Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Cd. nowych znajomości... Po lewej stronie jest taki cieniutki biały ogoneczek... Oto włąściciel tego cienkiego białego ogoneczka w całej okazałości.:lol: A tu "biały ogoneczek" znowu się schował. Tym razem na rękach Paniusi.:lol: W środku - ostrzyżony golden...cudny, prawda? Quote
Savannah Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no stadko ho ho duze :) Jak tam pogoda? u nas nie pada, slonce nie swieci, sa chmury, ale jest parno.... PS: PW odpowiedziane Quote
despera Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ile psiaków:multi: Cudne fotki, nie dość że pełno basków to jeszcze inne pieski:loveu: Pozdrawiamy!! Quote
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Boshe ile ich tu jest:crazyeye: :grin:http://img259.imageshack.us/img259/413/resizeofimg6715aal0.jpg Witaj Asiaczku ranny ptaszku:) Quote
agabass Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ale słodkie zbiegowisko czworogaśnych stworów Asiaczku daj znać jak na spacerku było Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Witajcie ranne i południowe ptaszki! Na spacerku było OK. To znaczy było super!!! Pogoda i psiaki dopisała. Szkoda, że Agabass i Basenjifiona nie dojechali. Ale za to był Artur z Kiką, Mariusz z Tito, Donya z Koiśką, Ewa z Czoko, I ja + MKM z 5 basków!!!! Oczywiście fotki są i to - tradycyjnie - w dużej ilości. Teoretycznie Kika mogłaby już dzisiaj iść na wystawę i tam prezentowac swoje wdzięk. I raczej nie byłoby mi wstyd. Ale mamy jeszcze 2 tygodnie, aby to i owo dopracować. Na razie tyle. Spadam na zakupy do Carrefoura. Kilka złociszów jest wolnych, to trzeba je wydać, nie?;) Pzdr. Quote
Savannah Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Asiaczek napisał(a):I ja + MKM z 5 basków!!!! Oczywiście fotki są i to - tradycyjnie - w dużej ilości. Teoretycznie Kika mogłaby już dzisiaj iść na wystawę i tam prezentowac swoje wdzięk. I raczej nie byłoby mi wstyd. Ale mamy jeszcze 2 tygodnie, aby to i owo dopracować. Na razie tyle. Spadam na zakupy do Carrefoura. Kilka złociszów jest wolnych, to trzeba je wydać, nie?;) Pzdr. Oo to TKM tez spacerowal :) To bedziemy czekac na te fotki, ja poprosze zwlaszcza Kike,moze masz jakies w pozycji 'show'? Miłych zakupow! Ja wlasnie robie/przyprawiam kotlety z piersi kurczaka na obiad:lol: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Prawdę powiedziawszy-wolę goldeny z normalną, niestrzyżoną sierścią :) A ile tu piesków! Każdy śliczny :D Quote
miroszki Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Prawdę powiedziawszy-wolę goldeny z normalną, niestrzyżoną sierścią :) Nie wiem czy nie zmieniłabyś zdania gdybyś zobaczyła na żywo.:p Naprawdę wyglądał - nie boję się użyć tego słowa - pięknie!:loveu: Asiaczku, cieszę się, że spacerek się udał. Zresztą, czy mogłoby być inaczej?;) Udanych zakupów Ci życzę, czekam na powrót z fotkami! Pozdrawiamy, Alesja i Jaszka (ostrzyżony - wzięliśmy przykład z goldena!:) Ale nie tak krótko i zostawiliśmy jeszcze "grzywę", łapy i ogon!) Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Savannah napisał(a):Oo to TKM tez spacerowal :) To bedziemy czekac na te fotki, ja poprosze zwlaszcza Kike,moze masz jakies w pozycji 'show'? Miłych zakupow! Ja wlasnie robie/przyprawiam kotlety z piersi kurczaka na obiad:lol: Chyba niedokładnie się wyraziłam. MKM przywiózł naszą gromadkę na Pola i odwiózł z powrotem. Wzięliśmy w drogę powrotną Ewunię z Czoko i , ku mojemu i Jacka ogromnemu zdziwieniu, okazało się, że Czoko mieszka nie po "tamtej" stronie ul. Puławskiej, lecz po "naszej".... Hihihi, ale było zdziwko...:crazyeye: Zakupy udane: wydałam 200 zł na "domowe" zakupy... Kika i Kenio mają fotki typu "show". Postaram się obrobić je w I kolejności. Esp. for you!:lol: justys95 napisał(a):Prawdę powiedziawszy-wolę goldeny z normalną, niestrzyżoną sierścią :) Tu był ewidentny "luz wakacyjny" i psiak wyglądał przyzwoicie; strzyżenie było równe i naprawdę nie wyglądał śmiesznie ani dziwacznie... A ile tu piesków! Każdy śliczny :D miroszki napisał(a):Nie wiem czy nie zmieniłabyś zdania gdybyś zobaczyła na żywo.:p Naprawdę wyglądał - nie boję się użyć tego słowa - pięknie!:loveu: Asiaczku, cieszę się, że spacerek się udał. Zresztą, czy mogłoby być inaczej?;) Udanych zakupów Ci życzę, czekam na powrót z fotkami! Pozdrawiamy, Alesja i Jaszka (ostrzyżony - wzięliśmy przykład z goldena!:) Ale nie tak krótko i zostawiliśmy jeszcze "grzywę", łapy i ogon!) Miroszki - wszyscy obecni na spacerze + pani od owczarka niemieckiego ( co to lubił brać kąpiele błotne razem z Jaszką) dopytywali się o Ciebie! Co kto zobaczył fajne błotko, od razu był komentarz typu: "Ale Jaszka miałby używanie!":loveu: Czy mogę prosić fotkę ostrzyżonego Jaszki? pzdr. Quote
Savannah Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 quote=Asiaczek - Chyba niedokładnie się wyraziłam. MKM przywiózł naszą gromadkę na Pola i odwiózł z powrotem. Wzięliśmy w drogę powrotną Ewunię z Czoko i , ku mojemu i Jacka ogromnemu zdziwieniu, okazało się, że Czoko mieszka nie po "tamtej" stronie ul. Puławskiej, lecz po "naszej".... Hihihi, ale było zdziwko...:crazyeye: No teraz to rozumiem :) Zakupy udane: wydałam 200 zł na "domowe" zakupy... To chyba zakupy na dluzszy czas, prawda?:lol: Choc teraz w sumie wszystko takie drogie, ze szok... Moi rodzice maja kiosk spozywczy, to wiem jak mniej wiecej wszystko idzie w gore.. Kika i Kenio mają fotki typu "show". Postaram się obrobić je w I kolejności. Esp. for you!:lol: Ciesze sie bardzo !! i czekam ...:) Quote
anetta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Lysego goldena moje oczy jeszcze nie widzaly :lol: A tylko takie masz zdjecie z tym goldenem? Ten terierek jaki slodki :loveu: CZekam na dziesiejsze :razz: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 anetta napisał(a):Lysego goldena moje oczy jeszcze nie widzaly :lol: A tylko takie masz zdjecie z tym goldenem? Przejrzę jeszcze raz plik i zobaczę. Może jeszcze gdzieś jest jego fotka. Ten terierek jaki slodki :loveu: CZekam na dziesiejsze :razz: Za jakąś godzinkę zacznę się nimi zajmować. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witamy :p tyyyyle piesków, uczta dla oczu :loveu: czekam niecierpliwie na fotki z dzisiejszego spacerku ;) Quote
Samturia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Asiaczek napisał(a): Tak, w Chorzowie będę. Dokumenty i pieniądze na wystawę wysłane. Mam nadzieje, że nic nie wyskoczy i się zobaczymy.:lol: Pzdr. czytaj: moja mama:diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Hihihi, czy chcesz powiedzieć, że Twoja Mama może z czymś wyskoczyć? Rrrrrany, nieeeeee...:placz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Lekki przerywnik w tych spacerkowych rozważaniach....:lol: UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA [SIZE=4]A oto wyniki z 2xCACIB, Pałanga/LT. I dzień, sędzia: Natalija SEDYKH/RUS, zgłoszono 5 basenji: JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, r.CACIB II dzień, sędzia: Nikolay SEDYKH/rus, zgłoszono 6 basenji: JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG4!!! [SIZE=2]Mam tez fotki z obu dni, ale to za trochę... Ogromne gratki dla Jumci, Ingi i Gody!!! Cała Trójka do ucałowania i wyściskania...:loveu: Pzdr. Quote
Savannah Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hurrraaaaa :loveu: z racji tego, ze wlascicieli Jumy nie znam, skladam serdeczne gratulacje dla HODOWCZYNI!! GRATULACJE DLA ASIACZKA I JUMY !!! :multi::multi::multi: [SIZE=3]Bardzo sie ciesze, i podziwiam prace Hodowlana.. Na prawde podziwiam.. Slowa wielkiego uznania. Sciskam:loveu: PS: czekamy na foteczki w takim razie :) Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Fotki są już na mojej www. DGM musi trochę poczekać.:oops: Pzdr. Quote
Savannah Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Fotki są już na mojej www. DGM musi trochę poczekać.:oops: Pzdr. Ogladałam, super fotki. Slowa podziwu !! Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Zmieniłam zdanie. Najpierw dam fotki Jumaszki z Pałangi, bo one są cieplutkie...:lol: Na ringu. Z tym pieskiem Jumaszka przegrał I dnia walkę o CACIB'a... - płytsza kl. piersiowa - dłuższy, - "coś" nie tak z łokciami... - lekko wzniesione ledźwia, ale może w ruchu był lepszy? Chociaż Jumaszka pięknie biega... No nie wiem... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts