Samturia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Słuchajcie, dzisiaj po rannym spacerze mam takie pytanie: Czyje "siku" jest ważniejsze: pierwszego psa środkowego psa ostatniego psa czy może najwyższe...?:lol: Co o tym myslicie? pzdr. :lol:Nie rozumiem, ale obstawiam że najwyższe :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witamy dawno tu nie zagladalismy :oops::oops::oops::oops::oops::oops:super sa te wasze koszulki czy ja tez moge taka dostac?:razz::razz::razz::razz:hehehheehhehhehe zbieram koszulki ..........kto mnie wspomoze??? Quote
anetta Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :lol::lol: Ja tez nie razumiem :lol: Ale mówie że ostatniego:lol: Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='anetta']:lol::lol: Ja tez nie razumiem :lol: Ale mówie że ostatniego:lol: ja również, ostatniego... Quote
Asiaczek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Samturia']:lol:Nie rozumiem, ale obstawiam że najwyższe :diabloti: Chodzi o cechy dominanta u psów (samców). [quote name='ewelinabuck']Witamy dawno tu nie zagladalismy :oops::oops::oops::oops::oops::oops:super sa te wasze koszulki czy ja tez moge taka dostac?:razz::razz::razz::razz:hehehheehhehhehe zbieram koszulki ..........kto mnie wspomoze??? Wiem, ze dawno ciebie tutaj nie było. Ale ja tez nie jestem bez winy... ostatnio chyba doba sie nieco skurczyła, bo cierpie na chorobę, która objawia sie notorycznym brakiem czasu...:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='anetta']:lol::lol: Ja tez nie razumiem :lol: Ale mówie że ostatniego:lol: [quote name='Matusz'] ja również, ostatniego... Oj, Dziewczyny, oj, Chłopaki!!! A może najwyższe? Hm... Pzdr. Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć Asiaczkowa i zycze miłego dnia!:multi: Quote
Samturia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Oj, Dziewczyny, oj, Chłopaki!!! A może najwyższe? Hm... Pzdr. Ja jestem ciekawa jaka poprawna odpowiedź ;P Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Asiaczek']Oj, Dziewczyny, oj, Chłopaki!!! A może najwyższe? Hm... Pzdr. dla mnie dalej ostanie :diabloti: Quote
Miga Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja też obstawiam, że ostatniego. Jak ostatni załatwi swoje potrzeby można wracać do domu ;) Quote
sylrwia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witaj Asiaczku, choc sie nie odzywam to pilnie rzucam okiem do baskowej galerii. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Miga napisał(a):Ja też obstawiam, że ostatniego. Jak ostatni załatwi swoje potrzeby można wracać do domu ;) Ha, dobre!:lol: sylrwia napisał(a):Witaj Asiaczku, choc sie nie odzywam to pilnie rzucam okiem do baskowej galerii. To dobrze, bo juz się trochę martwiłam Twoją nieobecnością... pzdr. Quote
cavallo Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 To które w końcu jest najważniejsze? :cool3: Dzieki Asiaczek, zaglądnę do topicu z wystawami....;) Pozdrowionka :loveu: Quote
anetta Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja też obstawiam, że ostatniego. Jak ostatni załatwi swoje potrzeby można wracać do domu Tak samo myślałam ;) Ale teraz Asiaczek naprowadziła i juz wiem że to będzie najwyższe;) Quote
Asiaczek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Czy ktos moze mi napisac, kiedy jest zmiana czasu? Bo że nie w ten weekend, to juz wiem...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Kilka zaległych, jesiennych fotek Buszki... Pzdr. Quote
Savannah Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Niedziela, 28. października 3:00 -> 2:00 Zmiana czasu ;) od 2000 roku w UE jest tak, ze zmiana czasu jest zawsze w ostatnia niedziele marca na letni, a w ostatnia niedziele pazdziernika na zimowy. :) PS: fotki mojej podopiecznej piekne jak zawsze! Quote
Madzik93 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 http://img526.imageshack.us/img526/5199/resizeofwrzesien07028jm3.jpg Rozwalony, długi basek :lol: Quote
panienkabubu Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy ktos moze mi napisac, kiedy jest zmiana czasu? Bo że nie w ten weekend, to juz wiem...;) Pzdr. Ja obstawiam, że za tydzień ;) Quote
Asiaczek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Savannah']Niedziela, 28. października 3:00 -> 2:00 Zmiana czasu ;) od 2000 roku w UE jest tak, ze zmiana czasu jest zawsze w ostatnia niedziele marca na letni, a w ostatnia niedziele pazdziernika na zimowy. :) PS: fotki mojej podopiecznej piekne jak zawsze! O, dzieki! Zapamietam to sobie. Ja pamiętałam, że w ostatni weekend wrzesnia. Potem cos się pozmienialo i tej zmiany ja juz nie załapałam...:oops: [quote name='panienkabubu']Ja obstawiam, że za tydzień ;) Jak się okazuje, dobrze obstawiasz!:lol: pzdr. Quote
Samturia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ooo akurat sama się zastanawiałam kiedy zmiana czasu będzie. Wchodzę do Asiaczka, patrzę-i odpowiedź na mnie czeka :lol: Quote
Savannah Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Asiaczek napisał(a):O, dzieki! Zapamietam to sobie. Ja pamiętałam, że w ostatni weekend wrzesnia. Potem cos się pozmienialo i tej zmiany ja juz nie załapałam...:oops: Zmieniło sie po wejsciu Polski do UE :) Quote
anetta Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Samturia']ooo akurat sama się zastanawiałam kiedy zmiana czasu będzie. Wchodzę do Asiaczka, patrzę-i odpowiedź na mnie czeka :lol: I jaki z tego morał? Gdy cie coś trapi wstąp do Asiaczka :lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tej to dobrze... http://img84.imageshack.us/img84/2058/resizeofwrzesien07027ge7.jpg A co to za wilczarz? Quote
Asiaczek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Buszi rzeczywiscie trafiła do super domu! Tylko pozazdrościc!!! A wilcarz nazywa sie ALVARO Salutaris. Pzdr. Quote
Kincia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 No no jak sie Buszka rozciągneła :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts