cavallo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Super fotki, ale czy już są żołędzie? Czyżby jesień się zbliżała.... Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 cavallo napisał(a):Przyznaję, że miałam małą podpowiedź na PW odnośnie Twojego zawodu.... :cool3: Czy ten Brązowy Krzyż, to Ty dostałaś, czy zbieżność nazwisk? :eviltong: A zaproszenie do Wa-wy oczywiście przyjmuję!!!! Czy może być początek września??? ;) Asiaczek, Ty mnie serio, serio zapraszasz? :multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Brązowy Krzyż?! Ja? Kiedy? Co do zaproszenia. Właśnie miałam napisać, żeby ta wizyta wypadła na początek września. Bo, niestety, nie dostanę urlopu w tym terminie, co przewidywałam, tzn. od 19.08.2007 r., tylko dopiero od 24 sierpnia br. Czyli terminy nam pasuję! HURRA!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 cavallo napisał(a):Super fotki, ale czy już są żołędzie? Czyżby jesień się zbliżała.... Tak to już "latosie"... Pzdr. Quote
cavallo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Super, więc się bardzo cieszę!!! Dziękuję Asiaczek! A z tym zgadywaniem, znowu pudło? Serio? :roll: Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Asiaczku suuper fotki ;) widzę, że spacerek się udał w pełni:p:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Kenio wzięty w dwa ognie... Hm... Kenio zauważył jednak coś bardziej ciekawego i niecny plan ludzi się nie powiódł... ;) Posokowcowi nie spodobała się Żelka, zabrał więc swoją kolorową zabaweczkę i... sobie poszedł... Żelka: E, tam! Z tymi mysliwskimi to żadna zabawa... Kto tam się ukrył? Cdn. Pzdr. Quote
Agasia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Na ostatnim jak sie ladnie Kenio schowal ;) A to Asiaczku nie ogar tylko posokowiec :) Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='cavallo']Super, więc się bardzo cieszę!!! Dziękuję Asiaczek! A z tym zgadywaniem, znowu pudło? Serio? :roll: Hihihi, no tak jakby... [quote name='matusz5']Asiaczku suuper fotki ;) widzę, że spacerek się udał w pełni:p:loveu: Matusz, to dopiero 1/4 fotek... i to na dodatek z poprzedniego spacerku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Agasia']Na ostatnim jak sie ladnie Kenio schowal ;) A to Asiaczku nie ogar tylko posokowiec :) Agasia - dzięki! Już poprawiłam. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Cd. Silna grupa. I jak zwykle "czarną robotę" musiały robić psiaki, a ludzie... jak to ludzie. Stali i się patrzyli... To kangury czy baski? Ach, te doopki w górze... I Kenio. Cdn. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Świetne zdjęcia :) czekam na jeszcze. http://img409.imageshack.us/img409/3584/resizeofimg6418mb9.jpg znalazly coś fajnego? ;) Quote
miumiu Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hihihi się nie dziwię tej biednej suczy z pierwszych fotek ze się zestrachała taka ekipa:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='agaciaaa']Świetne zdjęcia :) czekam na jeszcze. http://img409.imageshack.us/img409/3584/resizeofimg6418mb9.jpg znalazly coś fajnego? ;) Nie mam zielonego pojęcia! Zacmokałam na nie , pokazałam ciasteczka i od razu przyszły! Jak nie-baski!!!:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Asiaczku a ja ostatnio oglądałam fajny program przyrodniczy w TV i tak patrze, patrze i mówię do siebie one kogoś mi przypominają, już gdzieś widziałam takie cudaki. I po program stwierdziłam, że już wiem:multi: Asiaczkowe koty :) Zgdanij o czym, o kim był program:eviltong: Quote
agaciaaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie mam zielonego pojęcia! Zacmokałam na nie , pokazałam ciasteczka i od razu przyszły! Jak nie-baski!!!:evil_lol: Pzdr. Jakie grzeczne te Twoje baski :) a bez ciasteczek by nie przyszły? Moja Sara to dla jedzenia wszystko zrobi! Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 sylrwia napisał(a):Asiaczku a ja ostatnio oglądałam fajny program przyrodniczy w TV i tak patrze, patrze i mówię do siebie one kogoś mi przypominają, już gdzieś widziałam takie cudaki. I po program stwierdziłam, że już wiem:multi: Asiaczkowe koty :) Zgdanij o czym, o kim był program:eviltong: Jak "cudaki", to tylko baski! agaciaaa napisał(a):Jakie grzeczne te Twoje baski :) a bez ciasteczek by nie przyszły? Moja Sara to dla jedzenia wszystko zrobi! Baski tak samo. Dla łakomczuszków zrobią chyba wszystko... Moje Kochane cudaczki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Cd. fotek. Boh Trojcu liubit! Cdn. Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak "cudaki", to tylko baski! :mad:nie czytasz dokładnie przecież pisze, że cudaki podobne do Asiaczkowych kotów. Czy Twoje koty są podobne do basków??:shake: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 I ostatnia dzisiaj porcja fotek. Wodne ujęcia... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 sylrwia napisał(a)::mad:nie czytasz dokładnie przecież pisze, że cudaki podobne do Asiaczkowych kotów. Czy Twoje koty są podobne do basków??:shake: Oczywiście! Z charakteru...:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Asiaczek napisał(a):Oczywiście! Z charakteru...:evil_lol: Pzdr. Jak zgadniesz co to za cudaki to przyjadę do Warszawy i nawet w tym roku kalendarzowym, aby nie było, że ściemniam i wykręce się lipcową wystawką przyszłoroczna:eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Cd. wodnych ujęć. Pzdr. I dobranocka! Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 suuper te ujęcia wodne najbardziej mi się podoba ta/ten osobnik/ka:loveu::loveu: http://img77.imageshack.us/img77/2779/resizeofimg6359iq0.jpg Quote
sylrwia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A baski w ogóle pływają czy tylko ograniczają się do chłodzenia stópek:razz: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Sylrwia - czy te zwierzątka żyją w Afryce? Pzdr. Quote
Recommended Posts