Asiaczek Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Samturia i Cosmo - dzięki za wizytę. Cosmo - a Tobie szczególnie dziękuję za pamięć i fotki śpiących basków...:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Wszystkie fotki śliczne i suuperowe !! :D najfajniejsze te gonitwy basków :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy! Quote
Asiaczek Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Matusz5 - doczekałeś się fotek. Ale jeszcze brak fotek z II spacerku. Może jutro... Pzdr. Quote
Matusz Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Matusz5 - doczekałeś się fotek. Ale jeszcze brak fotek z II spacerku. Może jutro... Pzdr. to i doczekam się do jutra !! będe głośno szczekał :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nie martw się ostrością, fotka i tak jest świetna! Wiadomo, że w biegu dobrą fotke zrobić nie jest tak łatwo ;) Quote
Cosmo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 asiaczek, a probowalas ze swoimi baskami cwiczyc na torze agility??? jesli tak, to czy pieski sobie radza?? tak z ciekawosci pytam :) pozdrawiam Quote
Koma Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://img75.imageshack.us/img75/6083/resizeofimg7430rr8.jpg Ojej, jakie piękne charcisko dołączyło do zabaw basków :loveu: Przepraszam, ale wszystko co w pręgi wywołuje u mnie- :loveu: :loveu: :loveu: Świetny mieliście spacer :) Pozdrawiam! :) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Cosmo']asiaczek, a probowalas ze swoimi baskami cwiczyc na torze agility??? jesli tak, to czy pieski sobie radza?? tak z ciekawosci pytam :) pozdrawiam Ja nie probowałam, ale w innych krajach baski są ćwiczone na torach agility i obiedience. Radzą sobie całkiem, całkiem... [quote name='Koma']http://img75.imageshack.us/img75/6083/resizeofimg7430rr8.jpg Ojej, jakie piękne charcisko dołączyło do zabaw basków :loveu: Przepraszam, ale wszystko co w pręgi wywołuje u mnie- :loveu: :loveu: :loveu: Świetny mieliście spacer :) Pozdrawiam! :) Witaj, to charcisko widziałam już kilka razy na Polach, ale pan nigdy nie chciał do nas dołączyć. Robił rundę "tam i z powrotem" i koniec spacerku. Na plus mu należy poczytać, że chociaż psiak sobie pobiegał... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://img209.imageshack.us/img209/1605/resizeofimg7399hv0.jpg :loveu::loveu: O matko jak cudnie Macie na Tej Starówce:roll: ja W Wa-wie jestem co roku:roll: Na stacji PKP no i jak cos fajnego jest PKiN to pójde na wystawie jak mam czas:roll: I tyle z Moich odwiedzin w Wa-wie:placz: Quote
despera Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://img259.imageshack.us/img259/381/resizeofimg7424bg2.jpg świetna fotka:loveu: Chciałabym kiedyś mieć baska(najlepiej pręguska), ale moja mama myśli o sznaucerku miniaturce,jeśli uda mi się zabrać ze sobą Nesa ;) Pozdrawiamy! Quote
Savannah Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Mmm skads znam te fotki:lol: Nieskromnie mowiac... podobaja mi sie:loveu: Czekam wiec na 2 czesc naszego spacerku. Powodzenia jutro. Mocno trzymam kciukasy! i czekam na info.:loveu: Quote
panienkabubu Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 o ja :loveu: ile zdjec :loveu: pędzące baski są super:loveu: Quote
Savannah Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kowno /Litwa CAC 9.09.2007 FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - I ex, CAC, BOS, [SIZE=5]BOB !!!:loveu: Ah ten Luśik kochany:loveu: Uwielbiam laskę !! Buziaki specjalne odemnie !! JELLY JOSHREEN Asiaczek - I ex. CAC JAZZY BOY Asiaczek - I ex. CAC JUMA MONGO Asiaczek - II ex. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - I ex. CAC FELKA - [SIZE=5]NOWY CHAMPION LITWY !!! [SIZE=5]NOWY CHAMPION BAłTYKU !!! FARIK - [SIZE=5]NOWY CHAMPION LITWY !!! [SIZE=5] :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: [SIZE=5] GRATULACJE DLA ASIACZKA I BASKOW !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agasia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Savannah']Kowno /Litwa CAC 9.09.2007 FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - I ex, CAC, BOS, [SIZE=5]BOB !!!:loveu: Ah ten Luśik kochany:loveu: Uwielbiam laskę !! Buziaki specjalne odemnie !! JELLY JOSHREEN Asiaczek - I ex. CAC JAZZY BOY Asiaczek - I ex. CAC JUMA MONGO Asiaczek - II ex. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - I ex. CAC FELKA - [SIZE=5]NOWY CHAMPION LITWY !!! [SIZE=5]NOWY CHAMPION BAłTYKU !!! FARIK - [SIZE=5]NOWY CHAMPION LITWY !!! [SIZE=5]:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: [SIZE=4]GRATULACJE DLA ASIACZKA I BASKOW !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Brawoooo Asiaczki!!!!!!!! A Felka to zlota dziewczyna !!! :loveu: Fotki ze Starowki i spacerku rewelacyjne:loveu: :loveu: I sie dziwic czemu ja ta Warszawe tak kocham - piekne miejsca, super klimat, piekne psy - czego chciec wiecej? :cool3: Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
anetta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://img259.imageshack.us/img259/381/resizeofimg7424bg2.jpg super!! wow :o :lol: Wielkie brawa :klacz::klacz: Quote
panienkabubu Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :mdleje: Asiaczku POWALASZ MNIE!!! gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:klacz: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Gratulacje!!!! Zdolne baski! :loveu: Proszę przekazać im buziaki ;) Quote
Savannah Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dopiero teraz dotarłam do domu, wiec dopiero teraz moge wiesci napisac kolejne z Kowna: Asiaczki - I BIS Par Hodowlanych I BIS Grup Hodowlanych Felka BOG 4 :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: GRATULACJE, BARDZO SIE CIESZE Z WASZEGO SUKCESU !!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Rewelacjaa!!!!:sweetCyb::bigcool::drink1: Quote
Elitesse Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 kolejny raz GRATULACJE dla ASIACZKOW !! :laola: Quote
Kincia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Liii.....Gratuluje :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts