Asiaczek Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Mam jeszcze inne Wasze. To co? Wstawiać? pzdr. Quote
Nirse Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Mam jeszcze inne Wasze. To co? Wstawiać? pzdr. Wszyskie beze mnie :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 U was w galerii takie tempo, że nie nadążam z myśleniem :cool3: pozwolicie więc, że się tylko przywitam :) Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 basenjifiona napisał(a):Wszyskie beze mnie :evil_lol: O, a dlaczego? Może jednak...?:lol: justys95 napisał(a):U was w galerii takie tempo, że nie nadążam z myśleniem :cool3: pozwolicie więc, że się tylko przywitam :) Hihihi.... wiesz, ja fotek to mam naprawdę sporo do wstawienia, ale... brak czasu albo zmęczenie jak dadzą się we znaki, to klops... A w weekend to można zaszaleć, prawda?:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Na dobranoc - jedna fotka moich chłopaków: Rudy + Wahzirek z jednym stali łóżku... Pzdr. Quote
Kincia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hej Asiaczku :multi: Sliczne fotki :loveu::loveu: Ile psiakow na spacerkach spotykacie ;) Milego Dnia :cool3: Quote
despera Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dzień dobry :) Po 1: GRATULACJE DLA SYNKA:multi: Po 2: jak zwykle pełno ślicznych fotek:loveu: Już się nie mogę doczekać zdjęć maluszków:loveu::loveu: Pozdrawiamy! Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajniste...;) http://img410.imageshack.us/img410/3450/resizeofimg6786qy2.jpg bywam tu Asiaczku :p Quote
Czoko Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Asiu nie nadążam za Wami ani z nadrabianiem zaległości... Najserdeczniej gratuluję sukcesów Yumy i ... Też z ustęskieniem czekam na zdjęcia Mili i maleństw. Podziwiałam wszystkie sesje zdjęciowe i "jacy są podobni" i "sesję z piórkiem". Przeczytałam że zdjecia są na Twojej www i ... nic nie znalazłam... może nie tych szukałam a pisałaś o innych że już są. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa Quote
Samturia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kurcze jakie u was sukcesy... jak zwykle z reszta... juz sie przyzwyczailam... :evil_lol: Oj Asiaczku moja amma jest rozna, jak wypali z tekstem "nie mam pieniedzy" to wezme swoje :evi_lol: do Chozowa moglabym busem dojechac... :) A teraz tak co do rasy: Moja ciocia ma encyklopiedie o psach, patrze rasa Basenji a ten pies... totalnie spasiony! nie wiem czy mial gruba kosc byl po prostu... GRUBY! :o w ENCYKLOPEDII! Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajniste...;) http://img410.imageshack.us/img410/3450/resizeofimg6786qy2.jpg bywam tu Asiaczku :p Cieszę się strrraszliwie!:lol: Czoko napisał(a):Asiu nie nadążam za Wami ani z nadrabianiem zaległości... Najserdeczniej gratuluję sukcesów Yumy i ... Też z ustęskieniem czekam na zdjęcia Mili i maleństw. Podziwiałam wszystkie sesje zdjęciowe i "jacy są podobni" i "sesję z piórkiem". Przeczytałam że zdjecia są na Twojej www i ... nic nie znalazłam... może nie tych szukałam a pisałaś o innych że już są. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa Fotki, o których pisałam, że sa na mojej "www" to są te fotki m.in. "z piórkiem". A znajdują się w dziale "Galeria - wystawy - (konkretna wystawa). Fotek z ostatniego spacerku - jeszcze nigdzie nie ma...:cool1: Są w moim aparacie...:oops: Samturia napisał(a):Kurcze jakie u was sukcesy... jak zwykle z reszta... juz sie przyzwyczailam... :evil_lol: Oj Asiaczku moja amma jest rozna, jak wypali z tekstem "nie mam pieniedzy" to wezme swoje :evi_lol: do Chozowa moglabym busem dojechac... :) A teraz tak co do rasy: Moja ciocia ma encyklopiedie o psach, patrze rasa Basenji a ten pies... totalnie spasiony! nie wiem czy mial gruba kosc byl po prostu... GRUBY! :o w ENCYKLOPEDII! Mniej więcejwiem, jak odbywa się dobór fotek do różnego rodzaju wydawnictw i dlatego nie dziwię się, że takiego grubaska wzięli... anetta napisał(a):Gratulujeee...wszystkiego :lol::lol::lol: Podobają mi się Twoje życzenia...:lol: Dziękuję! Pzdr. Quote
cavallo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Pozdrowionka Baseczki!!! :loveu: Rozczuliła mnie ta fotka na dobranoc..... :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Cavallo - a gdzieś Ty była przez tak dłuuuugi czas? Jakiś urlopik? Pzdr. Quote
cavallo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Bywam to tu, to tam.... :lol: Tak Asiaczek urlopik, który niestety dobiega końca.... :roll: Ale baski kocham niezmiennie! Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Urlop dobiega końca, a kiedy wizyta w W-wie? Termin aktualny? Pzdr. Quote
cavallo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jeżeli nadal Twoje zaproszenie jest aktualne to jasne!!! :loveu: Później biorę drugi urlop.... :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 witamy! super ta fotka z kotem :loveu: a tak co do zdjęć basków, to w mojej książce z rasami też jakiś taki grubokościsty basek.. Twoje są duuużo ładniejsze! Quote
Helga&Ares Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://img410.imageshack.us/img410/3450/resizeofimg6786qy2.jpg jaka śliczna foteczka czy to persik?? Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ;)przeraziłam się słowa STRASZLIWIE :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 cavallo napisał(a):Jeżeli nadal Twoje zaproszenie jest aktualne to jasne!!! :loveu: Później biorę drugi urlop.... :eviltong: Pewnie, ze aktualne. Zastanów się dokładnie kiedy będziesz mogła przyjechać. Wstępnie rozmawiałyśmy o 1-2 wrześniu, prawda? agaciaaa napisał(a):witamy! super ta fotka z kotem :loveu: a tak co do zdjęć basków, to w mojej książce z rasami też jakiś taki grubokościsty basek.. Twoje są duuużo ładniejsze! Jestes Koffana!:calus: Helga_psiaki napisał(a):http://img410.imageshack.us/img410/3450/resizeofimg6786qy2.jpg jaka śliczna foteczka czy to persik?? Tak. Ostrzyżony i już lekko odrośnięty.:lol: Alicjarydzewska napisał(a):;)przeraziłam się słowa STRASZLIWIE :evil_lol: Ty? Ty się przeraziłaś? Niemożliwe... A słowo "straszliwie" dobre jak każde inne...:cool1: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Jestes Koffana!:calus: Pzdr. Ja tylko stwierdzam fakty :) Quote
Savannah Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Asiaczku info przekazane wlasciwej osobie. Jutro jade na Dworzec Głowny po bilet:razz: Juz nie moge sie doczekac i nastawiam sie psychicznie :) a mozesz mi napisac tutaj albo na PW jacy sedziowie beda nas oceniac? (Moze znam:lol:) A do kotow to moja starsza siostra sie nadaje, bo ona kooooocha koty, ehh :) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Helga_psiaki napisał(a):koffam persy:):) Ja też! A właściwie kocham koty, wszystkie... Savannah napisał(a):Asiaczku info przekazane wlasciwej osobie. Jutro jade na Dworzec Głowny po bilet:razz: Juz nie moge sie doczekac i nastawiam sie psychicznie :) a mozesz mi napisac tutaj albo na PW jacy sedziowie beda nas oceniac? (Moze znam:lol:) A do kotow to moja starsza siostra sie nadaje, bo ona kooooocha koty, ehh :) Jeżeli chodzi o Wrocław, to sędzia z Włoch: Gianfranco BAUCHAL. Pzdr. Quote
Recommended Posts