Agappe Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Matusz'] powodzenia Asiaczki !! :loveu::loveu::loveu::loveu: przywieźcie same BOBy, BOGi, BIS:diabloti::loveu::loveu: Asia przywieźcie ze 20 BOGów ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Agappe']Asia przywieźcie ze 20 BOGów ;) :evil_lol::evil_lol: też tak myślę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Savannah Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Matusz'] to jakoś na pewno Cię znajdę;) pewnie, że możesz po imieniu ;) Przecież ty nawet rok starsza jesteś ode mnie, to chyba nie będziemy na pan/pani mówić :evil_lol: No dobra psze Panie Mateusz :diabloti: Do zobaczenia ! :cool3: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 BISa zostawcie dla nas :lol: w babiesach :lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Przywiozę tyle BOB'ów, BOG'ów i BIS'ów, ile będą dawali na 1 osobę, OK? Jak będą dawali po 2 - biorę dwa. Jak więcej - tez się wszystko zmieści w busiku...:loveu: Mam mały problem, nie wiem, czy wystawię Dżezika; tak się zakochał (nie wiadomo, w kim), że schudł i straci apetyt. Taki się zrobił chudziutki... No nic. Zobaczymy.... Pzdr. Quote
Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Przywiozę tyle BOB'ów, BOG'ów i BIS'ów, ile będą dawali na 1 osobę, OK? Jak będą dawali po 2 - biorę dwa. Jak więcej - tez się wszystko zmieści w busiku...:loveu: Mam mały problem, nie wiem, czy wystawię Dżezika; tak się zakochał (nie wiadomo, w kim), że schudł i straci apetyt. Taki się zrobił chudziutki... No nic. Zobaczymy.... Pzdr. przywieź, zabierz wszystko, co tylko się da i zmieści w busiku :diabloti::diabloti: Oj Dżeziku zjedz troszkę;) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Matusz']przywieź, zabierz wszystko, co tylko się da i zmieści w busiku :diabloti::diabloti: Oj Dżeziku zjedz troszkę;) Jedyne, co Dzezik je, to ciasteczka ludzko-psiowe. Takie jak groszek ptysiowy, tylko w postaci patyczków... Chociaż tyle na pusty brzuszek... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 sylrwia napisał(a):Powodzenia Asiaczku :) Witaj, dawno niewidziana, właścicielko Forysia... Pzdr. Quote
simbik Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Trzymamy całym stadkiem kciukasy :kciuki::kciuki::kciuki: za wyniki z Nitry ... i czekamy na fotki. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Hej, Simbik, ale Was dawno tutaj nie bylo... Pzdr. Quote
simbik Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Hej, Simbik, ale Was dawno tutaj nie bylo... Pzdr. Zasypana pracą jestem :shake:... nawet część wystaw muszę odpuścić :bigcry:. Najbardziej żałuję Rygi, dostaliśmy taki magiczny policyjny numerek: 997. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 O,dla samego numerka warto byłoby jechać! :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No, to ja się odmeldowywuję. Trzymajcie kciuki,szczególnie za Dżezika,który nie jest w zbyt dobrej kondycji... pzdr. Quote
Savannah Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Asiaczek napisał(a):No, to ja się odmeldowywuję. Trzymajcie kciuki,szczególnie za Dżezika,który nie jest w zbyt dobrej kondycji... pzdr. Trzymamy trzymamy, czekam na wiesci! Powodzenia :multi: Quote
despera Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia!!! Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Trzymamy kciuki!!! Powodzenia Asiaczki! :) Quote
simbik Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Asiaczek napisał(a):O,dla samego numerka warto byłoby jechać! :lol: Pzdr. .... teraz to dopiero mam zgryza ;), kusisz :roll: Quote
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 My również trzymamy kciukaski z całej siły :) Pozdrowionka Quote
panienkabubu Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 KENIO - CAJC ZELKA - r.CAC DZEZIK - CAC, CACIB, BOB !!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Czekają na grupy :cool3: Quote
Savannah Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='panienkabubu']KENIO - CAJC ZELKA - r.CAC DZEZIK - CAC, CACIB, BOB !!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Czekają na grupy :cool3: własnie mialam to napisac :eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE !!! czekaja na pary i grupy ;) Quote
Agappe Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='panienkabubu']KENIO - CAJC ZELKA - r.CAC DZEZIK - CAC, CACIB, BOB !!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Czekają na grupy :cool3: a gdzie te 20BOGów??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE="4"]GRATULUJE!!!!! Quote
Recommended Posts