Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']brzmi jak walki psów ;) :evil_lol:
No bo zapasy będą na pewno, a to też forma walki, prawdaż?:lol:

[quote name='Anecioreczek']http://img410.imageshack.us/img410/7232/resizeofimg6763si9.jpg

Taki młody:shake:

:diabloti:

Asiaczku,ja wiem miałabyć niespodzianka...Miałam dać wierszyk ale kurcze czasu brak:placz: no i weny..Bo ja to nie od pisania jestem:-(
Ale...jest ktoś inny do pisania:diabloti:
ZonkOne obiecał coś special4U(:diabloti:)
Na Zlocie wymyśli Pioseneczke o Dżeziku i o wszystkich Twoich Baskach(Moze o Kocinach też wspomni jak go poprosze):multi:
{no bo on teksty pisze :roll:}
Jeeeee!!! No to proś ZonkOne, proś skutecznie!!! Ja mam przecież na stronie www kilka wierszyków poświęconych baskom (zajrzyj: dział ciekawostki-wierszyki). Pisała tam Agabass, Małgosia K. no i ja.
A jak dobrze pójdzie, to ZonkOne tam się może zaprezentować, oczywiście jak zechce!

Już teraz zaczynam się cieszyć i niecierpliwie czekać na twórczość o baskach!
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz zajrze napewno!
a ZonkOne napewno zrobi bo już go namówiłam;)Cieszy się że mu nie narzekam pod nosem żeby mi poprawił teksty też:evil_lol: Ma 5 dni spokoju na napisanie:evil_lol:Bez Mojego narzekania:diabloti: Więc zrobi to napewno rewelacyjnie:multi:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Zaraz zajrze napewno!
a ZonkOne napewno zrobi bo już go namówiłam;)Cieszy się że mu nie narzekam pod nosem żeby mi poprawił teksty też:evil_lol: Ma 5 dni spokoju na napisanie:evil_lol:Bez Mojego narzekania:diabloti: Więc zrobi to napewno rewelacyjnie:multi:

Ucałowania dla Was obojga!!!
Pzdr.

Posted

Oczywiście dołączę do spacerku zaraz na początku - musimy poobserwować jak zachowuje się moja mała - w życiu nie widziała basków - pociesza mnie jedno - są podobnej wielkości...
Jak na pierwszą próbę lepsze jest PM bo blisko ale zobaczymy co bedzie z dziećmi, rowerzystami i biegaczami - najwyżej szybko pójdziemy do domu ale wszystko będzie zależało od towarzystwa do szaleńczej zabawy.

Posted

będą walczyc będa walczyć :evil_lol: :evil_lol:

dobrze ze mnie nie bedzie będe daleko zaszyta w głuszy :multi: :evil_lol:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest burza PRZYTUL MNIE boje się :placz:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Super sen! Oznacza on mianowicie, że przyjedziesz do mnie!!! Hahaha...
Pzdr.

moze kiedys...:lol: jak bede od ciebie kupowac mojego pierwszego psa rasy basenji...:eviltong:

a tak na powaznie to planuje do Ciebie podejsc na wystawie w Chorzowie (mowilas ze bedziesz...) chociaz ja jeszcze nie wiem czy bede... :(

Posted

Witamy cioteczko nie zapomninamy się pokazać,
nadrabiamy, nadrabiamy
buziale

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

[quote name='Czoko']Oczywiście dołączę do spacerku zaraz na początku - musimy poobserwować jak zachowuje się moja mała - w życiu nie widziała basków - pociesza mnie jedno - są podobnej wielkości...
Jak na pierwszą próbę lepsze jest PM bo blisko ale zobaczymy co bedzie z dziećmi, rowerzystami i biegaczami - najwyżej szybko pójdziemy do domu ale wszystko będzie zależało od towarzystwa do szaleńczej zabawy.
My planujemy być na PM coś ok. 9:30. Ale jak o ok. godz. 9:00 będzie padało i tak do 10:00 to chyba nici ze spacerku...

[quote name='alive']Dżezik cały czas śliczny i szczuplutki mimo tego, że go ciocia podkarmiała na wystawie ciasteczkami :evil_lol:
http://img258.imageshack.us/img258/3019/resizeofimg6682aoa5.jpg
On już dawno zapomniał, jak te ciasteczka smakują... A tak a propos - kiedy następne dokarmianie?:lol:

[quote name='dbsst']będą walczyc będa walczyć :evil_lol: :evil_lol:

dobrze ze mnie nie bedzie będe daleko zaszyta w głuszy :multi: :evil_lol:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest burza PRZYTUL MNIE boje się :placz:
Czy chcesz powiedzieć, że znowu gdzieś nam się zapodziejesz? I znowu nie będzie Ciebie przez miesiące...?
Ja protestuję, ja się nie zgadzam....
A burza już przeszła i tylko popaduje z lekka...

[quote name='Samturia']moze kiedys...:lol: jak bede od ciebie kupowac mojego pierwszego psa rasy basenji...:eviltong:

a tak na powaznie to planuje do Ciebie podejsc na wystawie w Chorzowie (mowilas ze bedziesz...) chociaz ja jeszcze nie wiem czy bede... :(
Tak, w Chorzowie będę. Dokumenty i pieniądze na wystawę wysłane. Mam nadzieje, że nic nie wyskoczy i się zobaczymy.:lol:

[quote name='bGirl']

Witamy cioteczko nie zapomninamy się pokazać,
nadrabiamy, nadrabiamy
buziale

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Ooooo, bGirl do nas zawitała po długiej wycieczce... Gdzieś tym razem była i coś widziała?
I wiesz, co? Możesz wstawić tutaj jakąś Śliczniuchną foteczkę Olbrzyma? Ja mam do nich słabość...
Pzdr.

Posted

Taaak? To dlaczego tak cedzisz te informacje, co? Proszę meldować, co i jak...:lol:
BTW - u nas też pada i mam coraz większe obawy co do jutrzejszej pogody...:placz:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Taaak? To dlaczego tak cedzisz te informacje, co? Proszę meldować, co i jak...:lol:
BTW - u nas też pada i mam coraz większe obawy co do jutrzejszej pogody...:placz:
Pzdr.

Zameldowane na PW:lol:

Jutro mowili w pogodzie na TVN ze bedzie upalnie i parno:lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']

Ooooo, bGirl do nas zawitała po długiej wycieczce... Gdzieś tym razem była i coś widziała?
I wiesz, co? Możesz wstawić tutaj jakąś Śliczniuchną foteczkę Olbrzyma? Ja mam do nich słabość...
Pzdr.

cioteczko dla Ciebie wszytko,
zostawiamy tu morduchnę
Pan Tadeusza

Posted

bGirl napisał(a):
cioteczko dla Ciebie wszytko,
zostawiamy tu morduchnę
Pan Tadeusza

Od razu mi lepiej w ten mglisty poranek...
Dzienx za Olbrzyma.:loveu: I to jakiego Olbrzyma!!!
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
Zameldowane na PW:lol:

Jutro mowili w pogodzie na TVN ze bedzie upalnie i parno:lol:

Pw - przeczytane i odpowiedziane.

I oby Twoje i TVN-owskie przepowiednie co do pogody się sprawdziły...
Jak na razie poranek mglisty, ale nie pada. A parno rzeczywiście jest. Ciekawa jestem, jaka jest wilgotność powietrza...
Wczoraj, tak. ok. 13:00 było 85, a norma to 23-25...
Pzdr.