Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Ponieważ dzisiaj na DGM zawitam dopiero późnym wieczorkiem, to wstawiam Wam 2 baaaardzo miłe informacje. Mam nadzieję, że będziecie się cieszyć razem ze mną...

Agabassku - co Ty na to?

No i jak? Cieszymy się?
Pzdr. i miłego dnia!
no proszę ale szybko zrobili championat mojemu synciowi rewelka

Posted

no to I'm back:p Dziekujemy za Gratulacje :) Te od Hodowczyni ciesza najbardziej !!! ;)
Dziekujemy za gratulacje..staralismy sie:eviltong: Suczka z Niemiec bardzo ladna, jeszcze caly czas w etapie rozwoju,wedlug mnie moglaby miec dluzsza szyje, a zarazem krotsza kufe lekko:razz: Super linia dolna, ale gorna mogleby byc lepsza. Tyle z mojej strony:cool1:,
a Buszka sie pani Jaskiewicz bardzo podobala:loveu: a potem chyba tez pani Stolarskiej bo taki byl efekt:

konkurencji z lokat wyzszych nie dalo sie ni jak przeskoczyc:loveu:

a ja moze nieskromnie powiem, ale jestem tak troche z siebie i Buszki dumna, bo w ciagu 1 roku odkad mam ja w swojej opiece zgarnelysmy na 5 wystaw 4xBOB, 3xBOG3 (na 3x wystep na BOG, bo 1 x nie zostala na finalach) ... a i w jej zachowaniu 'show' sa postepy..duze:cool1:

ps:a mnie tak slonce spalilo ze od 2och dni oklady stosuje i kremy...ehhh :)

Posted

[quote name='Agasia']Nie bedzie nas na klubowce, mozliwe ze pojawie sie sama, ale tez watpie.

Asiaczku ladne fotki! :) A zdjatka poprostu trzeba zmniejszyc w jakims programie graficznym :)
Agasia - ja właśnie zmniejszyłam fotki do rozmiaru 640x480 i stąd te problemy. Do tej pory zmniejszałam 500x500 i wsio było OK.

[quote name='Agasia']To jeszcze jedno foto ...

http://img371.imageshack.us/img371/8656/snocq0.jpg
Księżniczka po prostu kocha Snoopka, a on - niekoniecznie...:p

[quote name='agabass']no proszę ale szybko zrobili championat mojemu synciowi rewelka

[quote name='Helga_psiaki']wow wow wow wow wow wow
Ale super komentarz!:lol:

[quote name='Savannah']no to I'm back:p
Dziekujemy za gratulacje..staralismy sie:eviltong: Suczka z Niemiec bardzo ladna, jeszcze caly czas w etapie rozwoju,wedlug mnie moglaby miec dluzsza szyje, a zarazem krotsza kufe lekko:razz: Super linia dolna, ale gorna mogleby byc lepsza. Tyle z mojej strony:cool1:,
a Buszka sie pani Jaskiewicz bardzo podobala:loveu: a potem chyba tez pani Stolarskiej bo taki byl efekt:
http://img159.imageshack.us/img159/5483/legnica2007202lc4jb5.jpg
konkurencji z lokat wyzszych nie dalo sie ni jak przeskoczyc:loveu:

a ja moze nieskromnie powiem, ale jestem tak troche z siebie i Buszki dumna, bo w ciagu 1 roku odkad mam ja w swojej opiece zgarnelysmy na 5 wystaw 4xBOB, 3xBOG3 (na 3x wystep na BOG, bo 1 x nie zostala na finalach) ... a i w jej zachowaniu 'show' sa postepy..duze:cool1:

ps:a mnie tak slonce spalilo ze od 2och dni oklady stosuje i kremy...ehhh :)
Savannah - ja też straszliwie się cieszę z tegorocznych wyników Buszki, bo to dzięki Tobie wyniki są takie, jakie są! To Ty ćwiczyłaś z Buszka i Ty ją prezentujesz na ringach.

