Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

witam, przez pare dni staralam sie przejrzec caly watek, ojj bylo ciezko :cool3: , ale jak sie uporalam doszlam do wniosku, ze chcialabym na zywo zobaczyc asiaczkowa ferajne :loveu: , bedziecie we wrzesniu we Wroclawiu? i czy ktos moglby mnie oswiecic gdzie i jak kupuje sie bilet [i jakies info o cenie mniej wiecej ;) ] wstepu na taka wystawe - jako widz oczywiscie? jestem w tych sprawach calkiem zielona. Ale wiem, ze jak zobacze to na zywo to zakocham sie bez pamieci :p

Pozdrawiam serdecznie wszystkich wlascicieli baseczkow :)

Posted

Asiu Tobie zawsze uda się uchwycić ciekawy moment - a to karmienie przez Artura, teraz prześliczne zsynchronizowane kangurki.
Pozdrawiam Was serdecznie Ewa

Posted

Cosmo napisał(a):
witam, przez pare dni staralam sie przejrzec caly watek, ojj bylo ciezko :cool3: , ale jak sie uporalam doszlam do wniosku, ze chcialabym na zywo zobaczyc asiaczkowa ferajne :loveu: , bedziecie we wrzesniu we Wroclawiu? i czy ktos moglby mnie oswiecic gdzie i jak kupuje sie bilet [i jakies info o cenie mniej wiecej ;) ] wstepu na taka wystawe - jako widz oczywiscie? jestem w tych sprawach calkiem zielona. Ale wiem, ze jak zobacze to na zywo to zakocham sie bez pamieci :p

Zakochasz sie napewno :)) A bilet wstepu kupujesz na wejsciu, w wypadku Wrocławia to na glownym wejsciu na stadion Olimpijski sa kasy biletowe. Jak chcesz ulgowy bilet to radze wziac legitymacje :)

Posted

Cosmo napisał(a):
dzieki wielkie za informacje Savannah :p

Nie ma sprawy :) Dodam, ze jak bys przyjechala pociagiem do Wrocławia, to zaraz przy wejsciu glownym na Dworzec jest przystanek tramwajowy i musisz wejsc w linie nr 18 (ale tego nie jestem pewna do konca, czy ten numer bo z Wrocławia nie jestem), w kazdym razie w tramwaj bezposrednio na Stadion Olimpijski :)wtedy tramwajem jadac za bilet placisz gora 2.5... taksowek nie polecam... jak pierwszy raz jechalam taksowka to zaplacilam....30 zl:cool1:

No...mam nadzieje, ze da sie moj opis zrozumiec:lol:

Posted

No to obiecane fotki z Legnicy pieknej Buszki :) esp. dla Hodowczyni.

Tak sie ustawiamy przed stolikiem sedziowskim... szkoda ze słupek nas zaslania:cool1:

w porownaniu prezentujemy sie rownie dobrze... w kazdym razie nie mamy sie czego wstydzic bo niczego nam nie brakuje..

Z Pania sedzina pozujemy do wspolnej fotki... A co! Nalezy sie nam to.... w koncu wygralismy Zw.Rasy (prosze nie zwracac uwagi na okropnie zziajanego i czerwonego od slonca handlera:lol:)

a ze polubilismy pozowac, to pozujemy takze poza ringiem

oo a tu z frontu..

przylaczyl sie do nas
Francusko-Niemiecki kolega Multi.Ch Manhattan Out Of Africa...

a teraz co jak co, ale zasluzony odpoczynek... So Please Do Not Disturb:lol:

:)

Posted

[quote name='Cosmo']witam, przez pare dni staralam sie przejrzec caly watek, ojj bylo ciezko :cool3: , ale jak sie uporalam doszlam do wniosku, ze chcialabym na zywo zobaczyc asiaczkowa ferajne :loveu: , bedziecie we wrzesniu we Wroclawiu? i czy ktos moglby mnie oswiecic gdzie i jak kupuje sie bilet [i jakies info o cenie mniej wiecej ;) ] wstepu na taka wystawe - jako widz oczywiscie? jestem w tych sprawach calkiem zielona. Ale wiem, ze jak zobacze to na zywo to zakocham sie bez pamieci :p

Witaj, Cosmo! Miło nam, że tutaj trafiłaś!!! Zapraszamy częściej.

We Wrocławiu będę; mam nadzieję, że nic nam nie przeszkodzi...

[quote name='Czoko']Asiu Tobie zawsze uda się uchwycić ciekawy moment - a to karmienie przez Artura, teraz prześliczne zsynchronizowane kangurki.
Pozdrawiam Was serdecznie Ewa
Ewuniu, fotki Czoko postaram się dodać może dzisiaj, może jutro, OK? Tez ma bardzo ładne fotki.:lol:

[quote name='Anecioreczek']http://img366.imageshack.us/img366/1430/resizeofimg6788ry0.jpg
a co to za Keniulek ma obróżke?:> Różowa?:>
Asiaczku kogo bierzesz na wystawe do Chorzowa?:roll:
:roll:
Do Chorzowa zgłosiłam Kenia, Żelkę, Dżezika. Będzie też Kiska (KISS FOR GOOD DAY Asiaczek). Może jeszcze wezmę Gusia albo Wahzirka, zobaczymy...
Pzdr.

Posted

[quote name='Savannah']No to obiecane fotki z Legnicy pieknej Buszki :) esp. dla Hodowczyni.

Tak sie ustawiamy przed stolikiem sedziowskim... szkoda ze słupek nas zaslania:cool1:
http://img45.imageshack.us/img45/8924/wystawasierpien2007021dg1.jpg
oo a tu z frontu..
http://img409.imageshack.us/img409/2413/wystawasierpien2007047xn5.jpg

przylaczyl sie do nas
Francusko-Niemiecki kolega Multi.Ch Manhattan Out Of Africa...
http://img75.imageshack.us/img75/5284/wystawasierpien2007042sg8.jpg

a teraz co jak co, ale zasluzony odpoczynek... So Please Do Not Disturb:lol:
http://img407.imageshack.us/img407/6632/wystawasierpien2007050aw6.jpg

Savannah - nawet nie wiesz, jaka zrobiłaś mi przyjemność, że mogę oglądnąć Buszkę "prawie ciepłą"... Dawno nie widziałam jej na żywo.

A czy mi się wydaje, czy nowy kolega Manhattan ... sprawia wrażenie takiego bardziej okrągłego...:razz:

Jak przyjedziesz, to Cię wycałuję!:calus:
Pzdr.

Posted

Anecioreczek napisał(a):
No Gusia i Wahzirka jeszcze nie głaskałam:roll: No i Kiske:roll:

No, Kochana, to musicie być, aby wygłaskać 3 baski stojące w kolejce...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Savannah - nawet nie wiesz, jaka zrobiłaś mi przyjemność, że mogę oglądnąć Buszkę "prawie ciepłą"... Dawno nie widziałam jej na żywo.

A czy mi się wydaje, czy nowy kolega Manhattan ... sprawia wrażenie takiego bardziej okrągłego...:razz:

Jak przyjedziesz, to Cię wycałuję!:calus:
Pzdr.
Hihi , To sie ciesze, ze Ty sie cieszysz :) Buszi zobaczysz we Wroclawiu, wiec juz niedlugo !

Tak Manhattan jest leciutko tlusciutki i biedaczek byl zaspany bo go wyrwali prawie ze snu. Mam wiecej jego fotek, ale to zobaczysz jak przyjade.

Ok, trzymam za slowo z tymi caluskami hihi:lol: