Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja jestem codziennie. Właśnie usiłuję się dowiedzieć na którym ringu i o której godzinie będą Asiaczki, znalazłam tylko tyle ze w sobotę.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja dziś do 15:20 siedzę :p Agappe nie masz co robic na uczelni tylko na internecie siedzisz? :cool3:

Asiaczku, prosimy zdjęcia!!!

jak to nie mam??byłam na zajęciach, a że to jakaś kolejna informatyka (tym razem zabawa w bazach danych), a internetu nam nie odcieli to musiałam wpaść i zaznaczyć swoją obecność ;) :evil_lol::evil_lol:

hmm kto to miał ostatnio problem z SUBKULTURĄ????????? <pewnie już za późno, ale biorąc pod uwagę takie jedno niby proste zdanie wypowiedziane przez mojego profesora od marketingu "państwo należycie do subkultury studenckiej" to według mnie "nasz kynologiczny świat" też można nazwać subkulturą >

Posted

Agappe napisał(a):

hmm kto to miał ostatnio problem z SUBKULTURĄ????????? <pewnie już za późno, ale biorąc pod uwagę takie jedno niby proste zdanie wypowiedziane przez mojego profesora od marketingu "państwo należycie do subkultury studenckiej" to według mnie "nasz kynologiczny świat" też można nazwać subkulturą >

Agappe ja mialam problem :) ale napisałam po prostu o kibicach piłkarskich jako subkulturze i tyle...

Ja dzis i jutro nie mam zajec - siedze dwa dni na konferencji pt: Przeszlosc w kinie Europy Srodkowej i Wschodniej po roku 1989. Siedzimy 2 dni w ramach praktyk, dzieki czemu bedziemy miec juz zaliczone tak jak tygodniowe praktyki. Na taki układ moge isc :evil_lol:

Posted

[quote name='Czoko']Jestem i ja jestem codziennie. Właśnie usiłuję się dowiedzieć na którym ringu i o której godzinie będą Asiaczki, znalazłam tylko tyle ze w sobotę.
Czoko - tak, tak. Jesteśmy w sobotę, hala nr 9, ring 47.
Pzdr.

Posted

Kananga napisał(a):
jeśli mogę prosić w imieniu Asi, wstawiaj morskie fotki :multi: nie czekaj na nic, tylko wstawiaj :lol:

Gośka.

hmm czyżby jakaś nowa osóbka zawitała na forum???

gospodyni tego topicu jak widać nie jest dostępna, więc ja witam Cie serdecznie ;)

zdjęć odrobinke w takim razie może za jakies 20-30min wstawie :)

Posted

Kananga juz sie odzywała na tym topiku, wiec juz 'stara' znajoma! :)
Ja pieke jutro 'niespodzianke' dla Asiaczka w postaci kruszanca, ktorego jeszcze nie jadła..... :cool3: Mam nadzieje ze bedzie smakowac! przywioze pare kawałkow, bo z blacha sie ni jak nie zabiore :roll::placz:

Posted

Savannah napisał(a):
Kananga juz sie odzywała na tym topiku, wiec juz 'stara' znajoma! :)
Ja pieke jutro 'niespodzianke' dla Asiaczka w postaci kruszanca, ktorego jeszcze nie jadła..... :cool3: Mam nadzieje ze bedzie smakowac! przywioze pare kawałkow, bo z blacha sie ni jak nie zabiore :roll::placz:

ale bedzie tam u Was smacznie w Poznaniu

Posted

Madzik93 napisał(a):
Agappe jeśli masz mozliwośc to pozycz ode mnie i psiura wielkich sukcesów w Poznaniu dla Asiaczków :)

chyba Savannah będzie bliżej Asiaczka w Poznaniu, bo ja tym razem w ten weekend zostaje w domu:shake:

Posted

mała rybka, duży człowiek :)

qrcze mimo wszystko przed tej wielkości rybkami czuje się respekt.. do zwykłrego akwarium to "maleństwo" to by się nie zmieściło

znajdźcie tu rybe ;) :evil_lol:

na dziś to chyba tyle.. wybieram się do spania :cool3: