despera Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Agasia śliczną masz parkę:loveu: Asiaczku świetne fotki, twoje baski są takie towarzyskie:loveu: Pozdrawiamy:) Quote
Kincia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hej Asiaczku:multi: Jak mnie tu dawno nie bylo :shake: Ale nadrobuiłam wszystko sliczne foteczki :loveu::loveu: Pzdr:* Quote
agabass Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Ponieważ dzisiaj na DGM zawitam dopiero późnym wieczorkiem, to wstawiam Wam 2 baaaardzo miłe informacje. Mam nadzieję, że będziecie się cieszyć razem ze mną... Agabassku - co Ty na to? No i jak? Cieszymy się? Pzdr. i miłego dnia! no proszę ale szybko zrobili championat mojemu synciowi rewelka Quote
Savannah Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 no to I'm back:p Dziekujemy za Gratulacje :) Te od Hodowczyni ciesza najbardziej !!! ;) Dziekujemy za gratulacje..staralismy sie:eviltong: Suczka z Niemiec bardzo ladna, jeszcze caly czas w etapie rozwoju,wedlug mnie moglaby miec dluzsza szyje, a zarazem krotsza kufe lekko:razz: Super linia dolna, ale gorna mogleby byc lepsza. Tyle z mojej strony:cool1:, a Buszka sie pani Jaskiewicz bardzo podobala:loveu: a potem chyba tez pani Stolarskiej bo taki byl efekt: konkurencji z lokat wyzszych nie dalo sie ni jak przeskoczyc:loveu: a ja moze nieskromnie powiem, ale jestem tak troche z siebie i Buszki dumna, bo w ciagu 1 roku odkad mam ja w swojej opiece zgarnelysmy na 5 wystaw 4xBOB, 3xBOG3 (na 3x wystep na BOG, bo 1 x nie zostala na finalach) ... a i w jej zachowaniu 'show' sa postepy..duze:cool1: ps:a mnie tak slonce spalilo ze od 2och dni oklady stosuje i kremy...ehhh :) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Agasia']Nie bedzie nas na klubowce, mozliwe ze pojawie sie sama, ale tez watpie. Asiaczku ladne fotki! :) A zdjatka poprostu trzeba zmniejszyc w jakims programie graficznym :) Agasia - ja właśnie zmniejszyłam fotki do rozmiaru 640x480 i stąd te problemy. Do tej pory zmniejszałam 500x500 i wsio było OK. [quote name='Agasia']To jeszcze jedno foto ... http://img371.imageshack.us/img371/8656/snocq0.jpg Księżniczka po prostu kocha Snoopka, a on - niekoniecznie...:p [quote name='agabass']no proszę ale szybko zrobili championat mojemu synciowi rewelka [quote name='Helga_psiaki']wow wow wow wow wow wow Ale super komentarz!:lol: [quote name='Savannah']no to I'm back:p Dziekujemy za gratulacje..staralismy sie:eviltong: Suczka z Niemiec bardzo ladna, jeszcze caly czas w etapie rozwoju,wedlug mnie moglaby miec dluzsza szyje, a zarazem krotsza kufe lekko:razz: Super linia dolna, ale gorna mogleby byc lepsza. Tyle z mojej strony:cool1:, a Buszka sie pani Jaskiewicz bardzo podobala:loveu: a potem chyba tez pani Stolarskiej bo taki byl efekt: http://img159.imageshack.us/img159/5483/legnica2007202lc4jb5.jpg konkurencji z lokat wyzszych nie dalo sie ni jak przeskoczyc:loveu: a ja moze nieskromnie powiem, ale jestem tak troche z siebie i Buszki dumna, bo w ciagu 1 roku odkad mam ja w swojej opiece zgarnelysmy na 5 wystaw 4xBOB, 3xBOG3 (na 3x wystep na BOG, bo 1 x nie zostala na finalach) ... a i w jej zachowaniu 'show' sa postepy..duze:cool1: ps:a mnie tak slonce spalilo ze od 2och dni oklady stosuje i kremy...ehhh :) Savannah - ja też straszliwie się cieszę z tegorocznych wyników Buszki, bo to dzięki Tobie wyniki są takie, jakie są! To Ty ćwiczyłaś z Buszka i Ty ją prezentujesz na ringach. Co do BOG - sama wiesz, że są sędziowie, którzy po prostu nie zauważają na finałach basków. A są i tacy, którzy lubią tę rasę i Ty z Buszką trafiałaś na takich, którym baski się podobają. Smaruj swoją opaleniznę kremami nawilżającymi i nie zaniedbuj tego, bo inaczej stracisz skórę!;) Czy dzisiaj wieczorkiem mogę zadzwonić czy to za wcześnie? Pzdr. Quote
