bety Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Asiaczek']......bety, sorki, że tak mało udzielałam się towarzysko w trakcie drogi, ale miałam "zgryz"... i musiałam go przemyśleć. Następną razą nie dopuszczę Was do głosu...:evil_lol: Pzdr. Eeeee my tam sobie poradziłyśmy, we cztery nas było z tyłu busika więc smutno nie było ;) Trochę sennie się zrobiło w czasie powrotu - ale to było zrozumiałe po tylu wrażeniach organizmy sobie odpuściły :evil_lol: ;) Pzdr Quote
miumiu Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 przenajwiększe gratulki :) widziałam was z ... bezpiecznej odległości a potem mi gdzieś znikneliście i się nie przywitałam jak już się psa pozbyłam ! kiedy będą foty z wystawy? w mojej galerii juz są, no nie basenji hehe tylko chiłki :) Quote
Asiaczek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Postaram się dzisiaj wieczorkiem wstawić choć kilka.. Pzdr. Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Savannah']swiezutkie jak bułeczki wiesci z Bialegostoku: sedzia: p.Paweł Szemraj Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek - wybietnie obiecujaca I, Best Puppy in Breed Kika - KALIMERA Asiaczek - wybitnie obiecujaca I Dzezik - JAZZY BOY Asiaczek - I ex, CWC, NDPwR, CACIB i Best of Breed :loveu: Zelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek - I ex, CWC, NDSwR, CACIB GRATULACJE DLA ASIACZKA I BASKOW-BOBASKOW ze szczegolnymi usciskami dla DZEZIKA !!! :multi: Mam nadzieje ze na Grupie tez cos zawojujecie w koncu podium nie jest Dzezikowi obce !!!!!!! :loveu: DODAM ZE DZEZIK I ZELKA TO NOWE CHAMPIONY POLSKI !!! :multi: :) no BRAWO i Gratulki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Thanx! Dzisiaj późnym wieczorem zapraszam na fotki z wystawy!:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Asiaczek']Thanx! Dzisiaj późnym wieczorem zapraszam na fotki z wystawy!:lol: Pzdr. czekam:):) Quote
bonita Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 My również witamy i czekamy :) Pozdrowionka Quote
Elitesse Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 spoznione ale OGROMNIASTE GRATULACJE za Bialostockie sukcesy !!! :laola: :laola: Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='agabass']no ładny mi wieczór:cool3: bardzo ładny :eviltong::diabloti: Quote
bonita Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No :cool3:, ja tych fotek nie widzę:shake::evil_lol: Poranne witanko! Quote
Czoko Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Melduję pełnoprawny powrót i pozdrawiam Wszystkich Ewa Quote
alive Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 halo a gdzie zdjęcia!!!! i tak jeszcze po cichutku upomnę się o nasze zdjęcia z wystawy w W-wie... :oops: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 A taką małolatę spotkałam w sobotę przy ringu chartów;-) Te 2 fotki dzięki Matagi. :calus: Ciekawe, czyje to takie eleganckie nóżki (na pewno męskie!) prezentują się tuz obok suni...? Pzdr. Quote
Samturia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Super! ja zwykle same Asiaczkowe sukcesy! gratulacje... P.S. tylko psów nie upijaj za bardzo :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 śliczna ta małolata :loveu::loveu: i co najważniejsze tricolor :loveu::loveu: kiedyś sobie sprawię baska:loveu::loveu: Quote
Matagi Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Czoko napisał(a):Czy znamy śliczną małolatę? Znamy,znamy:eviltong: Nie poznajesz jej?;) :evil_lol: Quote
Cosmo Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 szczeniaczki sa boskie :loveu: obrozki fikusne :p jak ja bym chciala przytulic takiego malunkiego bezbronnego baska, wycalowac slodki pyszczek :) jak mi strasznie brakuje psa... Quote
Asiaczek Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Czoko napisał(a):Czy znamy śliczną małolatę? Ewuniu, przecież to Kalimera Arturowa... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Cosmo napisał(a):szczeniaczki sa boskie :loveu: obrozki fikusne :p jak ja bym chciala przytulic takiego malunkiego bezbronnego baska, wycalowac slodki pyszczek :) jak mi strasznie brakuje psa... Cosmo, powtarzam, będziemy w Chorzowie, to możesz wycałować za wszystkie czasy moje baski. One na pewno nie będą miały nic przeciwko temu...:lol: A jakie przyczyny nie pozwalają Ci mieć psiaka? Rodzice, warunki mieszkaniowe, finanse...? Pzdr. Quote
Recommended Posts