Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wieczorem odwiedziłam Was na chwilę i wygonilła mnie gwałtowna burza.
Rzeczywiście Chocula ładnie wyszła na zdjęciach - śliczny "siad" i "płynąca z piłeczką odbita w wodzie". Asiu czy mogłabyś też coś kiedyś wkleić i do nas albo mi przysłać cos na PW - takie śliczne byłyby też i na ONET.
Kikunia i Kenio ślicznie się prezentują w pozie wystawowej, a Żelka jaka przemyślna - obok PUBu.
Pozdrawiam was serdecznie Ewa

Posted

:loveu: Heja Asiaczek!! :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo dziękuję za superową rozmowę!! :multi:

Super Baseczki pozują!!! Kika jest śliczna!!! ;) Ona pięknie stoi! Kenio jak zwykle zachwyca... :loveu:

Wahziri to niezły napaleniec po piifffku, ale chłopak się starał... :eviltong: Widać, że zaraz go pannica pogoni!

Posted

Asiaczku dziekuje za fotki!! Podobaja mi sie :) Widze ze Kenio sie wyrabia, meznieje zdecydowanie porownujac fotki sprzed chocby 1.5 miesiaca.(wiesz co mam na mysli). Nie moge sie doczekac,az zobacze go na zywo.. Ale to coming soon :) Milego dnia

Posted

Czoko napisał(a):
Wczoraj wieczorem odwiedziłam Was na chwilę i wygonilła mnie gwałtowna burza.
Rzeczywiście Chocula ładnie wyszła na zdjęciach - śliczny "siad" i "płynąca z piłeczką odbita w wodzie". Asiu czy mogłabyś też coś kiedyś wkleić i do nas albo mi przysłać cos na PW - takie śliczne byłyby też i na ONET.
Kikunia i Kenio ślicznie się prezentują w pozie wystawowej, a Żelka jaka przemyślna - obok PUBu.
Pozdrawiam was serdecznie Ewa

Ewuniu, możesz spokojnie sobie skopiować te fotki z DGM... Jeżeli jakaś Ci się podoba - nie ma sprawy, bierz.
Pzdr.

Posted

Witaj Asiaczek!!! :loveu:

Ślicznie sobie Keniol radzi!!! :multi: Super wygląda taki biegający zestaw Basków, w tym tylko jeden na smyczy!!!

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='hanacek']Dzisiaj jutrom sie Asje urodzialo 6 szczeniakow!!!!3 chlopaki +3 diewczenki!Jeden piesek tri+rudy + czarny, 2 suki trik +1czarna
Caluje Tatusza Wahzirka!!!!

Gratuluje :multi::multi::multi:
Jeju nie moge sie napatrzec na te fotki :loveu::loveu:
Super w takiej grupie wybrac sie na spacerki :loveu:
Milego Dnia :*

Posted

Bosze! Jakie piękności. Ale to faktycznie niesprawiedliwe, że jeden cwiczy a reszta sobie gania...:diabloti: Popatrz tylko na minę Kenia-Henia...

A my mamy galerię, my mamy galerię! Taką prawdziwą! Tralalala!

Zapraszamy do odwiedzania:)W podpisie mam.

Posted

[quote name='hanacek']Dzisiaj jutrom sie Asje urodzialo 6 szczeniakow!!!!3 chlopaki +3 diewczenki!Jeden piesek tri+rudy + czarny, 2 suki trik +1czarna
Caluje Tatusza Wahzirka!!!!

Wow!! Super!! Gratulacje Hanacek i Caluski dla Asji! Gratulacje tez dla Asiaczka i Caluski dla Wahzirka!