Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']
Agappe - o czym Ty mówisz, dziewczyno?!?!?!;)
Pzdr.
ale o co chodzi?:roll: :oops: o osprzęcie, dużej ilości egipskich zdjeć w galerii czy sharmen i hurghada?

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wybaczamy, ale z niecierpliwością czekamy na Twój powrót. Kiedy to nastąpi?
pzdr.

wracam 11 września. o której :roll: :roll: , ale chyba tydzień jestes w stanie poczekać? :)

Posted

Agappe napisał(a):
wracam 11 września. o której :roll: :roll: , ale chyba tydzień jestes w stanie poczekać? :)

Mając w perspektywie takie super fotki, to pewnie, że poczekamy! Miłego wyjazdu!!!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie, pręgowanego Asiaczka jeszcze nie ma. W przypadku krycia suni rudo-bialej pręgowańce "wyjdą" dopiero w następnym pokoleniu. A przy kryciu pręgowanej suni Gusiem - mogą wyjść już w I pokoleniu. Dlatego nadal myslę o dokupieniu drugiej połowy dla Gusia...
Pzdr.

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) Podziwiam twoją wiedzę o rasie! Mi się bardzo podobają pręgowane baski :loveu:
Pozdrowienia!

Posted

agaciaaa napisał(a):
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) Podziwiam twoją wiedzę o rasie! Mi się bardzo podobają pręgowane baski :loveu:
Pozdrowienia!

U mnie jest tiesz pregowany baski- fajna suczka-pozri na moje ww stronke:cool3:

Posted

Darii zapewne chodzilo o sprzęt do nurkowania, tj. butla itd. W tym roku bylam tylko tydzien i plywala tylko z rurka, bedac 2 lata temu plywalam "amatorsko" z calym sprzetem pare metrow pod woda, ale bez kursow nie jest to zbytnia frajda, a kursy na miejscu sa bardzo drogie ;) Dlatego mam zamiar zrobic kurs w Polsce bo kocham nurkowac. A bylam jak zawsze w Sharm :)

Dlatego nadal myslę o dokupieniu drugiej połowy dla Gusia...

Ten pomysl mi sie baaardzo podoba!!! :)

Posted

hanacek napisał(a):
U mnie jest tiesz pregowany baski- fajna suczka-pozri na moje ww stronke:cool3:

Hanacku, Twoja pręgowana suczka jest piękna!!!
W ogóle przez Asiaczka zakochałam się w baskach! :loveu:

Posted

piekne foty z Grecji [hehe mimo wszystko moglabym byc pustelnica w takim klasztorze :eviltong: ], i z Egiptu ;) slodkie male szybko rosnace baski :loveu: i nasi modele na wystawach :p
pozdrawiam

Posted

[quote name='Asiaczek']Anecioreczek, Matusz5 - wstawiłam fotki z B-stoku. widzieliście? Jeśli nie - cofnijcie się KILKA stron wcześniej...
pzdr.

widziałem Asiaczku ;) Nawet komentowałem ;)

Posted

Na razie w baskach nic sie nie dzieje. Powoli szykujemy się na Kowno i mam masę fotek do wstawienia, na co nie mam czasu...

Jak Savannah była u mnie, to byłyśmy na kilku spacerkach i stąd te fotki...
Pzdr.