panienkabubu Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Asiaczek']Wieści z Dortmundu 2007: JUST FOR YOU Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, VDH, BOS, CACIB, BOB, Bundessieger 2007!!!!! A tak przy okazji, handlerka Dżastika rozmawiała z Jennifer (właścicielką ojca Dżastika), która stwierdziła, że Dzastik jej sie baaaardzo podoba!!! Wiecie jakie to miłe? Pzdr. GRATULACJE!!!!!!!!:) ps. Asiu, kiedy mają się urodzić? :cool3: bo wiesz, że ja "dziecko" mam w Warszawie i myślę, że będę tam częstym gościem, jak tylko rozluźnią mi się weekendy :loveu: Quote
Matusz Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wielkie gratulacje Asiaczki !! :klacz::klacz::klacz: Quote
bonita Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ale sjuper :multi: Asiaczki znowu górą :multi: Quote
Asiaczek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='panienkabubu']GRATULACJE!!!!!!!!:) ps. Asiu, kiedy mają się urodzić? :cool3: bo wiesz, że ja "dziecko" mam w Warszawie i myślę, że będę tam częstym gościem, jak tylko rozluźnią mi się weekendy :loveu: Maluszki po Felce i Wahzirku powinny urodzić sie pod koniec listopada br., tfu, tfu, tfu... Matusz i Bonita - dzięki! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 To pewnie jakoś się pojawię w stolicy wtedy :loveu: Quote
Savannah Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Asiaczek napisał(a): I faktycznie brak mi tej dodatkowej pary rak..:cool1: Pzdr. Szkoda, ze nie mieszkam blizej zawsze chetnie bym pomogla :) Asiaczek napisał(a):Nam tego tytułu nie dawali, bo to tylko na konkretnych wystawach jest. Ale tez się cieszę, że Felka jeszcze w wieku 6 lat jest w stanie pokonać konkurencje z Niemiec... (Mister Koch pewnie w tym momencie dostał czkawki...)... pzdr. Taaak, Mister Koch to czerwienial ze zlosci na ringu jak mu tytuly zgarniałam z Felka sprzed nosa... a szybkosc z jaka wyjezdzał z wystawy i spod ringu byla godna podziwu :diabloti: az sie kuuuuuuuuurzylo :evil_lol: i ta rzadza mordu w oczach:diabloti: na szczescie nas broniła kibicujaca nam PL ekipa :loveu: Warto dodac ze Felka pokonała w wieku 6 lat suke ktora ma 2 lata....:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Kananga napisał(a):Jołaśko moja, dostałam płytki i bardzo, bardzo, za nie dziękuję :loveu: A będę mogła jakieś wykorzystać i wysłać moim Holandom? :razz: Oczywiscie! Savannah napisał(a):Szkoda, ze nie mieszkam blizej zawsze chetnie bym pomogla :) Taaak, Mister Koch to czerwienial ze zlosci na ringu jak mu tytuly zgarniałam z Felka sprzed nosa... a szybkosc z jaka wyjezdzał z wystawy i spod ringu byla godna podziwu :diabloti: az sie kuuuuuuuuurzylo :evil_lol: i ta rzadza mordu w oczach:diabloti: na szczescie nas broniła kibicujaca nam PL ekipa :loveu: Warto dodac ze Felka pokonała w wieku 6 lat suke ktora ma 2 lata....:loveu: Hahaha! Jakbym widziała Mr Kocha w Budapeszcie sprzed kilku lat, jak mój Farik pokonał jego Bravo!!! Reakcja była dokładnie taka sama...:evil_lol: A co do Felki, to wynika z tego, ze Lusik jest jeszcze w całkiem dobrej kondycji. Ale, ale zobaczymy, jak bedzie się prezentowała po szczeniorkach, które prawdopodobnie w jej brzuszku rosna...To będą jej 4 maluszki (tfu, tfu, tfu..). AiK napisał(a):GRATULACJE DZIEWCZYNY:lol::multi: Dzięki, dzieki! I pieknie witamy w Asiaczkowym świecie!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Za zgoda Michała (Tulasy) kopiuję kilka fotek z Klubowej wystawy V gr.w Łodzi. http://img255.imageshack.us/img255/7907/basenjibu0.jpg hodowla Asiaczek hodowla Asiaczek Pzdr. Quote
