Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 A propos Tomka. Jak postępują prace nad wierszykiem?:evil_lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tomek mówi że postepują a teraz własnie dla żartów wymyśl jedena zwrotke:evil_lol: Choć Kenio to świrus a Zelka śpi w klatce To baski są piękne Gdy na nie patrze a Na wystawie w Chorzowie zdobędą pierwszą nagrode:evil_lol: edit:Tomek prosi o imiona od Kotów i psiaków ]:-> Tak po domowemu Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Anecioreczek napisał(a):Tomek mówi że postepują a teraz własnie dla żartów wymyśl jedena zwrotke:evil_lol: Choć Kenio to świrus a Zelka śpi w klatce To baski są piękne Gdy na nie patrze a Na wystawie w Chorzowie zdobędą pierwszą nagrode:evil_lol: edit:Tomek prosi o imiona od Kotów i psiaków ]:-> Tak po domowemu Nie no, piękny wierszyk, taki bardziej okolicznościowy! A co do imion: Koty: Rudy, Ruda, Gruszka, Małpisia Lanka, Hośka. Psy: Baśka, Włoszka - juz ich nie ma... Sonik, Farik, Gusio, Dżezik, Wazirek Kenio Felka, Hipka, Żelka. Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ja nie wiedziałam, że ty masz tyle psów :-o i kotów :) Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witam całą Asiaczkową gormadę :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='justys95']Ja nie wiedziałam, że ty masz tyle psów :-o i kotów :) No, mam... [quote name='matusz5']Witam całą Asiaczkową gormadę :loveu::loveu: Witaj również.:lol: Jak tam zapoznawanie się z Arti od p. Małgosi? Pzdr. Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Asiaczek'] Witaj również.:lol: Jak tam zapoznawanie się z Arti od p. Małgosi? Pzdr. nie było jeszcze zapoznania:-( Małgosia nie ma czasu... skończył się urlop i już pracuje ale mam nadzieję, że do wspólnego spacerku dojdzie Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Pamiętaj wtedy o aparacie...:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Asiaczek']Pamiętaj wtedy o aparacie...:lol: Pzdr. aparat mam przy sobie prawie zawsze :p:p Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Przewidujący z Ciebie gościu... tak trzymać! Pzdr. Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Asiaczek']Przewidujący z Ciebie gościu... tak trzymać! Pzdr. nigdy nie wiadomo gdzie się znajdę, albo co się stanie:diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 To może na dziennikarstwo/reporterkę pójdziesz w przyszłości, hm? Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witamy :) http://img409.imageshack.us/img409/2413/wystawasierpien2007047xn5.jpg Buszka jest piękna! :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Jak dla mnie Buszka mogłaby mieć trochę mocniejszą kość i więcej ciałka... No, ale jest taka, jaka jest i już!:loveu: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak dla mnie Buszka mogłaby mieć trochę mocniejszą kość i więcej ciałka... No, ale jest taka, jaka jest i już!:loveu: Pzdr. no wiesz, ja sie nie znam tak jak Ty ;) dla mnie wygląda super! Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Asiaczek']To może na dziennikarstwo/reporterkę pójdziesz w przyszłości, hm? Pzdr. chcę zrobić studium fotografii ;) Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 No to w sumie pokrewna dziedzina, prawda? Pzdr. Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Asiaczek']No to w sumie pokrewna dziedzina, prawda? Pzdr. no, pokrewna :) ale najpierw jak się dostanę to Poznań albo Gdynia zobaczymy... Quote
Cosmo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nie ma sprawy :smile: Dodam, ze jak bys przyjechala pociagiem do Wrocławia, to zaraz przy wejsciu glownym na Dworzec jest przystanek tramwajowy i musisz wejsc w linie nr 18 (ale tego nie jestem pewna do konca, czy ten numer bo z Wrocławia nie jestem), w kazdym razie w tramwaj bezposrednio na Stadion Olimpijski :smile:wtedy tramwajem jadac za bilet placisz gora 2.5... taksowek nie polecam... jak pierwszy raz jechalam taksowka to zaplacilam....30 zl:cool1: No...mam nadzieje, ze da sie moj opis zrozumiec:lol: Savannahpewnie, ze da, super :) ostatnim razem bylam pod koniec czerwca we Wrocku i pamietam, ze jezdzilam tramwajem nr 2 do ZOO i ogrodu japonskiego - na szczescie moja kuzynka tam studiuje w akademii ekonomicznej - mam nadzieje, ze pod koniec wrzesnia juz osiadzie w akademiku, jak nie to trudno, wypad bedzie jednodniowy :) - jaaa fajnie by bylo Was zobaczyc :) Witaj, Cosmo! Miło nam, że tutaj trafiłaś!!! Zapraszamy częściej. We Wrocławiu będę; mam nadzieję, że nic nam nie przeszkodzi... oczywiscie bede wpadac ;) czuc tu baaardzo sympatyczna atmosfere i w ogole widze to dazenie do udoskonalenia rasy, wyrabianie championatow, wyjazdy na wystawy do innych krajow, super sprawa :) a jeszcze tylko dopytam, czy sa jakies filmiki z jodlujacymi baskami??? ;) - chcialabym tego baardzo posluchac :eviltong: pozdrawiam cieplo ;) Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No to zaniedługo Tomek napisze Oficjalną wersje:cool3: Mateuszu:-o czy chcesz opanować Całe dgm?:-o wszędzie Cię widze:-o Zaczne mniewac koszmary:roll: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Anecioreczek']No to zaniedługo Tomek napisze Oficjalną wersje:cool3: Mateuszu:-o czy chcesz opanować Całe dgm?:-o wszędzie Cię widze:-o Zaczne mniewac koszmary:roll: nie ma mnie wszędzie :eviltong::eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5']nie ma mnie wszędzie :eviltong::eviltong: no tak:diabloti: U mnie nie byłeś:diabloti: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Anecioreczek']no tak:diabloti: U mnie nie byłeś:diabloti: no widzisz a może to ty wszędzie jesteś tam gdzie ja jestem ?:eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Cosmo'] oczywiscie bede wpadac ;) czuc tu baaardzo sympatyczna atmosfere i w ogole widze to dazenie do udoskonalenia rasy, wyrabianie championatow, wyjazdy na wystawy do innych krajow, super sprawa :) a jeszcze tylko dopytam, czy sa jakies filmiki z jodlujacymi baskami??? ;) - chcialabym tego baardzo posluchac :eviltong: pozdrawiam cieplo ;) Cosmo - jak wejdziesz na moją www, to wejdź na "starą stronę"(link jest na dole) i tam znajdź ikonkę z "trąbką". Jak ją uaktywnisz, to możesz posłuchać śpiewających basków... Pamiętaj o głośnikach przy kompie...:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Mateusz-nie:roll: Asiaczku przepraszamy za off:roll: Quote
Recommended Posts