sylrwia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Wczoraj miałam zajęcia w podgrupach i... padłam... Postaram się dzisiaj nadrobić, ale to będzie póóóóóźnym wieczorem, bo dzisiaj mam "12-tkę" i z pracy wychodzę o 21:00... A "cudaków" , jasne, że szukam... Przecież musisz przyjechać do W-wy... takie piękne miasto czeka na Ciebie:evil_lol: Pzdr. :cunao::cunao: :cunao::cunao::cunao::cunao: Już wiem jesteś instruktorka aerobiku:multi::multi::multi: Nie było fajnych emotomików pasujących do aerobiku Quote
kaskaSz Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gratulacje zdobytych tytułów!!! MAsz super psiaki :loveu: PS. Co ze smyczą, wczoraj wysłałam pw,czy doszło? Quote
Agasia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Brawo Guusioooo!!!!!!!! :) :) Moj idol :D No i dla Dablisia rowniez gratulacje i buziaki! Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='sylrwia']:cunao::cunao: :cunao::cunao::cunao::cunao: Już wiem jesteś instruktorka aerobiku:multi::multi::multi: Nie było fajnych emotomików pasujących do aerobiku Gdybym była instruktorką aerobiku,to bym miała zdecydowanie lepszą sylwetkę... Pudło!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Daisunia']gratulacje ;) :multi: [quote name='kaskaSz']Gratulacje zdobytych tytułów!!! MAsz super psiaki :loveu: PS. Co ze smyczą, wczoraj wysłałam pw,czy doszło? Nic nie doszło... Ale, generalnie jestem nadal zainteresowana... [quote name='Agasia']Brawo Guusioooo!!!!!!!! :) :) Moj idol :D No i dla Dablisia rowniez gratulacje i buziaki! Dziękuję, Koffane! Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Nie, to Kenio, synek Felki... [SIZE=2]Pzdr. No to Felka ma pięknego synka, przystojniak :loveu: Gratuluje sukcesów!!! Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Żelka, Kenio, Dżezik, Maniek, Kika, Kiska, Buszka, Zośka (rzadko goszcząca na łamach DGM) to równiez dzieci Felki...:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Żelka, Kenio, Dżezik, Maniek, Kika, Kiska, Buszka, Zośka (rzadko goszcząca na łamach DGM) to równiez dzieci Felki...:lol: Pzdr. Imponująca gromadka :) a ile z nich jest z Tobą? ;) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Żelka, Kenio i Dżezik są u mnie. Pzdr. Quote
despera Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gratuluję sukcesów:D Pewnie wesoło masz z taką dużą gromadka;) Quote
kaskaSz Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Asiaczek, posłałam kolejne PW, jak nie dojdzie to pisz na sziwa2@wp.pl Jeszcze raz gratuluje sukcesów. Z taką gromadką napewno się nie nudzisz :loveu: Quote
Matagi Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Asiaczku!:lol: Poproszę o zerknięcie :lol: i o komentarze;) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41011&page=80 Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Matagi - właśnie przed chwilą wyszłam z z Twojego FB. Pilotka mi się podoba. Ma ładną główkę, taką suczą... A chłopaki-misiaki to chyba będą niezłe rozrabiaki...:loveu: No i ta sesja ogródkowa... Małe Slepowronki, ale nieźle tymi łepkami kręciły, prawda?:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Matagi - właśnie przed chwilą wyszłam z z Twojego FB. Pilotka mi się podoba. Ma ładną główkę, taką suczą... A chłopaki-misiaki to chyba będą niezłe rozrabiaki...:loveu: No i ta sesja ogródkowa... Małe Slepowronki, ale nieźle tymi łepkami kręciły, prawda?:lol: Pzdr. Ha!!!:eviltong: Chłopaki są rozrabiaki,już są wrednowate-shibowate:evil_lol: Już je mamusia poczęstowała kłapnięciem:evil_lol: A ile wisssku było!:crazyeye: Oczywiście krzywda sie nie stała malcom!:lol: A Hanka grzeczna dziewczynka,mamusia jej nie przywaliła;) Za to Hanka będzie sprinterem,zasuwa jak meserszmit-do mleczarni mamusi,takiego tempa to ja u szczeniaków nie widziałam:shake: :evil_lol: A z główek to i ja i babcia Iwonka jesteśmy zadowolone-baaardzo!!!!:lol: Masz to oko,ojjj masz!;) :lol: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ja też chce do Fanclubu Zelki!!! A jest Fanclub Dżezika?:>:cool3: Dobrywieczór;) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Matagi napisał(a):Ha!!!:eviltong: Chłopaki są rozrabiaki,już są wrednowate-shibowate:evil_lol: Już je mamusia poczęstowała kłapnięciem:evil_lol: A ile wisssku było!:crazyeye: Oczywiście krzywda sie nie stała malcom!:lol: A Hanka grzeczna dziewczynka,mamusia jej nie przywaliła;) Za to Hanka będzie sprinterem,zasuwa jak meserszmit-do mleczarni mamusi,takiego tempa to ja u szczeniaków nie widziałam:shake: :evil_lol: A z główek to i ja i babcia Iwonka jesteśmy zadowolone-baaardzo!!!!:lol: Masz to oko,ojjj masz!;) :lol: :loveu: Generalnie, mimo że się nie znam na Szybowcach, podoba mi się cały miot, ale głowa Pilotki najbardziej mi się podoba. Strasznie jestem ciekawa, jak się będą rozwijać, rosnąć i jak się będą prezentować na wystawach... A Hanka ma rację: chłopaki-rozrabiaki niech się naparzają, a ja się w tym czasie napije ciepłego mleczka u KOCHANEJ MAMUSI!!! Hahahaha:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Anecioreczek']Ja też chce do Fanclubu Zelki!!! A jest Fanclub Dżezika?:>:cool3: Dobrywieczór;) Anecioreczek- witaj! Jej, jak dawno Ciebie tutaj nie było... Czyżby treningi z Atoskiem tak Cię pochłonęły, że prawie zapomniałaś o nas? Wstęp do fanclubu Żelki jest bezpłatny i każdy może do niego należeć. A fanclubu Dżezika jeszcze niema, ale nie stoi nic na przeszkodzie, aby takowy założyć. I Ty możesz być Matką-Założycielką takiego klubu. Pasi?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dla Fanclubów Żelosławy i Dżezmena: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Żelcia biegnie, aby powiedzieć Wam: Miłego dnia! Pzdr, Quote
Agasia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Asiaczek']Żelcia biegnie, aby powiedzieć Wam: Miłego dnia! http://img186.imageshack.us/img186/3668/resizeofimg6351aya2.jpg Pzdr, :multi: wzajemnie Żelciu :) Quote
Anecioreczek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Treningi z Atoskiem trwają,ale małe efekty,i musze czekac do września na PT... Pozatym szukałam pracy i chodziłam na rozmowy i rzadko na dgm bywałam:P I jeszcze pozatym Załatwialiśmy z ZonkOne jemu wolne bo jednak na Zlot jedziemy:multi: tylko że z Samą Korcią;) W takim Razie Zakładam Fanclub Dżezika! Quote
anetta Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://img186.imageshack.us/img186/3668/resizeofimg6351aya2.jpg a jaki pysio ma rozesmiany :)))))))))) Witaj. Quote
Recommended Posts