cavallo Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Asiaczek, świetne fotki!!! :loveu::loveu::loveu: Jak już bedziesz miała jakieś wieści o wystawie w Poznaniu, to daj mi znać, proszę....;) Pozdrowionka zostawiam i miłego dnia życzę Agata&Alpa Quote
Cosmo Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ojojoj ile newsow ;) a gdziez ty Asiaczku tak wczesnie wstajesz :shake: - biedulka :placz: naprawde swietnie wyglada cala Wasza hodowla, super pomyslane te stroje :) naprawde :p buzka Quote
Matusz Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 bardzo fajne przypomnienie wystawy :):loveu: ach te czerwone koszulki:p Quote
Asiaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='cavallo']Asiaczek, świetne fotki!!! :loveu::loveu::loveu: Jak już bedziesz miała jakieś wieści o wystawie w Poznaniu, to daj mi znać, proszę....;) Pozdrowionka zostawiam i miłego dnia życzę Agata&Alpa Na razie znana jest tylko stawka ilościowa (topik "Basenji na wystawach"), wstawiona dzieki Savannah.:lol: [quote name='Cosmo']ojojoj ile newsow ;) a gdziez ty Asiaczku tak wczesnie wstajesz :shake: - biedulka :placz: naprawde swietnie wyglada cala Wasza hodowla, super pomyslane te stroje :) naprawde :p buzka Ja wstaje o 5.00, a o godz. 7.00 zaczynam szykować się do pracy. Jednak z zasady uda mi sie ukręcic kilka minut na zajrzenie na DGM.:lol: [quote name='Matusz']bardzo fajne przypomnienie wystawy :):loveu: ach te czerwone koszulki:p Jak sam widzisz, nasze "stroje organizacyjne" dały się zauważyć...:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Savannah napisał(a):Asiaczku dostałas mojego maila? :lol: Tak, tak. lady_m napisał(a):Wpadlam sie przywitac! :multi: Witaj, ja u ciebie byłam wczoraj, a może i dzisiaj wpadne? Jakies nowe fotki fretkowe są?:lol: pzdr. Quote
lady_m Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Asiaczek napisał(a): Witaj, ja u ciebie byłam wczoraj, a może i dzisiaj wpadne? Jakies nowe fotki fretkowe są?:lol: pzdr. U mnie posucha i bieda z fotkami :-( I w najblizszym czasie nie przewiduje, jakiejs wiekszej poprawy... Lepsze lacze internetowe raczej sie ode mnie oddala niz przybliza :-( Quote
Asiaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 O, a to dlaczego? Kwestia finansów czy położenia geograficznego...?:roll: Pzdr. Quote
lady_m Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Raczej kwestia formalno-prawna... Nie mamy jeszcze dokumentow, ktore by nas upowaznialy o staranie sie o zalozenie lini telefonicznej... :placz: A bez lini to tylko to co mam teraz, wiec wolno, dlugo oraz z niewielkimi sukcesami :placz: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Aaaa, rozumiem. Ale szanse są?Długo musicie czekac? pzdr. Quote
Savannah Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Fajnie, to bede czekac wiec na odpowiedz w wolnej chwili:lol: Quote
agaciaaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Witamy :) świetnie sie prezentujecie w tych czerwonych koszulkach :) http://img144.imageshack.us/img144/1671/resizeofzima20062007162ba6.jpg jaka ślicznotka :loveu: i pozycja godna damy ;) Quote
Asiaczek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='agaciaaa']Witamy :) świetnie sie prezentujecie w tych czerwonych koszulkach :) http://img144.imageshack.us/img144/1671/resizeofzima20062007162ba6.jpg jaka ślicznotka :loveu: i pozycja godna damy ;) Tak, Buszka robi takie minki, że to aż nie do uwierzenia... pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Słuchajcie, dzisiaj po rannym spacerze mam takie pytanie: Czyje "siku" jest ważniejsze: pierwszego psa środkowego psa ostatniego psa czy może najwyższe...?:lol: Co o tym myslicie? pzdr. Quote
Recommended Posts