Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
brawo :multi: :multi: :multi: :multi:

ale kolejne zdjęcia dopiero za kilka godzin. jak wróće do domku :oops:

Hip Hip Huraaaaaaaaaaa! Czekam na nagrodę - czyli resztę fotek :)
Ale niewiele się z tymi perłami pomyliłam bo te też się hoduje w pewnych gatunkach małży :) :) :)
Pzdr

Posted

mineło kilka godzin, moge wstawiać dalej zdjęcia ;)
stateczek z małżami / popatrzcie na "obucenie" panów ;p

małże po zmianie pokładu

a na naszej łajbie takie "kwiatki"

Posted

żeby pokazać następny cel wycieczki jestem zmuszona wstawić zdjecia ze swoją osobą :oops: :oops:

cel - odsalarnia wody morskiej + baseny z solanką.
"tamtejsi" zalecają 10 minut w solance i 30 minut w błotku - im czarniejsze tym lepsze..
na drugim planie tego zdjęcia ludzie moczą się w soli, a na pierwszym ja z kolezanką zmieniłysmy kolor skóry:evil_lol: :evil_lol:

likwidujemy podkolanówki :evil_lol:

jak widać w tle dużo osob było podobnie "ubranych" do nas :evil_lol:

i takie troszke głupkowate moje zdjęcie ;p

błotko po tych 30minutach zasychało na skórze i miało się skorupe, potem trzeba było dostać skrzydełek i przelecieć nad gooooorącą ziemią, asfaltową drogą i piaskiem do morza.. i razem z kilkudziesięcioma innymi osobami próbowało się zmyć z siebie błotko.. generalnie co chwile trzeba było zmieniać miejsce w morzu, bo w około było za dużo błota ;p
Grecy oczywiście nie byli w stanie pomysleć o prysznicach :angryy: :angryy:

Posted

no i jeszcze 2 widoczki złapane w drodze powrotnej:

i "upierdliwe" morskie stworzenie..

po drodze zatrzymaliśmi się jeszcze na pełnym morzu, żeby sobie poskakać do wody i sobie popływać, ale niestety tą chwile uwietrzniał aparat mojej koleżanki i jak na razie sama nie widziałam efektów

na razie to tyle

mam jeszcze greckie pieski, kotka, naleśnik ;p i widoczki z drogi powrotnej.. + nie widziałam zdjeć, ktore robiła kolezanka..

Posted

Agappe napisał(a):

zgaduj zgadula co to?;>

ciąg dalszy nastąpi po poprawnej odpowiedzi ;)

Jak to dobrze, że Bety zgadła, bo ja myślałam, że to po prostu jakieś boje...:oops: Ale zastanowiło mnie, że jest ich aż tyle...!

Agappe napisał(a):
Asiu gdzie sie podziałas??? na jakiejś wystawie????:roll:

Agappe - nie gniewkaj się, ale od kilku dni bardzo mało zaglądam na DGM - brak czasu. Wczoraj np. rano "zajecia w podgrupach", spacery z psiakami, pokaz w Parku Wola, grill w Podkowie Leśnej... I jak tu znaleźć czas na inne przyjemności?
Dzisiaj może uda mi się trochę nadrobić zaległości...

A, i dodatkowo mocno trzymać kciuki za Savannah, która razem z Felka dzielnie walczy z układami w Rumunii... Jak na razie nie jest źle, bo już mamy nową Championkę Rumunii. To wieści z wczoraj. Zobaczymy, co tam się będzie działo dzisiaj...
pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):

mam jeszcze greckie pieski, kotka, naleśnik ;p i widoczki z drogi powrotnej.. + nie widziałam zdjeć, ktore robiła kolezanka..

A ja "upierdliwie" poproszę o greckie pieski, kotki i .... naleśniki...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak to dobrze, że Bety zgadła, bo ja myślałam, że to po prostu jakieś boje...:oops: Ale zastanowiło mnie, że jest ich aż tyle...!

Agappe - nie gniewkaj się, ale od kilku dni bardzo mało zaglądam na DGM - brak czasu. Wczoraj np. rano "zajecia w podgrupach", spacery z psiakami, pokaz w Parku Wola, grill w Podkowie Leśnej... I jak tu znaleźć czas na inne przyjemności?
Dzisiaj może uda mi się trochę nadrobić zaległości...

pzdr.

jaki pokaz z Parku Wola????:razz:

Posted

Hej Asiaczku :D
Aqappe sliczne fotki z Grecji ahhh:loveu::loveu::loveu:
Asiu a kiedy beda fotki baskow coo :cool3::cool3::cool3:
I chcialabym zobaczyc juz te maluchy :loveu::loveu: