Asiaczek Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='Anecioreczek']Treningi z Atoskiem trwają,ale małe efekty,i musze czekac do września na PT... Pozatym szukałam pracy i chodziłam na rozmowy i rzadko na dgm bywałam:P I jeszcze pozatym Załatwialiśmy z ZonkOne jemu wolne bo jednak na Zlot jedziemy:multi: tylko że z Samą Korcią;) W takim Razie Zakładam Fanclub Dżezika! OK. Kompletuj członków... [quote name='justys95']Czy to wasza stara strona? Tak. Na tę stronę jest link na nowej stronie. A co? Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nic, nic...przeglądałam sobie i po prostu tam trafiłam ;) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Jeszcze trochę zaległych fotek ze spacerku... Najpierw Kenio... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Cd. Ładnie chłopaczyna biega, nie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 A teraz niech i inne psiaki pokażą, jak biegają... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Cd. Biegnę, biegnę, biegnę... Hej, to ja, Żelka, poznajecie mnie?:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 http://img510.imageshack.us/img510/1237/resizeofimg6490ri4.jpg To jest Ta ścigana od lat Banda Basków :shake: Patrzcie jak gonia biednego psiaka:placz: :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Super są biegające baski :) http://img463.imageshack.us/img463/5695/resizeofimg6369pm2.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Witajcie, Dziewczyny! Miło słyszeć Was w sobotę. I jeszcze trochę fotek. - Hej, a kto ty jesteś? - Ja jestem Basiaczek, a Ty? - Ja tez jestem Basiaczek... - No coś ty, nie gadaj... Zawsze chętnie witamy się z nowymi fanami/fankami basków... - Hej, jak tam wszedłeś? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Anecioreczek']http://img510.imageshack.us/img510/1237/resizeofimg6490ri4.jpg To jest Ta ścigana od lat Banda Basków :shake: Patrzcie jak gonia biednego psiaka:placz: :evil_lol::evil_lol: Banda Trojga Basków...Hm...Mam w domu chuligany...:placz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Cd. nowych znajomości... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Cd. I to juz wszystkie fotki ze spacerku w dniu 22 lipca br. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Zaraz zabiorę się za obróbkę fotek ze spacerku na PM z dni a28 lipca. Lista obecności: Alesja z Jaszką Donya z Koiśką Artur z Kiką ja z 4 Żelką, Felką, Dżezikiem i Keniem ... oj, będzie się działo... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Super fotki, widze że baski są bardzo towarzyskie :) Zapraszamy do nas na spacerowe fotki specjalnie dla Ciebie ;) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Naprawdę? Są spacerkowe fotki?! Już pędzę... Pzdr. Quote
despera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dzień dobry:multi: Po pierwsze pytanie: czy mogę należeć do fanclubu Dżezika i jednocześnie podziwiać też Kenia? Oba psiaki są cudne:loveu: (reszta też, ale ta dwójka najbardziej mi się podoba;)) http://img181.imageshack.us/img181/493/resizeofimg6408ic7.jpg świetna fotka:loveu: Pozdrawiamy! Quote
miroszki Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Anecioreczek; W takim Razie Zakładam [B napisał(a):Fanclub Dżezika! Zapisuję się więc jako pierwsza! (nie licząc założycielki klubu oczywiście!) Pamiętam, że wypatrzyłam jego zdjęcie z wczesnej młodości tutaj w galerii i zachwycił mnie swoim muzycznym wyrazem mordeczki!:loveu: Jazz'a potrafię rozpoznać wśród innych rudych basków! :) Bardzo ładny PIES! (o tych mniejszych nawet nie wspominam, bo to wiadomo, że to jest piękne!;) ) Pozdrawiam, Alesja Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='despera']Dzień dobry:multi: Po pierwsze pytanie: czy mogę należeć do fanclubu Dżezika i jednocześnie podziwiać też Kenia? Oba psiaki są cudne:loveu: (reszta też, ale ta dwójka najbardziej mi się podoba;)) http://img181.imageshack.us/img181/493/resizeofimg6408ic7.jpg świetna fotka:loveu: Pozdrawiamy! [quote name='miroszki']Zapisuję się więc jako pierwsza! (nie licząc założycielki klubu oczywiście!) Pamiętam, że wypatrzyłam jego zdjęcie z wczesnej młodości tutaj w galerii i zachwycił mnie swoim muzycznym wyrazem mordeczki!:loveu: Jazz'a potrafię rozpoznać wśród innych rudych basków! :) Bardzo ładny PIES! (o tych mniejszych nawet nie wspominam, bo to wiadomo, że to jest piękne!;) ) Pozdrawiam, Alesja Anecioreczek - Klub się powiększa...! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :multi::multi::multi: Jak wróce ze spaceru z Moimi aniołkami (:evil_lol::evil_lol:) To zrobie niespodzianke Fanclubu Dżezikowego! :D ha! Niepowiem co to Bedzie nie powiem!:P:P:P Quote
Asiaczek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Ja się chyba domyślam, ogólnie - rzecz jasna - co to będzie za niespodzianka... :lol: No nic. Zmykam na 12 godzin do pracy. Jutro zamelduję się dopiero ppłd. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja się chyba domyślam, ogólnie - rzecz jasna - co to będzie za niespodzianka... :lol: No nic. Zmykam na 12 godzin do pracy. Jutro zamelduję się dopiero ppłd. Pzdr. Hmmmm..... a co to za nocna praca??? :razz: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Anecioreczek- i gdzie ta niespodzianka, co? Agaciaaa - praca - jak każda inna. I na dodatek płatna:lol:. No nic. Jeszcze pól godziny i do domku... Pzdr. Quote
Recommended Posts