dziękuję Tobie i Ewie z Muniem (nie wiem, czy jest na DGM:oops:) za pozostanie do końca i za obsługę fotograficzną! Agabass - kwiatek nadal jest "żywy", mimo kocich zakusów... Miłego dnia! Pzdr. Quote
agabass Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Fotosy niezłe ale to mistrz =- dawać tego baska i chodu Gratuluję sukcesów Cieszę się, że kwiatek żyw i zdrów:cool3: Quote
Recommended Posts