Rybka_39 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Anecioreczek napisał(a):Sosnowiec również 'kciukuje':lol:;) Potwierdzam:multi: Quote
Savannah Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 swiezutkie jak bułeczki wiesci z Bialegostoku: sedzia: p.Paweł Szemraj Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek - wybietnie obiecujaca I, Best Puppy in Breed Kika - KALIMERA Asiaczek - wybitnie obiecujaca I Dzezik - JAZZY BOY Asiaczek - I ex, CWC, NDPwR, CACIB i Best of Breed :loveu: Zelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek - I ex, CWC, NDSwR, CACIB GRATULACJE DLA ASIACZKA I BASKOW-BOBASKOW ze szczegolnymi usciskami dla DZEZIKA !!! :multi: Mam nadzieje ze na Grupie tez cos zawojujecie w koncu podium nie jest Dzezikowi obce !!!!!!! :loveu: DODAM ZE DZEZIK I ZELKA TO NOWE CHAMPIONY POLSKI !!! :multi: :) Quote
Matusz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wielkie gratulacje dla Ciebie Asiaczku i dla wszystkich basków !! :loveu::loveu: Życzę i trzymam kciuki za BOG dla któregoś z basków:loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Super!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Wasze zdrowie za wspaniałe wyniki!!:evil_lol: :evil_lol: Quote
hanacek Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ASIACZEK -SUPER ,SUPER ,SUPER-GRATULACJE ,GRATULACJE,GRATULACJE :multi::multi::multi: :laola::laola: Quote
Savannah Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 DZEZIK BOG 2 !!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE !!! Bardzo sie ciesze :) Quote
Matusz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='Savannah']DZEZIK BOG 2 !!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE !!! Bardzo sie ciesze :) ale sie ciesze !!! !:multi::multi::multi: Gratulacje !!! :p:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
alive Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 o rany znowu trzeba gratulować... :evil_lol: bardzo się cieszę!! :multi: Quote
beria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Baski górą :multi: Gratulacje :laola: :drinking: Quote
agaciaaa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wielkie gratulacje!! :) widziałam baski na żywo, są cudne :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Anecioreczek']Super!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Wasze zdrowie za wspaniałe wyniki!!:evil_lol: :evil_lol: Dziękuję Moje Koffane Zwierzaczki z Vitany na czele! Widać, ze mała już zadomowiła się na stałe!:loveu: [quote name='agaciaaa']Wielkie gratulacje!! :) widziałam baski na żywo, są cudne :loveu: A dlaczego ja Ciebie nie widziałam, co?:mad: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Anecioreczek Matusz5 rybka 39 Hanacek savannah alive beria Czoko - Kochani, dziękuję za kciuki!! Przydały się i to dzięki Wam Dżezik tak wysoko zaszedł!!! Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Asiaczek napisał(a):A dlaczego ja Ciebie nie widziałam, co?:mad: Pzdr. Ja latałam w tą i spowrotem i starałam się ufocić jak najwięcej psiaków ;) no i nie chciałam przeszkadzać... :cool1: Quote
Asiaczek Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Jakie przeszkadzać?! Komu przeszkadzać?! A ja tak czekałam... i ciasto też czekało i "stygło"...:placz: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Jakie przeszkadzać?! Komu przeszkadzać?! A ja tak czekałam... i ciasto też czekało i "stygło"...:placz: Pzdr. :oops: no bo ja taka sierotka i głupio mi było :oops: a koleżanka mnie ciągle ciągnęła do chow-chow i innych misiowatych.. Quote
Asiaczek Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 ... chow-chow'y były akurat na "moim" ringu :razz: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Asiaczek napisał(a):... chow-chow'y były akurat na "moim" ringu :razz: Pzdr. wiem.. wybacz! ale powiem tak- wystawa mi się baaardzo podobała, więc na pewno jeszcze na jakiejś zawitam :) Quote
Asiaczek Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Trzymam za słowo! Dobranocka! pzdr. Quote
sylrwia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Asiaczku dziękuje za przesyłkę:lol: Gratuluje szczeniaków oraz nowych osiągnięć wystawowych. :multi: Kawał czasu zajeło mi przebrnięcie od mojej ostatniej wizyty w Twojej galerii, szalejecie strasznie:evil_lol: Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witamy i na początek GRATULUJEMY:multi: Jeszcze co do basków na żywo-u nas najbliższe wystawy są w Koszalinie, w zeszłym roku nie było piesków tej rasy, a w tym nie mogłam pojechać:placz: A jeśli chodzi o spacerek, to jestem bardzo chętne:lol: Jeśli tylko znajdę jakieś lokum... Pozdrawiamy:loveu: Quote
gosikf & dogs Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Hej Asiaczki! Może chcecie jednak, mimo wszystko wpasc do nas:diabloti: Quote
bety Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Asiaczkowi co prawda gratulowałyśmy na "żywca" ;) ale tego nigdy za wiele - więc jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE. Dzięki OGROMNE za fajny wspólny wyjazd wystawowy. :) :) :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='despera']Witamy i na początek GRATULUJEMY:multi: Jeszcze co do basków na żywo-u nas najbliższe wystawy są w Koszalinie, w zeszłym roku nie było piesków tej rasy, a w tym nie mogłam pojechać:placz: A jeśli chodzi o spacerek, to jestem bardzo chętne:lol: Jeśli tylko znajdę jakieś lokum... Pozdrawiamy:loveu: Myślę, że znajdziesz, oby tylko nie za drogie... [quote name='gosikf & dogs']Hej Asiaczki! Może chcecie jednak, mimo wszystko wpasc do nas:diabloti: We Wrocku będę w niedzielę, 30-09-2007 r. - wystawa, Stadion Olimpijski. Pasi? [quote name='bety']Asiaczkowi co prawda gratulowałyśmy na "żywca" ;) ale tego nigdy za wiele - więc jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE. Dzięki OGROMNE za fajny wspólny wyjazd wystawowy. :) :) :) Pzdr bety, sorki, że tak mało udzielałam się towarzysko w trakcie drogi, ale miałam "zgryz"... i musiałam go przemyśleć. Następną razą nie dopuszczę Was do głosu...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts