hanacek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Asiaczek - OGROMNE GRATULACJE-JUMA SUPER PIESEK:multi::multi::multi::laola::klacz::klacz::klacz: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Trochę fotek spoza ringu. Prawda, że podobni? Juma: Ja też chcę na ring!!! Wpuśćcie mnie tam!!! Tak odpoczywa Bohater... Nawet nad morzem ćwiczymy. Jumcia - tym razem w rękach Ingi. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 hanacek napisał(a):Asiaczek - OGROMNE GRATULACJE-JUMA SUPER PIESEK:multi::multi::multi::laola::klacz::klacz::klacz: Mila - dziękujemy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Zabawa z piórkiem. - No, daj piórko. Proszę... - Mogę zatańczyć, chcesz? - Zrobię głupią minę... - Pofrunę... - No, dałą! Ale ile się napracowałem! Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Gratulacje!!! :multi: Super zdjęcia super baska :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 A na dobranoc - fotki Aktualnej Żony Wahzirkowej... Zobaczcie, jaki jest efekt "figlów-miglów"... Asja ...a brzuszek rośnie...:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Jaki fajny brzusio :loveu: kiedy będą maleństwa? Quote
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Zgadnij Asiaczku co przyszłam powiedzieć:cool3: :multi::multi::multi:Gratulacje:multi::multi::multi: [SIZE=3]A żońci Whazirkowej się leciutko przytyło:loveu::evil_lol: Będą śliczne małe Whazirko-Asje:loveu: Kiedy?( wygląda że niedługo :loveu:) Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Maluszki Asjowo-Wahzirkowe - wg moich obliczeń - powinny urodzić się 22-23.08.2007 r. Tak więc, rzeczywiście już niedługo...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to rzeczywiście już tuż tuż :) mam nadzieje, że doczekamy sie tutaj fotek nowych basków :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Wy liczycie na mnie pod tym względem, a ja liczę na Hanacka, bo to u Niej urodzą się maluchy. Tak więc, jak Mila zechce, to i fotki będą... Ale myślę, że będzie chciała się pochwalić Babaskami.:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to liczymy na Hanacka :) małymi baskami trzeba sie pochwalić! Dobranoc :bye: Quote
miroszki Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Zdrawstwuj, drug moj Asiaczku!:loveu: Przede wszystkim gratuluję sukcesów "piórowego" piesia! Bardzo też się cieszę, że Jaszka tak miło i przyjemnie się kojarzy spacerowiczom, a mianowicie z pachnącym błotem! :p Na Twoje specjalne zamówienie zrobiłam zdjęcia ostrzyżonego Jaszki - teraz muszę się zebrać i wstawić na dogo (będą u Jaszki w galerii). ;) Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę, Alesja Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 No to czekamy na fotki Jaszki w "nowej fryzurze"...:lol: Pzdr. Quote
hanacek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Tak tak -bedzie chciala sie pochwalic-jusz nie moge sie docekac babaskow;););) Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Mila - wygłaskaj i wycałuj Asję. TEN dzień zbliża się wielkimi krokami...:loveu: Pzdr. Quote
hanacek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dzieki Joanna-jusz pocalowala Asje i tiez pocaluj tatusza Wahzirka:loveu::calus: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 A oto jak nasza koleżanka Fionka spędzała wakacje... ...pozowanie... ...leżakowanie... ...obgryzanie patyczków na świeżym powietrzu... ...wąchanie leśnych ostępów... Fotki dzięki uprzejmości Basenjifiona. Pzdr. Quote
Savannah Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Wpadłam zobaczyc co sie dzis dzieje u Asiaczkow! Widze ze duuuzo sie dzieje :)) Trzymam kciuki za Wahzirkowe dzieciaczki !! Ale zdjec nie musze komentowac, bo mi sie podobaja... A chcialabym kiedys zobaczyc na zywo i Jume i Dzezika, bo ze zdjec Juma mi sie bardzo podoba a do tego super handling !! Quote
BlackSheWolf Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 hihi ale ona ładnie leżakuje :D dzieki za odwiedziki u mojego groźnego psa :D pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Savannah napisał(a):Wpadłam zobaczyc co sie dzis dzieje u Asiaczkow! Widze ze duuuzo sie dzieje :)) Trzymam kciuki za Wahzirkowe dzieciaczki !! Ale zdjec nie musze komentowac, bo mi sie podobaja... A chcialabym kiedys zobaczyc na zywo i Jume i Dzezika, bo ze zdjec Juma mi sie bardzo podoba a do tego super handling !! Savannah - jak wszystko dobrze pójdzie, to zobaczysz i Jumcię i Dżezika na Klubówce!:lol: Dlatego koniecznie musisz być w Łodzi. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 BlackSheWolf napisał(a):hihi ale ona ładnie leżakuje :D dzieki za odwiedziki u mojego groźnego psa :D pozdrawiam My tez dziękujemy za wizytę! Pzdr. Quote
Recommended Posts