Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):

No, wkręciłas się, Kochaniutka... :loveu:Ale w Poznaniu to niewiele pogadamy. No nic, zobaczymy. Mamy maile, telefony, jakoś to poustalamy.
Nie wiem, czy pisałam, że mam juz potwierdzenia z Wels. A, pamiętam, pisałam...:oops:
pzdr.

Wiec wysłałam Ci PW :lol: Pisałas, pisałas :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Nieeee, rezultatem tych rozmówek jest ból głowy pt.:
które baski,
na jaką wystawę,
do której klasy,
jaki to koszt,
jak z przelotem,
a może prom
.....
.....:lol::lol::lol::lol::lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nieeee, rezultatem tych rozmówek jest ból głowy pt.:
które baski,
na jaką wystawę,
do której klasy,
jaki to koszt,
jak z przelotem,
a może prom
.....
.....:lol::lol::lol::lol::lol:
Pzdr.

Mamy czas... do konca roku... ale to tak malo czasu! :lol:

Posted

A ja mam dylemat... na jutro mam napisac referat na podstawy rekreacji...Moja ulubiona subkultura lub kontrkultura (co to jest, skad sie wywodzi, czym sie charakteryzuje)... i kurka nie wiem :placz: Czy subkultura moze byc np. subkultura kynologiczna? bo wedlug mnie subkultura to grupa jakas zrzeszajaca ludzi o podobnych zainteresowaniach. Pisze kynologia by ogolnie to przypasowac... nie wiem czy dobrze tylko mysle...:roll: Somebody Help Me Please! :placz:

Posted

anetta napisał(a):

Savannah, wiesz że jak ja bym pisala o jakiejś subkulturze to bym nie wpadła na taki pomysł jak Ty ;) Zupełnie by mi to do głowy nie przyszło :lol:

czyli chyba zle mysle?czyzbym dostrzegła nutke ironii ? :lol:

Posted

"Podkultura (subkultura) wzory, normy itp., obowiązujące w grupie społecznej stanowiącej część szerszej zbiorowości,odmienne od obowiązujących ogół społeczeństwa".
Według Encyklopedii Popularnej PWN, 1982.

A według mnie - może byc podkultura kynologiczna. Zgodnie z tą definicja - wszystko się zgadza...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']"Podkultura (subkultura) wzory, normy itp., obowiązujące w grupie społecznej stanowiącej część szerszej zbiorowości,odmienne od obowiązujących ogół społeczeństwa".
Według Encyklopedii Popularnej PWN, 1982.

A według mnie - może byc podkultura kynologiczna. Zgodnie z tą definicja - wszystko się zgadza...
Pzdr.
Pasowało by faktycznie... tylko nie wiedziałabym jak ja opisac... no opisac to bym wiedziała, ze 'zrzesza' ludzi ktorzy sie interesuja psami, hodowla, wystawami itp... ale historie tej grupy? Chyba mimo szczerych checi bede musiała napisac o jakies jednej z popularniejszych subkultur, mimo iz do nich nie naleze :placz:

Posted

Savannah napisał(a):
czyli chyba zle mysle?czyzbym dostrzegła nutke ironii ? :lol:

Nieeeeeeeeee, no cos Ty :crazyeye:
Nie zrozumiełaś mnie.
Ja po prostu nie wpadłabym na to żeby pisać o kynologii jako subkulturze. Podoba mi sie pomyśł :cool2:

Posted

[quote name='anetta']Nieeeeeeeeee, no cos Ty :crazyeye:
Nie zrozumiełaś mnie.
Ja po prostu nie wpadłabym na to żeby pisać o kynologii jako subkulturze. Podoba mi sie pomyśł :cool2:
Anetta faktycznie nie zrozumiałam Cie - przepraszam ;) Dziekuje bardzo za miłe slowa! Ja juz referat mam zrobiony... niestety ja jak zwykle na ostatnia chwile zaczynam wszystko - dlatego nie napisałam o kynologii :cool1: Bo taj jak Asiaczek napisała, wynalezienie informacji o historii wystaw, troche by jednak zajelo. Wziełam subkulture kibicow piłkarskich :evil_lol: .
Ale moi drodzy, pamietajmy wiec, ze jestesmy jak by nie patrzec ta subkultura kynologiczna!:cool3:

Asiaczku - dziekuje za pomoc !

Posted

[quote name='Savannah']
Asiaczku - dziekuje za pomoc !

Do usług!

[quote name='panienkabubu']Asiaczku, nie ma sprawy!! Zawsze do usług, a trzymanie kciuków za najlepsze Basenji w Polsce to już podstawa kibicowania na każdej wystawie :loveu:

subkultura kynologiczna - intrygująco brzmi :cool3:
Koffana jestes!A wygłaskałaś i wyklepałaś Franię od Asiaczków?:loveu: Taki debiut zdarza się raz na 100000000!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Koffana jestes!A wygłaskałaś i wyklepałaś Franię od Asiaczków?:loveu: Taki debiut zdarza się raz na 100000000!:lol:
Pzdr.

Tak, tak, wygłaskałam Franię od cioci Asi :loveu:
A w debiut nadal nie wierzę :loveu: miałyśmy tam nie jechać :lol: A tu takie show!