Savannah Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Asiaczek napisał(a): Savannah - ja też straszliwie się cieszę z tegorocznych wyników Buszki, bo to dzięki Tobie wyniki są takie, jakie są! To Ty ćwiczyłaś z Buszka i Ty ją prezentujesz na ringach. Co do BOG - sama wiesz, że są sędziowie, którzy po prostu nie zauważają na finałach basków. A są i tacy, którzy lubią tę rasę i Ty z Buszką trafiałaś na takich, którym baski się podobają. Smaruj swoją opaleniznę kremami nawilżającymi i nie zaniedbuj tego, bo inaczej stracisz skórę!;) Czy dzisiaj wieczorkiem mogę zadzwonić czy to za wcześnie? Pzdr. :loveu: Takie slowa od Hodowcy ciesza najbardziej:p Tak, jesli o sedziow chodzi to wiem, wola puchate kulki, bo wiadomym jest fakt ze na finalach wygrywaja te najefektowniejsze psy,a co sie z tym wiaze te co maja duuuuzo futra ;) Choc ja mam nadzieje ze kiedys przeskoczymy choc o lokate wyzej, nie zeby nam 3 lokata nie odpowiadala..ale zawsze:p Mysle ze wlascicielce najbardziej zalezy na odczarowaniu tej 3 lokaty;) Smaruje smaruje, ale z doswiadczenia wiem, ze skora i tak 'zejdzie':placz: a ja nigdy nie pomysle o tym zeby kremem z wysokim filtrem sie posmarowac przed wystawa:cool1: Dzwonic mozesz zawsze, przeciez wiesz... :) ale jesli chodzi o info dot.mojego dalekiego wrzesniowego wyjazdu to jeszcze od powrotu z Legnicy z Ewa nie rozmawialam:cool1: ale dzwonic mozesz zawsze :) A fotki z Legnicy beda miodzio zapewniam:loveu: widzialam je na kompie niestety Gosi KM nie chcialo sie ich odrazu przegrywac:lol: Quote
cavallo Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witaj Asiaczek, jak zwykle parę dni mnie nie było i mam ogromne zaległości!!! Tęskniłam za Tobą i Baseczkami, przyszłam życzyć miłego wieczoru!!! :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 A to Gosia - leniuszek... Ale z drugiej strony, to Gosia robiła za kierowcę, tak? Czy prowadziłyście samochód na zmianę? Hm... odczarować III miejsce na BOG! Ale to ładnie powiedziane. Niektórzy wiele by dali, aby z kolei zaczarować BOG3!!!:lol: Ja tam się cieszę z każdego miejsca "na pudle"! Pzdr. Quote
Savannah Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Asiaczek napisał(a):A to Gosia - leniuszek... Ale z drugiej strony, to Gosia robiła za kierowcę, tak? Czy prowadziłyście samochód na zmianę? Hm... odczarować III miejsce na BOG! Ale to ładnie powiedziane. Niektórzy wiele by dali, aby z kolei zaczarować BOG3!!!:lol: Ja tam się cieszę z każdego miejsca "na pudle"! Pzdr. Gosia kierowca na i z wystawy, jej maz kierowca do Leszna :) a do domu wrocilam o 23:30 w niedziele... a Darek jakos nie chcial przegrac tych zdjec w niedziele, ale mam nadzieje ze szybko przegra.. do Legnicy bylo tylko 60 km, wiec nie bylo potrzeby zmiennika :) Gosia juz celuje w te wyzsze lokaty:evil_lol: Chyba znudzilo jej sie jak Buszi jest 3, a pozatym z tego co mowiła irytuje ja ze Buszka przegrywa z futrzakami, ale takie sa realia;):cool1: Ja tam ciagle jej powtarzam ze wazne ze Buszi JEST NA LOKACIE BOG :) Quote
Nugatowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć Asiaczku W Zakopanym były jakieś baski :razz: Podejrzewam, że czeskie bo takie przysadziste i grubo kostne. Jeden nawet ulokował sie na BIS veteranów bodajże, a drugi na BIS Puppy ;) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ło matko! A kto takim przysadzistym (!) dał miejsce na BIS-ach?!:crazyeye: Przecież baski to psy pracujące i powinny mieć sportową sylwetkę!!! Boshe, co to się dzieje.... Pzdr. Quote
Nugatowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Ło matko! A kto takim przysadzistym (!) dał miejsce na BIS-ach?!:crazyeye: Przecież baski to psy pracujące i powinny mieć sportową sylwetkę!!! Boshe, co to się dzieje.... Pzdr. Pan Mania :evil_lol: Tez własnie się zdziwiłam, zawsze mi sie podobały Twoje baski takie lekkie i raczej subtelnej kości :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witamy :) bardzo fajne fotki ze spacerku na polach. Po raz kolejny stwierdzam, że Twoje baski są bardzo towarzyskie :) Quote
Nugatowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 2 psy były zhodowlii Loango, a suczka, która mi się podobała z hodowli Stellanova Quote
Savannah Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Nugatowa napisał(a): Tez własnie się zdziwiłam, zawsze mi sie podobały Twoje baski takie lekkie i raczej subtelnej kości :loveu: bo tak powinny wyglądać wzorcowe basenji:p Quote
Poświata Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :Cool!:Cześć i czołem !!!!!!!!!!!! Po wielu problemach mamy wreszcie neta :multi: . Zdaje się że narobiły mi się kolosalne zaległości :oops: , tylko kiedy ja bidna to wszystko ponadrabiam :hmmmm::help1:. :buzi: Buziaki dla Asiaczków :buzi: . Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Poświata napisał(a)::Cool!:Cześć i czołem !!!!!!!!!!!! Po wielu problemach mamy wreszcie neta :multi: . Zdaje się że narobiły mi się kolosalne zaległości :oops: , tylko kiedy ja bidna to wszystko ponadrabiam :hmmmm::help1:. :buzi: Buziaki dla Asiaczków :buzi: . Witaj Koffana Poświato!!! Razem z Wami ciesze się z domku, ogrodu, neta i jeszcze z paru innych rzeczy...:lol: No i z tego, że - pomimo zaległości - trafiłaś do nas...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Nugatowa napisał(a):Pan Mania :evil_lol: Tez własnie się zdziwiłam, zawsze mi sie podobały Twoje baski takie lekkie i raczej subtelnej kości :loveu: :lol: Nugatowa napisał(a):2 psy były zhodowlii Loango, a suczka, która mi się podobała z hodowli Stellanova no comments. Ale Jenis to ja nagadam za tusze suni... (jeżeli to była ona). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Tradycyjnie z rana, mam chwilę czasu, to wstawię kilka fotek z ostatniego spaceru na PM. Ups! Ale zderzenie... Nie wiem, czy to jeszcze wodopój, czy już kąpiele błotne... Wbrew pozorom, tam też jest błotny wodopój... A tu już na pewno w wodzie... I Jaszka podczas kąpieli błotnych... Był jedynym, który stosował je prawie podczas całego spacerku... Quote
Marysia_i_gończy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gratulacje dla Buszi i Savannah! :multi: :multi: :multi: To, że "futrzaki" są bardziej zauważane na BISach, to niestety prawda... tym bardziej cieszy, że Światówkę wygrał krótkowłosy bracco ;) chociaż imho stało się to dzięki fenomenalnemu dopingowi publiczności :cool3: Pozdrowienia dla basków :) Marysia i Una Quote
miroszki Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dzień dobry Asiaczku! :multi: Te kąpiele błotne - to przecież samo zdrowie! :) Mam niezbyt wesołą wiadomość - w sobotę nie uda mi się dołączyć do spacerku :-( : praca mi wyskoczyła na 12 (chociaż Artur wtedy na PM proponował spotkać się o 6:) Ale to byłaby przesada ;) )... Miłego dnia Ci życzę, Alesja Quote
despera Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dziń dobry:multi: http://img165.imageshack.us/img165/2360/resizeofimg6554fq8.jpg jaka wataha:loveu: Super fotki:D Pozdrawiamy! Quote
agaciaaa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Super foteczki :) http://img165.imageshack.us/img165/2360/resizeofimg6554fq8.jpg niezła gromadka sie uzbierała :loveu: czekam na jeszcze ;) Quote
Savannah Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Gratulacje dla Buszi i Savannah! :multi: :multi: :multi: Dziekujemy, dziekujemy :loveu: staramy sie:cool1: Quote
Recommended Posts