sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jest problem bo ja w poniedzialek jade na wczasy pod grusza ale nei do Warszawy:evil_lol: i bedzie mnie zrzerac ciekawość. A czy kociambry pojawia sie w galeri?? Uprosić sie nie moge mruczków.:modla: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Może w czasie urlopu wstawię koty. Teraz mam duuuuże zaległości w psach... Pzdr. Quote
Monalisa4 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Piekne pieski ale koty:loveu: :loveu: :loveu: oszalilam cudneeeeeee Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Witaj, Monalisa4 - Asiaczkom jest b.miło, że do nas zajrzałaś. A nowe fotki kotów będą za ok. 2 tygodnie. Najpierw muszę wyjść z psiowych zaległości...:oops: Pzdr. Quote
gosikf & dogs Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witaj Asiaczku!!! Nadrobiłam co nieco. Oglądnęłam fotki:loveu: Pzdr. Quote
cavallo Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Asiaczek, ile fotek pięknych!!!! :multi: Znalazłam nawet moją miłość - Keniola.... :loveu::loveu::loveu: Zmienił sie znowu chłopak...klateczka taka umięśniona, biala i dumna...:loveu: No i zyskuje sobie sympatyków z fotki na fotkę...:multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Savannah Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Aaaaa.... No to nie ukrywam, że się - niestety - trochę cieszę z takiego obrotu sprawy...:oops: Chociaż z drugiej strony - żal mi Twojego wyjazdu... Pzdr. Hihi :) tak myślałam, ale nie mam żalu :) a tak przy okazji, mam nadzieje,że jak bede niedługo u Was, to też porobimy Baskom super fotki :) Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 cavallo napisał(a):Asiaczek, ile fotek pięknych!!!! :multi: Znalazłam nawet moją miłość - Keniola.... :loveu::loveu::loveu: Zmienił sie znowu chłopak...klateczka taka umięśniona, biala i dumna...:loveu: No i zyskuje sobie sympatyków z fotki na fotkę...:multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa A wiesz co? Dzisiaj oglądałam fotki z maja br. i jak tak sobie popatrzę na Keniolka, to rzeczywiście zmienił się. Ze szczeniaczka (maj) na prawie dorosłego faceta! Fakt, ma już skończone 7 miesięcy!!!:loveu: Savannah napisał(a):Hihi :) tak myślałam, ale nie mam żalu :) a tak przy okazji, mam nadzieje,że jak bede niedługo u Was, to też porobimy Baskom super fotki :) Jak tylko pogoda pozwoli, to wybierzemy się na Pola Mokotowskie (obiecany spacerek!). Tam są fajne plenery. Ewentualnie może uda zorganizować się spacer na Fortach Bema. Zobaczymy. Pzdr. Quote
Savannah Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Asiaczek napisał(a): Jak tylko pogoda pozwoli, to wybierzemy się na Pola Mokotowskie (obiecany spacerek!). Tam są fajne plenery. Ewentualnie może uda zorganizować się spacer na Fortach Bema. Zobaczymy. Pzdr. No ja też mam taką nadzieje, bo jak czas pozwoli to chciałabym zobaczyć Starówke..nigdy tam nie byłam;) w poniedziałek zadzwonie do Ciebie, ok? Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 OK. To jeszcze Starówka wchodzi do programu...:lol: W poniedziałek już jestem w pracy, możesz dzwonić. Pzdr. Quote
Poświata Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Asiaczek napisał(a):Witaj, witaj! Dzięki za wizytę!:lol: Fotek rzeczywiście przybyło a i następne stoją i przebierają nogami, aby je wstawić na DGM... Pzdr.Dzieńdoberek, faktycznie cos by się pooglądało...... Quote
Agasia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='agabass']Asiaczku jakies fotosy może? :shiny::shiny: Quote
despera Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dzień dobry:multi: My również czekamy na fotki:D Quote
Madzik93 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Hej Asiaczku Witamy niedzielnie popołudniowo :D Zapraszamy do nas. Dodałam nowe fotki. Pozdro dla Ciebie i babasków.:loveu: Quote
cavallo Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Tak, tak Keniol to już prawdziwy facet.... :eviltong: Asiaczek, czy mogę do ciebie zadzwonić do pracy? Jeżeli tak, to proszę, podaj mi swój nr na PW, albo prześlij mailem!!! Byłoby miło, gdymym mogła zaminić z Tobą słóweczko chociaż... :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 cavallo napisał(a):Tak, tak Keniol to już prawdziwy facet.... :eviltong: Asiaczek, czy mogę do ciebie zadzwonić do pracy? Jeżeli tak, to proszę, podaj mi swój nr na PW, albo prześlij mailem!!! Byłoby miło, gdymym mogła zaminić z Tobą słóweczko chociaż... :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Zaraz piszę PW. Pzdr. Quote
cavallo Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dzięx, cieszę się ogromnie! Jak tylko znajdę chwileczkę, to natychmiast dzwonie! Ale super!!! :multi: Quote
Asiaczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Wstawię parę fotek ze spacerku z 12-08-2007 r. na Polach Mokotowskich. Lista obecności: Kenio Kika Koi Czoko Felka Hipka Żelka Wazi Tito + nasi nowi koledzy... Oto jeden z kolegów. A to drugi ... Quote
Asiaczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Dalsze sprawdzanie listy obecności::lol: Felka też się podpisuje. - tu nawet wyraźnie przyspieszyła... - nadchodzi Donya i Koi... - nadlatują od lewej: Hipka, Kenio i Kika. - od lewej: Wazi, Hipka i schowany Kenio. Quote
cavallo Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Suuuper fotki! Ale macie spacerki....:loveu::loveu::loveu: Tylko czemu Kenio taki schowany? :eviltong: Pozdrawaim, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Cd. listy obecności. Żelcia prezentuje swoje piękne ciałko... Czoko od Czoko pilnuje plecaka. Jeszcze jeden nowy kumpel. Kika: Powitanie Koiski z Tito (pierwszy raz na naszym spacerku, właściciel: Artur od Kiki). Quote
Recommended Posts