Asiaczek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 A co z wierszykiem dla mnie? Chory czy zdrowy - niech sie wysili...:lol: I ciekawe, skąd wzięła Ci się sobota w Chorzowie?:razz: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Asiaczek napisał(a):A co z wierszykiem dla mnie? Chory czy zdrowy - niech sie wysili...:lol: I ciekawe, skąd wzięła Ci się sobota w Chorzowie?:razz: Pzdr. Ja wiem ja Wiem skąd!!! w Sobote jest krajowa psów pasterskich w Chorzowie!(bez On-ków) pogmatwało mi się ze 15 to piątek:eviltong: a 16-sty to sobota:roll: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Aaaaa, no to pamiętaj, że my się widzimy w NIEDZIELę!!! PZDR. Quote
Anecioreczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Już pamietam!:cool3: I napewno nie zapomne!:cool3: Quote
bonita Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Właśnie oglądałam wielbłądzie zdjęcia :cool3: przez chwilkę myślałam że pomyliłam blożki:evil_lol: Witajcie Asiaczki:loveu: Quote
Savannah Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Asiaczku ! Trzymam kciuki za Wasze sukcesy z Chorzowa ! Odezwij sie sms-ikiem jak tam Wam poszło :), bo lubie byc na biezaco z sukcesami przyjacioł ! Pozdrowionka cieplutkie z zimnego Poznania Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Savannah napisał(a):no ja tez sie z tego bardzo ciesze:loveu: a teraz ogladam mecz... Polska GOOOOOLA !!!:multi::multi: Jakoś tym razem obyło się bez goli...:evil_lol: bonita napisał(a):Właśnie oglądałam wielbłądzie zdjęcia :cool3: przez chwilkę myślałam że pomyliłam blożki:evil_lol: Witajcie Asiaczki:loveu: Witaj, Bonitko! Cieszę się, że do nas zawitałaś. Bo to nadal my - Asiaczki, ino na pleckach wyrosły nam garby, a i zębiska się siakieś-takie porobiły...:diabloti: ...nikt nie wie, dlaczego...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Na miły dzień - kilka fotek braci: Jumaszka i Dżezik... Cdn. Pzdr. Quote
Cosmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Będę w Łodzi na Klubowej asiaczku, a kiedy tam bedziesz i w jakim miejscu - dla mnie to rzut beretem [tylko 50km] z mapa dalabym rade przejsc ta Łódź :evil_lol: daj znac ;) mimo, ze generalnie wole gory od morza - ta laguna mnie zauroczyla :loveu: - piekne fotografie, ja rowniez chcialabym podrozowac, tylko najpierw postawilam sobie cel - musze znac cala Polske, zanim wyjade gdzie indziej - chociaz Norwegia mi sie marzy po nocach :eviltong: pozdrawiam cieplo ;) ooo asiaczek nasze slodycze wstawil :):) kochane baski Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 I jeszcze takie oto śmiesznostki...:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Cosmo napisał(a):asiaczku, a kiedy tam bedziesz i w jakim miejscu - dla mnie to rzut beretem [tylko 50km] z mapa dalabym rade przejsc ta Łódź :evil_lol: daj znac ;) mimo, ze generalnie wole gory od morza - ta laguna mnie zauroczyla :loveu: - piekne fotografie, ja rowniez chcialabym podrozowac, tylko najpierw postawilam sobie cel - musze znac cala Polske, zanim wyjade gdzie indziej - chociaz Norwegia mi sie marzy po nocach :eviltong: pozdrawiam cieplo ;) ooo asiaczek nasze slodycze wstawil :):) kochane baski Witaj, Cosmo! W Łodzi będę w dniu 16.09.2007 r. - wystawa Klubowa V grupy. W Łodzi będziemy już ok. godz. 7:00 rano (trzeba sie przygotować;)). Natomiast nie pamiętam nazwy stadionu. :oops: Bo wystawa będzie na stadionie. Ale dowiem się i dam znać, OK? Pzdr. Quote
Cosmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 te psy sa cudne :loveu: jak slodko przymykaja oczka - doskonale :p Quote
Cosmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 W Łodzi będę w dniu 16.09.2007 r. - wystawa Klubowa V grupy. W Łodzi będziemy już ok. godz. 7:00 rano (trzeba sie przygotować;-)). Natomiast nie pamiętam nazwy stadionu. :oops: Bo wystawa będzie na stadionie. Ale dowiem się i dam znać, OK? Pzdr. ale super to juz w niedziele, doskonale, moze na stadionie widzewa hmmm no nic znajde, musze, moze mi ktos pomoze z tramwajami tam, oby sie udalo :) achhh zeby to bylo dzisiaj [jade do Lodzi wlasnie - moze uda mi sie sprawdzic ten dojazd tam] - aaa i na wszelki wypadek powiem, ze lodz jest troche rozkopana :cool3: tak bardzo chce, zeby to spotkanie wypalilo ;) chce zobaczyc i wyglaskac te mordeczki kochane :) i porozmawiac z Toba o nich :) no juz sie ciesze :multi: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Oj, Cosmo, pomyliłam sie!!! Wystawa jest 23.09.2007 r. a nie 16.09.2007.... Przepraszam...:oops: W dniu 16.09.2007 r. jest wystawa w Chorzowie i stąd ta pomyłka, myślami jestem przy wystawie chorzowskiej... Pzdr. Quote
Cosmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ok tydzien pozniej ;) nie ma problemu, moze nawet przekonam mame, zeby sobie jechala do manufaktury, a mnie podrzuci na wystawe ;) byloby super :) bede wdzieczna jesli napiszesz w tym tygodniu na jakim stadionie bedzie wystawa :) pozdrawiam i powodzenia w Chorzowie :p Quote
panienkabubu Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zrobiłyście smaka tymi naleśnikami!:loveu: Asiaczku, właśnie miałam pisać, ze 16 to Chorzów jest, ale mnie ubiegłaś :) O której będziesz w Chorzowie?:) Quote
Agasia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Wystawa nie jest na widzewie, a na stadionie STARTu zapewne Quote
Anecioreczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 http://img485.imageshack.us/img485/1770/resizeofimg8110bn9.jpg Zimna łapa-zamiast zimnego łokcia:evil_lol: Quote
Savannah Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Jakoś tym razem obyło się bez goli...:evil_lol: Bez goli, ale na szczescie tez bez utraty goli:lol: Quote
agaciaaa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć Asiaczki :) http://img209.imageshack.us/img209/3681/resizeofimg8133bq2.jpg świetnie tu baski wyglądają :loveu: Wraz z koleżanką stwierdziłyśmy na wystawie, że baski są takie.. arystokratyczne ;) Quote
Savannah Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć Asiaczki :) http://img209.imageshack.us/img209/3681/resizeofimg8133bq2.jpg świetnie tu baski wyglądają :loveu: Wraz z koleżanką stwierdziłyśmy na wystawie, że baski są takie.. arystokratyczne ;) Bo sa :) Zwłaszcza Zelka to z wyrazu pyszczka prawdziwa Ksiezniczka :) Quote
Czoko Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bardzo mocno Trzymam za Was kciuki w niedzielę - piszę wcześniej bo znając moje zagonienie w ostatnich dniach (i siedzenie w biurze nie wiadomo jak długo!) przegapię Wasz wyjazd. Net w domu pojawia mi się i znika... Pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 panienkabubu napisał(a):Zrobiłyście smaka tymi naleśnikami!:loveu: Asiaczku, właśnie miałam pisać, ze 16 to Chorzów jest, ale mnie ubiegłaś :) O której będziesz w Chorzowie?:) Będziemy prawdopodobnie tak ok. 8:00... Savannah napisał(a):Bo sa :) Zwłaszcza Zelka to z wyrazu pyszczka prawdziwa Ksiezniczka :) To samo chciałam napisać, że Żelcia to taka Księżniczka... Czoko napisał(a):Bardzo mocno Trzymam za Was kciuki w niedzielę - piszę wcześniej bo znając moje zagonienie w ostatnich dniach (i siedzenie w biurze nie wiadomo jak długo!) przegapię Wasz wyjazd. Net w domu pojawia mi się i znika... Pozdrawiam Ewa Ewuniu, nawet jakbyś nie napisała o trzymaniu kciuków, to i tak wiemy, że nam dobrze życzysz.:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 trzymamy KCIUKI, chociaz Asiaczki i tak pewnie wszystko pozgarniają:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts