Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Wczoraj miałam zajęcia w podgrupach i... padłam... Postaram się dzisiaj nadrobić, ale to będzie póóóóóźnym wieczorem, bo dzisiaj mam "12-tkę" i z pracy wychodzę o 21:00...

A "cudaków" , jasne, że szukam... Przecież musisz przyjechać do W-wy... takie piękne miasto czeka na Ciebie:evil_lol:
Pzdr.

:cunao::cunao: :cunao::cunao::cunao::cunao:
Już wiem jesteś instruktorka aerobiku:multi::multi::multi:
Nie było fajnych emotomików pasujących do aerobiku

Posted

[quote name='sylrwia']:cunao::cunao: :cunao::cunao::cunao::cunao:
Już wiem jesteś instruktorka aerobiku:multi::multi::multi:
Nie było fajnych emotomików pasujących do aerobiku
Gdybym była instruktorką aerobiku,to bym miała zdecydowanie lepszą sylwetkę...
Pudło!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Daisunia']gratulacje ;)
:multi:

[quote name='kaskaSz']Gratulacje zdobytych tytułów!!! MAsz super psiaki :loveu:

PS. Co ze smyczą, wczoraj wysłałam pw,czy doszło?
Nic nie doszło... Ale, generalnie jestem nadal zainteresowana...

[quote name='Agasia']Brawo Guusioooo!!!!!!!! :) :) Moj idol :D

No i dla Dablisia rowniez gratulacje i buziaki!
Dziękuję, Koffane!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Żelka, Kenio, Dżezik, Maniek, Kika, Kiska, Buszka, Zośka (rzadko goszcząca na łamach DGM) to równiez dzieci Felki...:lol:
Pzdr.

Imponująca gromadka :) a ile z nich jest z Tobą? ;)

Posted

Matagi - właśnie przed chwilą wyszłam z z Twojego FB. Pilotka mi się podoba. Ma ładną główkę, taką suczą... A chłopaki-misiaki to chyba będą niezłe rozrabiaki...:loveu:

No i ta sesja ogródkowa... Małe Slepowronki, ale nieźle tymi łepkami kręciły, prawda?:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi - właśnie przed chwilą wyszłam z z Twojego FB. Pilotka mi się podoba. Ma ładną główkę, taką suczą... A chłopaki-misiaki to chyba będą niezłe rozrabiaki...:loveu:

No i ta sesja ogródkowa... Małe Slepowronki, ale nieźle tymi łepkami kręciły, prawda?:lol:
Pzdr.

Ha!!!:eviltong: Chłopaki są rozrabiaki,już są wrednowate-shibowate:evil_lol: Już je mamusia poczęstowała kłapnięciem:evil_lol: A ile wisssku było!:crazyeye: Oczywiście krzywda sie nie stała malcom!:lol:
A Hanka grzeczna dziewczynka,mamusia jej nie przywaliła;) Za to Hanka będzie sprinterem,zasuwa jak meserszmit-do mleczarni mamusi,takiego tempa to ja u szczeniaków nie widziałam:shake: :evil_lol:
A z główek to i ja i babcia Iwonka jesteśmy zadowolone-baaardzo!!!!:lol:
Masz to oko,ojjj masz!;) :lol: :loveu:

Posted

Matagi napisał(a):
Ha!!!:eviltong: Chłopaki są rozrabiaki,już są wrednowate-shibowate:evil_lol: Już je mamusia poczęstowała kłapnięciem:evil_lol: A ile wisssku było!:crazyeye: Oczywiście krzywda sie nie stała malcom!:lol:
A Hanka grzeczna dziewczynka,mamusia jej nie przywaliła;) Za to Hanka będzie sprinterem,zasuwa jak meserszmit-do mleczarni mamusi,takiego tempa to ja u szczeniaków nie widziałam:shake: :evil_lol:
A z główek to i ja i babcia Iwonka jesteśmy zadowolone-baaardzo!!!!:lol:
Masz to oko,ojjj masz!;) :lol: :loveu:

Generalnie, mimo że się nie znam na Szybowcach, podoba mi się cały miot, ale głowa Pilotki najbardziej mi się podoba. Strasznie jestem ciekawa, jak się będą rozwijać, rosnąć i jak się będą prezentować na wystawach...

A Hanka ma rację: chłopaki-rozrabiaki niech się naparzają, a ja się w tym czasie napije ciepłego mleczka u KOCHANEJ MAMUSI!!! Hahahaha:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Anecioreczek']Ja też chce do Fanclubu Zelki!!!

A jest Fanclub Dżezika?:>:cool3:

Dobrywieczór;)
Anecioreczek- witaj! Jej, jak dawno Ciebie tutaj nie było... Czyżby treningi z Atoskiem tak Cię pochłonęły, że prawie zapomniałaś o nas?

Wstęp do fanclubu Żelki jest bezpłatny i każdy może do niego należeć. A fanclubu Dżezika jeszcze niema, ale nie stoi nic na przeszkodzie, aby takowy założyć. I Ty możesz być Matką-Założycielką takiego klubu. Pasi?:lol:
Pzdr.

Posted

Treningi z Atoskiem trwają,ale małe efekty,i musze czekac do września na PT...
Pozatym szukałam pracy i chodziłam na rozmowy i rzadko na dgm bywałam:P
I jeszcze pozatym Załatwialiśmy z ZonkOne jemu wolne bo jednak na Zlot jedziemy:multi: tylko że z Samą Korcią;)

W takim Razie Zakładam Fanclub Dżezika!