Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']brzmi jak walki psów ;) :evil_lol: No bo zapasy będą na pewno, a to też forma walki, prawdaż?:lol: [quote name='Anecioreczek']http://img410.imageshack.us/img410/7232/resizeofimg6763si9.jpg Taki młody:shake: :diabloti: Asiaczku,ja wiem miałabyć niespodzianka...Miałam dać wierszyk ale kurcze czasu brak:placz: no i weny..Bo ja to nie od pisania jestem:-( Ale...jest ktoś inny do pisania:diabloti: ZonkOne obiecał coś special4U(:diabloti:) Na Zlocie wymyśli Pioseneczke o Dżeziku i o wszystkich Twoich Baskach(Moze o Kocinach też wspomni jak go poprosze):multi: {no bo on teksty pisze :roll:} Jeeeee!!! No to proś ZonkOne, proś skutecznie!!! Ja mam przecież na stronie www kilka wierszyków poświęconych baskom (zajrzyj: dział ciekawostki-wierszyki). Pisała tam Agabass, Małgosia K. no i ja. A jak dobrze pójdzie, to ZonkOne tam się może zaprezentować, oczywiście jak zechce! Już teraz zaczynam się cieszyć i niecierpliwie czekać na twórczość o baskach! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Zaraz zajrze napewno! a ZonkOne napewno zrobi bo już go namówiłam;)Cieszy się że mu nie narzekam pod nosem żeby mi poprawił teksty też:evil_lol: Ma 5 dni spokoju na napisanie:evil_lol:Bez Mojego narzekania:diabloti: Więc zrobi to napewno rewelacyjnie:multi: Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Donya - dla Ciebie: koiśka:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Anecioreczek napisał(a):Zaraz zajrze napewno! a ZonkOne napewno zrobi bo już go namówiłam;)Cieszy się że mu nie narzekam pod nosem żeby mi poprawił teksty też:evil_lol: Ma 5 dni spokoju na napisanie:evil_lol:Bez Mojego narzekania:diabloti: Więc zrobi to napewno rewelacyjnie:multi: Ucałowania dla Was obojga!!! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Ucałowania dla Was obojga!!! Pzdr. i Vice Versa;) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Cd. Koiśki: Koi - Brudasek, hihihi... Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Anecioreczek napisał(a):i Vice Versa;) Miłego dnia, Koffani. A ja uciekam do pracy. Hurra, już piątek! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 I jeszcze kilka basków na dobry początek dnia: Quote
Czoko Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Oczywiście dołączę do spacerku zaraz na początku - musimy poobserwować jak zachowuje się moja mała - w życiu nie widziała basków - pociesza mnie jedno - są podobnej wielkości... Jak na pierwszą próbę lepsze jest PM bo blisko ale zobaczymy co bedzie z dziećmi, rowerzystami i biegaczami - najwyżej szybko pójdziemy do domu ale wszystko będzie zależało od towarzystwa do szaleńczej zabawy. Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://img166.imageshack.us/img166/2507/resizeofimg6601rs7.jpg śliczna fotka:loveu: http://img129.imageshack.us/img129/2522/resizeofimg6593er4.jpg znowu wataha basków:evil_lol: cudo:loveu: Quote
alive Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dżezik cały czas śliczny i szczuplutki mimo tego, że go ciocia podkarmiała na wystawie ciasteczkami :evil_lol: http://img258.imageshack.us/img258/3019/resizeofimg6682aoa5.jpg Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 będą walczyc będa walczyć :evil_lol: :evil_lol: dobrze ze mnie nie bedzie będe daleko zaszyta w głuszy :multi: :evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest burza PRZYTUL MNIE boje się :placz: Quote
Samturia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Asiaczek napisał(a): Super sen! Oznacza on mianowicie, że przyjedziesz do mnie!!! Hahaha... Pzdr. moze kiedys...:lol: jak bede od ciebie kupowac mojego pierwszego psa rasy basenji...:eviltong: a tak na powaznie to planuje do Ciebie podejsc na wystawie w Chorzowie (mowilas ze bedziesz...) chociaz ja jeszcze nie wiem czy bede... :( Quote
Jupi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://img166.imageshack.us/img166/2507/resizeofimg6601rs7.jpg uwielbiam akitki, :loveu: kiedyś nawet byłam zafascynowana nimi przez 3 lata i planowałam zakup, ale potem preferencje się zmieniły i kupiliśmy jupka, a potem Bosarka:p ale do akity sentyment zostanie (nawet prace mgr na ich temat pisałam;) ) Quote
WinterGirl Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witamy cioteczko nie zapomninamy się pokazać, nadrabiamy, nadrabiamy buziale [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Czoko']Oczywiście dołączę do spacerku zaraz na początku - musimy poobserwować jak zachowuje się moja mała - w życiu nie widziała basków - pociesza mnie jedno - są podobnej wielkości... Jak na pierwszą próbę lepsze jest PM bo blisko ale zobaczymy co bedzie z dziećmi, rowerzystami i biegaczami - najwyżej szybko pójdziemy do domu ale wszystko będzie zależało od towarzystwa do szaleńczej zabawy. My planujemy być na PM coś ok. 9:30. Ale jak o ok. godz. 9:00 będzie padało i tak do 10:00 to chyba nici ze spacerku... [quote name='alive']Dżezik cały czas śliczny i szczuplutki mimo tego, że go ciocia podkarmiała na wystawie ciasteczkami :evil_lol: http://img258.imageshack.us/img258/3019/resizeofimg6682aoa5.jpg On już dawno zapomniał, jak te ciasteczka smakują... A tak a propos - kiedy następne dokarmianie?:lol: [quote name='dbsst']będą walczyc będa walczyć :evil_lol: :evil_lol: dobrze ze mnie nie bedzie będe daleko zaszyta w głuszy :multi: :evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest burza PRZYTUL MNIE boje się :placz: Czy chcesz powiedzieć, że znowu gdzieś nam się zapodziejesz? I znowu nie będzie Ciebie przez miesiące...? Ja protestuję, ja się nie zgadzam.... A burza już przeszła i tylko popaduje z lekka... [quote name='Samturia']moze kiedys...:lol: jak bede od ciebie kupowac mojego pierwszego psa rasy basenji...:eviltong: a tak na powaznie to planuje do Ciebie podejsc na wystawie w Chorzowie (mowilas ze bedziesz...) chociaz ja jeszcze nie wiem czy bede... :( Tak, w Chorzowie będę. Dokumenty i pieniądze na wystawę wysłane. Mam nadzieje, że nic nie wyskoczy i się zobaczymy.:lol: [quote name='bGirl']Witamy cioteczko nie zapomninamy się pokazać, nadrabiamy, nadrabiamy buziale [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Ooooo, bGirl do nas zawitała po długiej wycieczce... Gdzieś tym razem była i coś widziała? I wiesz, co? Możesz wstawić tutaj jakąś Śliczniuchną foteczkę Olbrzyma? Ja mam do nich słabość... Pzdr. Quote
donya Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Asiaczek dzieki wielkie za brodzącą Koi :multi: :lol: umorusana też może być :lol: Do zobaczenia jutro - o ile padać nie będzie Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Tak, tak. Tak właśnie jestem umówiona z Arturem. Jak między 9 a 10 będzie lało - to nie przychodzimy... Pzdr. Quote
Savannah Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ehh w taka pogode to sie nic nie chce. w Poznaniu pada i jest burza:roll: BTW- Asiaczku 'odrobilam zadanie domowe' i sprawdzilam juz w jakich godzinach mam pociagi :) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Taaak? To dlaczego tak cedzisz te informacje, co? Proszę meldować, co i jak...:lol: BTW - u nas też pada i mam coraz większe obawy co do jutrzejszej pogody...:placz: Pzdr. Quote
Savannah Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Taaak? To dlaczego tak cedzisz te informacje, co? Proszę meldować, co i jak...:lol: BTW - u nas też pada i mam coraz większe obawy co do jutrzejszej pogody...:placz: Pzdr. Zameldowane na PW:lol: Jutro mowili w pogodzie na TVN ze bedzie upalnie i parno:lol: Quote
WinterGirl Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Asiaczek'] Ooooo, bGirl do nas zawitała po długiej wycieczce... Gdzieś tym razem była i coś widziała? I wiesz, co? Możesz wstawić tutaj jakąś Śliczniuchną foteczkę Olbrzyma? Ja mam do nich słabość... Pzdr. cioteczko dla Ciebie wszytko, zostawiamy tu morduchnę Pan Tadeusza [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 bGirl napisał(a):cioteczko dla Ciebie wszytko, zostawiamy tu morduchnę Pan Tadeusza [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Od razu mi lepiej w ten mglisty poranek... Dzienx za Olbrzyma.:loveu: I to jakiego Olbrzyma!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Savannah napisał(a):Zameldowane na PW:lol: Jutro mowili w pogodzie na TVN ze bedzie upalnie i parno:lol: Pw - przeczytane i odpowiedziane. I oby Twoje i TVN-owskie przepowiednie co do pogody się sprawdziły... Jak na razie poranek mglisty, ale nie pada. A parno rzeczywiście jest. Ciekawa jestem, jaka jest wilgotność powietrza... Wczoraj, tak. ok. 13:00 było 85, a norma to 23-25... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Mam jeszcze kilka fotek z ostatniego spacerku na PM. Oto nasi nosi znajomi... Quote
Recommended Posts