Cosmo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 jakie swetne, wymiekam przy "kokoszce" - normalnie jak nabede kiedys tel z mp3 to uzyczysz mi tego dzwieku na dzwonek, proszeee ??? :loveu: - jakie one na zywo musza byc kochane :p Quote
anetta Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 justys95 napisał(a):Ja nie wiedziałam, że ty masz tyle psów :-o i kotów :) No cos Ty, nie wiedzialas ze Asiaczek ma pseudohodowle :diabloti: Ale ciiiii :cool1: Quote
Czoko Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Asiaczek'] Choco od Czoko pilnuje plecaka. Jakby nie było przypomniała sobie że jest psem strózującym!!! Ewuniu, fotki Czoko postaram się dodać może dzisiaj, może jutro, OK? Tez ma bardzo ładne fotki.:lol: Oczywiście grzecznie zaczekamy - napewno zdjęcia z taaakiego aparatu będą lepsze niż robione przeze mnie! Do Chorzowa zgłosiłam Kenia, Żelkę, Dżezika. Będzie też Kiska (KISS FOR GOOD DAY Asiaczek). Może jeszcze wezmę Gusia albo Wahzirka, zobaczymy... Pzdr. Hura! zobaczę zdjecie Kiski! UPS dopiero wyszłam z kuchni i zdążę jedynie Was odwiedzić i czas kończyć działalność. Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie Ewa Quote
Asiaczek Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Kilka fotek Czoko; ona, mimo swoich lęków, jest bardzo fotogeniczna! Pysk w pysk w Felką. Czoko bez ubrania..., no, prawie... Pokonywanie zakrętu w wykonaniu Czoko... Siad! Quote
Asiaczek Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Cd. fotek Czoko Ratunek czy wskazówka...? ...no i powrót ze zdobyczą... Pańcia zadowolona czy nie? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Cd. -A my za Koi jak za "panią matką"... Zapatrzenie" Koiśki skrupulatnie wykorzystuje Kenio... ...O, i następne przyszły sprawdzić...Koi to się chyba nie podoba... Każdy ma tutaj coś innego w głowie... Każdy psiak jest w "coś' zapatrzony... Quote
cavallo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Śliczne!!! Bardzo ładniste fotki! Kenio to spryciarz, poczekał aż wieksza koleżanka się zamyśli... :cool3: A Choco z piłeczką w mordeczce płynąca - śliczna!!! :loveu: Miłego dnia! Quote
Anecioreczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 śliczne Fotki:loveu: Kenio spryciarz rzeczywiście:diabloti:Ma to po Swojej Matce Chrzestnej:cool3::evil_lol: Quote
Cosmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 to jest prawdziwa banda :eviltong: fotki swietne i ta czekoladka cudna :) Quote
Jupi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 super macie te spacerki:lol: a mi sie ta fotka dzis najbardziej spodobała http://img180.imageshack.us/img180/4033/resizeofimg6828agi0.jpg Quote
anetta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pusto jakos na tych Polach :lol: Wszyscy uciekli :lol: Quote
Daisunia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Asiu super foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Madzik93 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Hej Asiaczku. Super fotki :loveu: Zapraszamy do nas na śmieszną sesje :D Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy :) znowu świetne fotki! http://img72.imageshack.us/img72/6528/resizeofimg6886kw5.jpg piękna czekoladka :loveu: http://img254.imageshack.us/img254/1740/resizeofimg6830ce3.jpg ale ma powodzenie :evil_lol: Quote
Savannah Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie no, piękny wierszyk, taki bardziej okolicznościowy! A co do imion: Koty: Rudy, Ruda, Gruszka, Małpisia Lanka, Hośka. Psy: Baśka, Włoszka - juz ich nie ma... Sonik, Farik, Gusio, Dżezik, Wazirek Kenio Felka, Hipka, Żelka. Pzdr. To bede miec naprawde duzo do wysciskania :):) Powitanie bedzie dluuuuuugie... Buszka duzo jadla jak bylam u Gosi...moze troche nabierze przez to cialka! naprawde sama sie zdziwilam ile ona jadla, bo jak bylam u niej w styczniu to prawie nic...a tu wcinala za trzech... Quote
Bewarka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ale fajne czekoladki i baski :evil_lol: no czekoladka właściwie...:) Quote
Asiaczek Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dziękuję Wam Wszystkim za opinie do fotek. I jednocześnie przepraszam, ale nie było mnie wczoraj w moim FB... Tak się jako złożyło... Cavallo Anecioreczek Despera Cosmo Jupi Anetta Daisunia Madzik13 Agaciaaa Savannah Justys95 Dzięki! Pzdr. Quote
Matusz Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witamy Asiaczku z rana ;) Dzisiaj wybieram się do końskiego raju :multi: będą fotki :) a fotki ze spacerów cudne :loveu: jaka różnorodność, ale przewaga i tak basków:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Wrzucam serię fotek z pobytu Wahziri w pubie...:lol:Szukajcie go, on tam na pewno jest! Quote
Asiaczek Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='matusz5']Witamy Asiaczku z rana ;) Dzisiaj wybieram się do końskiego raju :multi: będą fotki :) a fotki ze spacerów cudne :loveu: jaka różnorodność, ale przewaga i tak basków:loveu::loveu: Również przesyłam pozytywne myśli o miłym dniu! Tak, tak, baski rulez! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Cd. Dla Wahziri nadchodzi pomoc w postaci Żelki... Ta młoda dama, mimo niewielu latek na psim karku, w życiu radzi sobie całkiem dobrze... No, i pomoże Wahziri... - Żelka, pomocy!!! - Wahziri, co ty tam robisz? Zwariowałeś? Pub jeszcze zamknięty!!! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Jak Wahziri nawdychał się oparów piwnych w zamkniętym pubie, to potem takie wyczyniał hopki... Quote
Asiaczek Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 ...a Hipka powiedziała, że nie będzie na to patrzyła... Quote
Asiaczek Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Kilka obiecanych dla Savannah fotek pozowanych i... spadam do pracy. Kika: Quote
Recommended Posts