Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cd. nowych znajomości...

Po lewej stronie jest taki cieniutki biały ogoneczek...

Oto włąściciel tego cienkiego białego ogoneczka w całej okazałości.:lol:

A tu "biały ogoneczek" znowu się schował. Tym razem na rękach Paniusi.:lol:

W środku - ostrzyżony golden...cudny, prawda?

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie ranne i południowe ptaszki!
Na spacerku było OK. To znaczy było super!!!
Pogoda i psiaki dopisała.
Szkoda, że Agabass i Basenjifiona nie dojechali. Ale za to był Artur z Kiką, Mariusz z Tito, Donya z Koiśką, Ewa z Czoko, I ja + MKM z 5 basków!!!!

Oczywiście fotki są i to - tradycyjnie - w dużej ilości.
Teoretycznie Kika mogłaby już dzisiaj iść na wystawę i tam prezentowac swoje wdzięk. I raczej nie byłoby mi wstyd. Ale mamy jeszcze 2 tygodnie, aby to i owo dopracować.

Na razie tyle. Spadam na zakupy do Carrefoura. Kilka złociszów jest wolnych, to trzeba je wydać, nie?;)
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
I ja + MKM z 5 basków!!!!

Oczywiście fotki są i to - tradycyjnie - w dużej ilości.
Teoretycznie Kika mogłaby już dzisiaj iść na wystawę i tam prezentowac swoje wdzięk. I raczej nie byłoby mi wstyd. Ale mamy jeszcze 2 tygodnie, aby to i owo dopracować.

Na razie tyle. Spadam na zakupy do Carrefoura. Kilka złociszów jest wolnych, to trzeba je wydać, nie?;)
Pzdr.

Oo to TKM tez spacerowal :)
To bedziemy czekac na te fotki, ja poprosze zwlaszcza Kike,moze masz jakies w pozycji 'show'?
Miłych zakupow! Ja wlasnie robie/przyprawiam kotlety z piersi kurczaka na obiad:lol:

Posted

justys95 napisał(a):
Prawdę powiedziawszy-wolę goldeny z normalną, niestrzyżoną sierścią :)

Nie wiem czy nie zmieniłabyś zdania gdybyś zobaczyła na żywo.:p Naprawdę wyglądał - nie boję się użyć tego słowa - pięknie!:loveu:

Asiaczku, cieszę się, że spacerek się udał. Zresztą, czy mogłoby być inaczej?;) Udanych zakupów Ci życzę, czekam na powrót z fotkami!
Pozdrawiamy,
Alesja i Jaszka (ostrzyżony - wzięliśmy przykład z goldena!:) Ale nie tak krótko i zostawiliśmy jeszcze "grzywę", łapy i ogon!)

Posted

Savannah napisał(a):
Oo to TKM tez spacerowal :)
To bedziemy czekac na te fotki, ja poprosze zwlaszcza Kike,moze masz jakies w pozycji 'show'?
Miłych zakupow! Ja wlasnie robie/przyprawiam kotlety z piersi kurczaka na obiad:lol:

Chyba niedokładnie się wyraziłam. MKM przywiózł naszą gromadkę na Pola i odwiózł z powrotem. Wzięliśmy w drogę powrotną Ewunię z Czoko i , ku mojemu i Jacka ogromnemu zdziwieniu, okazało się, że Czoko mieszka nie po "tamtej" stronie ul. Puławskiej, lecz po "naszej".... Hihihi, ale było zdziwko...:crazyeye:

Zakupy udane: wydałam 200 zł na "domowe" zakupy...

Kika i Kenio mają fotki typu "show". Postaram się obrobić je w I kolejności. Esp. for you!:lol:

justys95 napisał(a):
Prawdę powiedziawszy-wolę goldeny z normalną, niestrzyżoną sierścią :)
Tu był ewidentny "luz wakacyjny" i psiak wyglądał przyzwoicie; strzyżenie było równe i naprawdę nie wyglądał śmiesznie ani dziwacznie...

A ile tu piesków! Każdy śliczny :D

miroszki napisał(a):
Nie wiem czy nie zmieniłabyś zdania gdybyś zobaczyła na żywo.:p Naprawdę wyglądał - nie boję się użyć tego słowa - pięknie!:loveu:

Asiaczku, cieszę się, że spacerek się udał. Zresztą, czy mogłoby być inaczej?;) Udanych zakupów Ci życzę, czekam na powrót z fotkami!
Pozdrawiamy,
Alesja i Jaszka (ostrzyżony - wzięliśmy przykład z goldena!:) Ale nie tak krótko i zostawiliśmy jeszcze "grzywę", łapy i ogon!)

Miroszki - wszyscy obecni na spacerze + pani od owczarka niemieckiego ( co to lubił brać kąpiele błotne razem z Jaszką) dopytywali się o Ciebie! Co kto zobaczył fajne błotko, od razu był komentarz typu: "Ale Jaszka miałby używanie!":loveu:
Czy mogę prosić fotkę ostrzyżonego Jaszki?
pzdr.

Posted

quote=Asiaczek - Chyba niedokładnie się wyraziłam. MKM przywiózł naszą gromadkę na Pola i odwiózł z powrotem. Wzięliśmy w drogę powrotną Ewunię z Czoko i , ku mojemu i Jacka ogromnemu zdziwieniu, okazało się, że Czoko mieszka nie po "tamtej" stronie ul. Puławskiej, lecz po "naszej".... Hihihi, ale było zdziwko...:crazyeye:

No teraz to rozumiem :)

Zakupy udane: wydałam 200 zł na "domowe" zakupy...

To chyba zakupy na dluzszy czas, prawda?:lol: Choc teraz w sumie wszystko takie drogie, ze szok... Moi rodzice maja kiosk spozywczy, to wiem jak mniej wiecej wszystko idzie w gore..

Kika i Kenio mają fotki typu "show". Postaram się obrobić je w I kolejności. Esp. for you!:lol:

Ciesze sie bardzo !! i czekam ...:)

Posted

anetta napisał(a):
Lysego goldena moje oczy jeszcze nie widzaly :lol: A tylko takie masz zdjecie z tym goldenem?
Przejrzę jeszcze raz plik i zobaczę. Może jeszcze gdzieś jest jego fotka.

Ten terierek jaki slodki :loveu:

CZekam na dziesiejsze :razz:

Za jakąś godzinkę zacznę się nimi zajmować.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Tak, w Chorzowie będę. Dokumenty i pieniądze na wystawę wysłane. Mam nadzieje, że nic nie wyskoczy i się zobaczymy.:lol:
Pzdr.

czytaj: moja mama:diabloti:

Posted

Lekki przerywnik w tych spacerkowych rozważaniach....:lol:

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

[SIZE=4]A oto wyniki z 2xCACIB, Pałanga/LT.

I dzień, sędzia: Natalija SEDYKH/RUS, zgłoszono 5 basenji:

JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, r.CACIB

II dzień, sędzia: Nikolay SEDYKH/rus, zgłoszono 6 basenji:

JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG4!!!

[SIZE=2]Mam tez fotki z obu dni, ale to za trochę...

Ogromne gratki dla Jumci, Ingi i Gody!!! Cała Trójka do ucałowania i wyściskania...:loveu:
Pzdr.

Posted

Hurrraaaaa :loveu:
z racji tego, ze wlascicieli Jumy nie znam, skladam serdeczne gratulacje dla HODOWCZYNI!!
GRATULACJE DLA ASIACZKA I JUMY !!!
:multi::multi::multi:
[SIZE=3]Bardzo sie ciesze, i podziwiam prace Hodowlana.. Na prawde podziwiam.. Slowa wielkiego uznania.
Sciskam:loveu:

PS: czekamy na foteczki w takim razie :)

Posted

Zmieniłam zdanie. Najpierw dam fotki Jumaszki z Pałangi, bo one są cieplutkie...:lol:

Na ringu.

Z tym pieskiem Jumaszka przegrał I dnia walkę o CACIB'a...
- płytsza kl. piersiowa
- dłuższy,
- "coś" nie tak z łokciami...
- lekko wzniesione ledźwia,
ale może w ruchu był lepszy? Chociaż Jumaszka pięknie biega... No nie wiem...
Cdn.
Pzdr.