Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Asiaczek'] Agappe - o czym Ty mówisz, dziewczyno?!?!?!;) Pzdr. ale o co chodzi?:roll: :oops: o osprzęcie, dużej ilości egipskich zdjeć w galerii czy sharmen i hurghada? Quote
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Wybaczamy, ale z niecierpliwością czekamy na Twój powrót. Kiedy to nastąpi? pzdr. wracam 11 września. o której :roll: :roll: , ale chyba tydzień jestes w stanie poczekać? :) Quote
Asiaczek Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Agappe napisał(a):ale o co chodzi?:roll: :oops: o osprzęcie, dużej ilości egipskich zdjeć w galerii czy sharmen i hurghada? ... o sprzęcie...:-o Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Agappe napisał(a):wracam 11 września. o której :roll: :roll: , ale chyba tydzień jestes w stanie poczekać? :) Mając w perspektywie takie super fotki, to pewnie, że poczekamy! Miłego wyjazdu!!!:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie, pręgowanego Asiaczka jeszcze nie ma. W przypadku krycia suni rudo-bialej pręgowańce "wyjdą" dopiero w następnym pokoleniu. A przy kryciu pręgowanej suni Gusiem - mogą wyjść już w I pokoleniu. Dlatego nadal myslę o dokupieniu drugiej połowy dla Gusia... Pzdr. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) Podziwiam twoją wiedzę o rasie! Mi się bardzo podobają pręgowane baski :loveu: Pozdrowienia! Quote
despera Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dzień dobry:multi: Cudne fotki, zarówno maluszkowe, jak i wystawowe:loveu: Pozdrawiamy! Quote
hanacek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 agaciaaa napisał(a):Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) Podziwiam twoją wiedzę o rasie! Mi się bardzo podobają pręgowane baski :loveu: Pozdrowienia! U mnie jest tiesz pregowany baski- fajna suczka-pozri na moje ww stronke:cool3: Quote
Agasia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Darii zapewne chodzilo o sprzęt do nurkowania, tj. butla itd. W tym roku bylam tylko tydzien i plywala tylko z rurka, bedac 2 lata temu plywalam "amatorsko" z calym sprzetem pare metrow pod woda, ale bez kursow nie jest to zbytnia frajda, a kursy na miejscu sa bardzo drogie ;) Dlatego mam zamiar zrobic kurs w Polsce bo kocham nurkowac. A bylam jak zawsze w Sharm :) Dlatego nadal myslę o dokupieniu drugiej połowy dla Gusia... Ten pomysl mi sie baaardzo podoba!!! :) Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 hanacek napisał(a):U mnie jest tiesz pregowany baski- fajna suczka-pozri na moje ww stronke:cool3: Hanacku, Twoja pręgowana suczka jest piękna!!! W ogóle przez Asiaczka zakochałam się w baskach! :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 sylrwia napisał(a):Dzieki Asiaczku za odpowiedz :) A widziałaś ostatnie fotki Kalimerki?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 agaciaaa napisał(a):Hanacku, Twoja pręgowana suczka jest piękna!!! W ogóle przez Asiaczka zakochałam się w baskach! :loveu: Ha, znowu moja wina, co?:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha, znowu moja wina, co?:lol: Pzdr. No niestety, ale musze przyznać racje ;) Quote
sylrwia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Asiaczek napisał(a):A widziałaś ostatnie fotki Kalimerki?:evil_lol: Pzdr. Tak, tak :loveu:niezła laska z niej;) Quote
Cosmo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 piekne foty z Grecji [hehe mimo wszystko moglabym byc pustelnica w takim klasztorze :eviltong: ], i z Egiptu ;) slodkie male szybko rosnace baski :loveu: i nasi modele na wystawach :p pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Szybkorosnące - tak. Modele na wystawach - tak. Cosmo - wszystko się zgadza!:lol: Pzdr. Quote
alive Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A czy to prawda, że pręgowane baski szczekają? Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Alive, a skąd Ci to przyszło do głowy?! :crazyeye: Mój Gusio-pręgusio nie szczeka, choć wydaje różne inne dźwięki... Pzdr. Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witam się środowo ;) co tam u Basków :loveu:?? Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Anecioreczek, Matusz5 - wstawiłam fotki z B-stoku. widzieliście? Jeśli nie - cofnijcie się KILKA stron wcześniej... pzdr. Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Anecioreczek, Matusz5 - wstawiłam fotki z B-stoku. widzieliście? Jeśli nie - cofnijcie się KILKA stron wcześniej... pzdr. widziałem Asiaczku ;) Nawet komentowałem ;) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Na razie w baskach nic sie nie dzieje. Powoli szykujemy się na Kowno i mam masę fotek do wstawienia, na co nie mam czasu... Jak Savannah była u mnie, to byłyśmy na kilku spacerkach i stąd te fotki... Pzdr. Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 to jak znajdziesz chwilę to wstaw :) ja już czekam ;) Quote
Recommended Posts