Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A dzisiaj na spacerze porannym spotkała mnie cudowna sytuacja! Mianowicie Kenio po raz pierwszy podniósł nogę do sikania!!!:loveu::loveu: No, może nie jak całkiem dorosły pies, ale było to ponad 15 cm nad ziemią!!!!
Chłopak dorasta!
Pzdr.

Posted

Kananga napisał(a):
no właśnie ja też na temat Felki chciałam coś dodać, a mianowicie gdzieś wcześniej widziałam fotkę Savanah z Felką z Rumunii i się zachwyciłam jak pięknie Lidka ją zaprezentowała :multi:

Znam Felkę od dziecięctwa więc tym bardziej mnie cieszy, że jest to taka podatna na show dzieczyna i to w różnych kombinacjach ludzko - psich :lol:

Pozdrawiam,
Gośka.

Kurcze, z lekkim niedowierzaniem przeczytałam te słowa... te bardzo miłe słowa !! Bardzo sie ciesze, ze oprocz Asiaczka ktos inny docenił moj handling i to jak wystawiam basenji. Nie znamy sie, ale bardzo bardzo Ci dziekuje za tak miłe dla mnie słowa. Az sie zarumieniłam z wrazenia:oops: Jeszcze raz dziekuje.
Pzdr.

Posted

Heja Asiaczek!!! :loveu: Dawno mnie nie było, ale Kalimera!!!

Czytałam o Keniolku, no brawo! Buziolki dla mojego dzielnego ulubieńca!!! :loveu:

ps. czy Ty też uwielbiasz Gecję? :cool3: (bo Twoja sunia ma na imię Kalimera?)

Posted

cavallo napisał(a):

Czytałam o Keniolku, no brawo! Buziolki dla mojego dzielnego ulubieńca!!! :loveu:

Ja nie Asiaczek, ale mam nadzieje ze Asiaczek wybaczy mi (Perdona me!:lol:) ze sie wtrace.. Tak z tego co ja wiem to Asiaczek uwielbia Grecje, podobnie jak ja, uwielbiam Grecje, Cypr, Grekow i ich jezyk:loveu:

Posted

Agasia napisał(a):
Darii zapewne chodzilo o sprzęt do nurkowania, tj. butla itd. W tym roku bylam tylko tydzien i plywala tylko z rurka, bedac 2 lata temu plywalam "amatorsko" z calym sprzetem pare metrow pod woda, ale bez kursow nie jest to zbytnia frajda, a kursy na miejscu sa bardzo drogie ;) Dlatego mam zamiar zrobic kurs w Polsce bo kocham nurkowac. A bylam jak zawsze w Sharm :)

tak dokładnie o to mi chodziło..w Polsce na kursach przynajmniej się czegoś nauczysz.. ja przeszłam 2 zagraniczne i po 1 niewiele się nauczyłam, po 2 to co umiałam i tak zapomniałam:oops::oops:, no ale przynajmniej sprzęt potrafie skręcić:)

Posted

[quote name='Savannah']

Kowno /Litwa CAC 9.09.2007

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - I ex, CAC, BOS, [SIZE=5]BOB !!!:loveu:
Ah ten Luśik kochany:loveu: Uwielbiam laskę !! Buziaki specjalne odemnie !!
JELLY JOSHREEN Asiaczek - I ex. CAC

JAZZY BOY Asiaczek - I ex. CAC
JUMA MONGO Asiaczek - II ex.

FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - I ex. CAC

FELKA - [SIZE=5]NOWY CHAMPION LITWY !!!
[SIZE=5]NOWY CHAMPION BAłTYKU !!!

FARIK - [SIZE=5]NOWY CHAMPION LITWY !!!

[SIZE=5] :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
[SIZE=5]
GRATULACJE DLA ASIACZKA I BASKOW !!!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
[SIZE="4"]SUPERRRR!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<też tam miałam być, ale plany wystawowe się popsuły :shake::placz:>

Posted

[quote name='Savannah']

Dopiero teraz dotarłam do domu, wiec dopiero teraz moge wiesci napisac kolejne z Kowna:
Asiaczki - I BIS Par Hodowlanych
I BIS Grup Hodowlanych
Felka BOG 4

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

GRATULACJE, BARDZO SIE CIESZE Z WASZEGO SUKCESU !!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE="4"]SUUUPEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!!!!!!

Posted

panienkabubu napisał(a):
No to teraz strzeżcie się krzaczki i płoty ..... :lol:

A co powiesz o swoich chłopakach? A może masz tylko sunie? Bo ja nawet tego nie wiem...

Savannah napisał(a):
Kurcze, z lekkim niedowierzaniem przeczytałam te słowa... te bardzo miłe słowa !! Bardzo sie ciesze, ze oprocz Asiaczka ktos inny docenił moj handling i to jak wystawiam basenji. Nie znamy sie, ale bardzo bardzo Ci dziekuje za tak miłe dla mnie słowa. Az sie zarumieniłam z wrazenia:oops: Jeszcze raz dziekuje.
Pzdr.

Wiedziałam, że będzie Ci miło!
Kananga - dzięki!

cavallo napisał(a):

KALIMERA jest tylko w połowie moja, druga połowa - należy do Artura!

Agappe napisał(a):
tak dokładnie o to mi chodziło..w Polsce na kursach przynajmniej się czegoś nauczysz.. ja przeszłam 2 zagraniczne i po 1 niewiele się nauczyłam, po 2 to co umiałam i tak zapomniałam:oops::oops:, no ale przynajmniej sprzęt potrafie skręcić:)

Moi znajomi prowadza sklep ze sprzętem do nurkowania oraz organizują praktyczne kursy nurkowania np. w Egipcie. Mogę Ci przesłać na nich namiar...
pZDR.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co powiesz o swoich chłopakach? A może masz tylko sunie? Bo ja nawet tego nie wiem...
</p>
Asiaczku, ja mam jednego chłopca i dwie dziewuchy:)
Chłopiec, czyli Ben, ma taki mocz, że trawa po nim nie żółknie (nie wiem jak on to robi :hmmmm:):evil_lol:

Posted

Moi znajomi prowadza sklep ze sprzętem do nurkowania oraz organizują praktyczne kursy nurkowania np. w Egipcie. Mogę Ci przesłać na nich namiar...
pZDR.

Wlasnie te Egipskie "szybkie kursy" nie sa za dobre... Agappe idziemy razem na kurs :D:D

Posted

To teraz mala suprise... ;)
Safari :D

No to od poczatku...

Wsadzili nas w jeepy i wywiezli.. na pustynie. Oprocz skalek, kurzu i piachu - nic ciekawego.. Za to bardzo ciekawe drogi (a raczej ich brak), super wyboje, 8 osob w malym nieklimatyzowanym autku scisniety jeden obok drugiego. Efekt byl taki ze latalismy po sobie po calym samochodzie z krzykiem, walilismy glowami o szyby i sufit.. A kierowca byl super zadowolony i caly uhahany .. i przyspieszal :)
Fotki z auta robione

Dojechalismy do jakiejs "wioski". Tam znajduje sie "nie wiadomo skad wzieta" gora zlotego piasku.. po ktorej zjezdza sie na snowboardach czesto ;)

A wszedzie mozna bylo spotkac beduinki i ich dzieci sprzedajace niby ichniejsze koraliki.. Tylko dlaczego na paru z nich byla metka "made in china" :D :D?

Wyjechalismy wreszcie na asfaltowa droge uff...

Co nie znaczy ze na cywilizacje... Akurat przez droge przechadzalo sie stadko kozek ;) Fotki cyknelam jak juz przeszly za...

Ciag dalszy nastapi... :)

Posted

[quote name='Agasia']Wlasnie te Egipskie "szybkie kursy" nie sa za dobre... Agappe idziemy razem na kurs :D:D

łała..ale stop.. ja już mam certyfikat..nawet dwa (pierwszy robilam jak miałam 12lat).. jakbym zrobiła kolejny mogłabym sobie już sama nurkować.. a jest to chyba jednak na razie bez sensu, bo jeszcze bym sie utopiła po drodze:oops::oops:

moja sąsiadka ma szkołe nurkową, prowadzi kursy w Polsce i organizuje wycieczki za granice (http://www.individi.pl/)

Posted

Agasia super fotki!! czekam na kolejne.. potem może jakies baski jako przerywnik, a potem zajme się swoimi zdjęciami..
przez tydzień (a własciwie 6 dni) zrobiłam 595 zdjęć z czego moze na 5 jest moja mama, na 30-40 ja a reszta:roll::roll::roll: widoczki z łodzi,samolotu,spod wody, ptaszki, kotki, jaszczurka, coś krabopodobnego i chyba tyle :oops::oops:

Posted

panienkabubu napisał(a):
</p>
Asiaczku, ja mam jednego chłopca i dwie dziewuchy:)
Chłopiec, czyli Ben, ma taki mocz, że trawa po nim nie żółknie (nie wiem jak on to robi :hmmmm:):evil_lol:

Mutant?;):cool1:

Agasia napisał(a):

A wszedzie mozna bylo spotkac beduinki i ich dzieci sprzedajace niby ichniejsze koraliki.. Tylko dlaczego na paru z nich byla metka "made in china" :D :D?
Ciag dalszy nastapi... :)

E, czepiasz się!:lol:

Agappe napisał(a):
Agasia super fotki!! czekam na kolejne.. potem może jakies baski jako przerywnik, a potem zajme się swoimi zdjęciami..
przez tydzień (a własciwie 6 dni) zrobiłam 595 zdjęć z czego moze na 5 jest moja mama, na 30-40 ja a reszta:roll::roll::roll: widoczki z łodzi,samolotu,spod wody, ptaszki, kotki, jaszczurka, coś krabopodobnego i chyba tyle :oops::oops:

A coś skapnie dla nas z tych 595 fotek...?
Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):

A wszedzie mozna bylo spotkac beduinki i ich dzieci sprzedajace niby ichniejsze koraliki.. Tylko dlaczego na paru z nich byla metka "made in china" :-D :-D?

Może ta beduinka ma na imię China? :evil_lol: