Cosmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 GRATULACJE :multi: Czekoladka :loveu: elegancki klusik ;) Quote
agaciaaa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wielkie gratulacje!!!! :) Czekoladka piękna :loveu: a baski poruszają się z taką gracją :loveu: Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='hanacek']Dzieki wszystkim;););):lol::lol::lol: Od nas również Wielkie gratki :multi: Zdrówka dla mamusi i maluszków :loveu: Pozdrowionka Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Samturia']Twoje Baski, Czoko... :loveu: nie ma gadki przeprowadzam sie do Wawy! :evil_lol: Samturia - czekamy!!!:lol: [quote name='hanacek']Dzisiaj jutrom sie Asje urodzialo 6 szczeniakow!!!!3 chlopaki +3 diewczenki!Jeden piesek tri+rudy + czarny, 2 suki trik +1czarna Caluje Tatusza Wahzirka!!!! Jeeeeeee!!! Super!!!!! Asja i Wahzirek postarali się: 6 maluszków, jak na rasę basenji, to naprawdę piękny miot! I jaki piękny rozrzut kolorów... Całuski dla Hanacka, Asji, no i psich Maluszków!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mila - jak trochę odetchniesz, to może jakieś fotki szkrabów, co?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 I jeszcze jedna wiadomość. Wczoraj Żelcia była na zdjęciu kamienia. Narkozę zniosła bardzo dobrze, bo jak po nią przyszłam po ok. 1,5 godz. to straszliwie chciała iść do domku i sama, dzielny żuczek, przydreptała do domu. Nie dostała kolacji, ale tym się chyba nie zmartwiła. Za to dzisiaj ekstra śniadanko, rozmoczona karma + makaronik zjedzone zostało w ekstra tempie! A, wenflon, oczywiście, został wyciągnięty w pierwszej kolejności...:diabloti: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Asiaczek napisał(a):I jeszcze jedna wiadomość. Wczoraj Żelcia była na zdjęciu kamienia. Narkozę zniosła bardzo dobrze, bo jak po nią przyszłam po ok. 1,5 godz. to straszliwie chciała iść do domku i sama, dzielny żuczek, przydreptała do domu. Nie dostała kolacji, ale tym się chyba nie zmartwiła. Za to dzisiaj ekstra śniadanko, rozmoczona karma + makaronik zjedzone zostało w ekstra tempie! A, wenflon, oczywiście, został wyciągnięty w pierwszej kolejności...:diabloti: Pzdr. :cool2::cool2::cool2: Quote
Elitesse Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Asiaczek napisał(a): Jeeeeeee!!! Super!!!!! Asja i Wahzirek postarali się: 6 maluszków, jak na rasę basenji, to naprawdę piękny miot! I jaki piękny rozrzut kolorów...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: . bravo dla tatusiowego wazirka !! :laola: no i czekam na fotki baskowych maluszkow :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gratulacje wspaniałego Miotu!:multi: No i wymiziać od nas z Sosnowca dzielną Zelke:multi: Quote
Czoko Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Asiu bardzo dziękuję za zezwolenie dotyczące zdjeć! Bardzo nam miło że Choculka się spdobała Gościom Galerii. Hanacek najserdeczniej gratuluję i też dołączam do czekających na zdjęcia Twoich maleństw! Brawo dla obydwojga rodziców a dziś poproszę szczególnie dużo głasków i miziania i smakołyków dla baaardzo dzielnej Żelci! Asiu bardzo mocno trzymam kciuki jutro za Was i Wasze dzieci! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa Quote
miumiu Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 hanacek wielkie gratulacje niech maluszki zdrowo rosną asiaczku - brawo dla żelki jedziemy do b-stoku ale nie wiem czy powinam z Paco podchodzić do ringu basków hehehe ;) ale serio będziemy się rozgladać na jakim ringu będziecie? Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 miumiu napisał(a):hanacek wielkie gratulacje niech maluszki zdrowo rosną asiaczku - brawo dla żelki jedziemy do b-stoku ale nie wiem czy powinam z Paco podchodzić do ringu basków hehehe ;) ale serio będziemy się rozgladać na jakim ringu będziecie? Basenji startują o godz. 10:00 i jesteśmy na ringu nr 5. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Wszystkim dziękuję za życzenia dla Hanaczka i dla mnie.: Matusz Anecioreczek Czoko Elitesse Miumiu Teraz wszystko w rękach Hanacka; maluszki są u Niej i jak znajdzie chwilkę czasu - na pewno fotki pojawią się.:loveu::lol: Pzdr. Quote
hanacek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Fota maluszkow :loveu: i tiesz popatrzit na ww .strone!;) Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Jakie słodkie Kluseczki!!!Ja powoli tez zaczynam tęsknic za szczeniorkami... Pzdr. Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wszystko co małe jest piękne, a kluski śliczne i takie słodziutkie:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :loveu::loveu::loveu:i znów Baski Bobaski.....miodzio :loveu::loveu::loveu: http://basenji.wbs.cz/st72.jpg gratulki dla Rodziców i dzielnych babć ;) Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Wszystkie baski-bobaski maja ładne kryzy, skarpetki/podkolanówki na łapkach, niektóre mają strzałki na czółkach... Eh, zapowiada się ładny miot!:loveu: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Asiaczku,a u Ciebie kiedy będą małe kluski ??:loveu: szkoda, że się nie poznamy w niedziele w Białymstoku:shake: ale nie mam połączenia pociągiem, a tata mnie nie chce zawieść... Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Matusz, u mnie będą dopiero w grudniu/styczniu... jeżeli wszystko dobrze pójdzie. Może jeszcze porozmawiaj z Tatą, co? Może zmieni zdanie? Pzdr. Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Matusz, u mnie będą dopiero w grudniu/styczniu... jeżeli wszystko dobrze pójdzie. Może jeszcze porozmawiaj z Tatą, co? Może zmieni zdanie? Pzdr. aha :) no raczej już nie zmieni...:shake::shake: szkoda no... kurcze....:shake: także chyba poznamy się dopiero w Poznaniu, jak będziesz... Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witamy :) śliczniaste kluseczki!! :loveu: mam nadzieje, że na bieżąco będą fotki rosnących basków. Quote
Matagi Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Asia!:lol: "Kwit" pojazdowy dla Ciebie już mam;) .Zadzwonisz do Martyny,a ona Ci go dostarczy:lol: .Już sie nie mogę doczekać tej niedzieli.....:razz: :lol: Quote
Recommended Posts