Co do BOG - sama wiesz, że są sędziowie, którzy po prostu nie zauważają na finałach basków. A są i tacy, którzy lubią tę rasę i Ty z Buszką trafiałaś na takich, którym baski się podobają.

Smaruj swoją opaleniznę kremami nawilżającymi i nie zaniedbuj tego, bo inaczej stracisz skórę!;)
Czy dzisiaj wieczorkiem mogę zadzwonić czy to za wcześnie?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Savannah - ja też straszliwie się cieszę z tegorocznych wyników Buszki, bo to dzięki Tobie wyniki są takie, jakie są! To Ty ćwiczyłaś z Buszka i Ty ją prezentujesz na ringach.

Co do BOG - sama wiesz, że są sędziowie, którzy po prostu nie zauważają na finałach basków. A są i tacy, którzy lubią tę rasę i Ty z Buszką trafiałaś na takich, którym baski się podobają.

Smaruj swoją opaleniznę kremami nawilżającymi i nie zaniedbuj tego, bo inaczej stracisz skórę!;)
Czy dzisiaj wieczorkiem mogę zadzwonić czy to za wcześnie?
Pzdr.

:loveu: Takie slowa od Hodowcy ciesza najbardziej:p
Tak, jesli o sedziow chodzi to wiem, wola puchate kulki, bo wiadomym jest fakt ze na finalach wygrywaja te najefektowniejsze psy,a co sie z tym wiaze te co maja duuuuzo futra ;) Choc ja mam nadzieje ze kiedys przeskoczymy choc o lokate wyzej, nie zeby nam 3 lokata nie odpowiadala..ale zawsze:p Mysle ze wlascicielce najbardziej zalezy na odczarowaniu tej 3 lokaty;)

Smaruje smaruje, ale z doswiadczenia wiem, ze skora i tak 'zejdzie':placz: a ja nigdy nie pomysle o tym zeby kremem z wysokim filtrem sie posmarowac przed wystawa:cool1:

Dzwonic mozesz zawsze, przeciez wiesz... :) ale jesli chodzi o info dot.mojego dalekiego wrzesniowego wyjazdu to jeszcze od powrotu z Legnicy z Ewa nie rozmawialam:cool1: ale dzwonic mozesz zawsze :)

A fotki z Legnicy beda miodzio zapewniam:loveu: widzialam je na kompie niestety Gosi KM nie chcialo sie ich odrazu przegrywac:lol:

Posted

Witaj Asiaczek, jak zwykle parę dni mnie nie było i mam ogromne zaległości!!! Tęskniłam za Tobą i Baseczkami, przyszłam życzyć miłego wieczoru!!! :loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

A to Gosia - leniuszek... Ale z drugiej strony, to Gosia robiła za kierowcę, tak? Czy prowadziłyście samochód na zmianę?

Hm... odczarować III miejsce na BOG! Ale to ładnie powiedziane. Niektórzy wiele by dali, aby z kolei zaczarować BOG3!!!:lol: Ja tam się cieszę z każdego miejsca "na pudle"!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A to Gosia - leniuszek... Ale z drugiej strony, to Gosia robiła za kierowcę, tak? Czy prowadziłyście samochód na zmianę?

Hm... odczarować III miejsce na BOG! Ale to ładnie powiedziane. Niektórzy wiele by dali, aby z kolei zaczarować BOG3!!!:lol: Ja tam się cieszę z każdego miejsca "na pudle"!
Pzdr.

Gosia kierowca na i z wystawy, jej maz kierowca do Leszna :) a do domu wrocilam o 23:30 w niedziele... a Darek jakos nie chcial przegrac tych zdjec w niedziele, ale mam nadzieje ze szybko przegra..

do Legnicy bylo tylko 60 km, wiec nie bylo potrzeby zmiennika :)

Gosia juz celuje w te wyzsze lokaty:evil_lol: Chyba znudzilo jej sie jak Buszi jest 3, a pozatym z tego co mowiła irytuje ja ze Buszka przegrywa z futrzakami, ale takie sa realia;):cool1: Ja tam ciagle jej powtarzam ze wazne ze Buszi JEST NA LOKACIE BOG :)

Posted

Cześć Asiaczku
W Zakopanym były jakieś baski :razz: Podejrzewam, że czeskie bo takie przysadziste i grubo kostne. Jeden nawet ulokował sie na BIS veteranów bodajże, a drugi na BIS Puppy ;)

Posted

Ło matko! A kto takim przysadzistym (!) dał miejsce na BIS-ach?!:crazyeye: Przecież baski to psy pracujące i powinny mieć sportową sylwetkę!!! Boshe, co to się dzieje....
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ło matko! A kto takim przysadzistym (!) dał miejsce na BIS-ach?!:crazyeye: Przecież baski to psy pracujące i powinny mieć sportową sylwetkę!!! Boshe, co to się dzieje....
Pzdr.

Pan Mania :evil_lol:

Tez własnie się zdziwiłam, zawsze mi sie podobały Twoje baski takie lekkie i raczej subtelnej kości :loveu:

Posted

Nugatowa napisał(a):

Tez własnie się zdziwiłam, zawsze mi sie podobały Twoje baski takie lekkie i raczej subtelnej kości :loveu:

bo tak powinny wyglądać wzorcowe basenji:p

Posted

:Cool!:Cześć i czołem !!!!!!!!!!!!

Po wielu problemach mamy wreszcie neta :multi: .
Zdaje się że narobiły mi się kolosalne zaległości :oops: , tylko kiedy ja bidna to wszystko ponadrabiam :hmmmm::help1:.
:buzi: Buziaki dla Asiaczków :buzi: .

Posted

Poświata napisał(a):
:Cool!:Cześć i czołem !!!!!!!!!!!!

Po wielu problemach mamy wreszcie neta :multi: .
Zdaje się że narobiły mi się kolosalne zaległości :oops: , tylko kiedy ja bidna to wszystko ponadrabiam :hmmmm::help1:.
:buzi: Buziaki dla Asiaczków :buzi: .

Witaj Koffana Poświato!!! Razem z Wami ciesze się z domku, ogrodu, neta i jeszcze z paru innych rzeczy...:lol: No i z tego, że - pomimo zaległości - trafiłaś do nas...:lol:
Pzdr.

Posted

Nugatowa napisał(a):
Pan Mania :evil_lol:

:lol:

Nugatowa napisał(a):
2 psy były zhodowlii Loango, a suczka, która mi się podobała z hodowli Stellanova

no comments.
Ale Jenis to ja nagadam za tusze suni... (jeżeli to była ona).
Pzdr.

Posted

Tradycyjnie z rana, mam chwilę czasu, to wstawię kilka fotek z ostatniego spaceru na PM.

Ups! Ale zderzenie...

Nie wiem, czy to jeszcze wodopój, czy już kąpiele błotne...

Wbrew pozorom, tam też jest błotny wodopój...

A tu już na pewno w wodzie...

I Jaszka podczas kąpieli błotnych... Był jedynym, który stosował je prawie podczas całego spacerku...

Posted

Gratulacje dla Buszi i Savannah! :multi: :multi: :multi:

To, że "futrzaki" są bardziej zauważane na BISach, to niestety prawda... tym bardziej cieszy, że Światówkę wygrał krótkowłosy bracco ;) chociaż imho stało się to dzięki fenomenalnemu dopingowi publiczności :cool3:

Pozdrowienia dla basków :)
Marysia i Una

Posted

Dzień dobry Asiaczku! :multi:
Te kąpiele błotne - to przecież samo zdrowie! :)
Mam niezbyt wesołą wiadomość - w sobotę nie uda mi się dołączyć do spacerku :-( : praca mi wyskoczyła na 12 (chociaż Artur wtedy na PM proponował spotkać się o 6:) Ale to byłaby przesada ;) )...

Miłego dnia Ci życzę,
Alesja