Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

cavallo napisał(a):
Przyznaję, że miałam małą podpowiedź na PW odnośnie Twojego zawodu.... :cool3:
Czy ten Brązowy Krzyż, to Ty dostałaś, czy zbieżność nazwisk? :eviltong: A zaproszenie do Wa-wy oczywiście przyjmuję!!!! Czy może być początek września??? ;) Asiaczek, Ty mnie serio, serio zapraszasz? :multi:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Brązowy Krzyż?! Ja? Kiedy?

Co do zaproszenia. Właśnie miałam napisać, żeby ta wizyta wypadła na początek września. Bo, niestety, nie dostanę urlopu w tym terminie, co przewidywałam, tzn. od 19.08.2007 r., tylko dopiero od 24 sierpnia br.
Czyli terminy nam pasuję! HURRA!!!
Pzdr.

Posted

Kenio wzięty w dwa ognie...

Hm... Kenio zauważył jednak coś bardziej ciekawego i niecny plan ludzi się nie powiódł... ;)

Posokowcowi nie spodobała się Żelka, zabrał więc swoją kolorową zabaweczkę i... sobie poszedł...

Żelka: E, tam! Z tymi mysliwskimi to żadna zabawa...

Kto tam się ukrył?

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='cavallo']Super, więc się bardzo cieszę!!! Dziękuję Asiaczek! A z tym zgadywaniem, znowu pudło? Serio? :roll:
Hihihi, no tak jakby...

[quote name='matusz5']Asiaczku suuper fotki ;)

widzę, że spacerek się udał w pełni:p:loveu:

Matusz, to dopiero 1/4 fotek... i to na dodatek z poprzedniego spacerku...
Pzdr.

Posted

Cd.
Silna grupa. I jak zwykle "czarną robotę" musiały robić psiaki, a ludzie... jak to ludzie. Stali i się patrzyli...

To kangury czy baski? Ach, te doopki w górze...

I Kenio.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczku a ja ostatnio oglądałam fajny program przyrodniczy w TV i tak patrze, patrze i mówię do siebie one kogoś mi przypominają, już gdzieś widziałam takie cudaki. I po program stwierdziłam, że już wiem:multi: Asiaczkowe koty :)
Zgdanij o czym, o kim był program:eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie mam zielonego pojęcia! Zacmokałam na nie , pokazałam ciasteczka i od razu przyszły! Jak nie-baski!!!:evil_lol:
Pzdr.

Jakie grzeczne te Twoje baski :) a bez ciasteczek by nie przyszły? Moja Sara to dla jedzenia wszystko zrobi!

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku a ja ostatnio oglądałam fajny program przyrodniczy w TV i tak patrze, patrze i mówię do siebie one kogoś mi przypominają, już gdzieś widziałam takie cudaki. I po program stwierdziłam, że już wiem:multi: Asiaczkowe koty :)
Zgdanij o czym, o kim był program:eviltong:

Jak "cudaki", to tylko baski!

agaciaaa napisał(a):
Jakie grzeczne te Twoje baski :) a bez ciasteczek by nie przyszły? Moja Sara to dla jedzenia wszystko zrobi!

Baski tak samo. Dla łakomczuszków zrobią chyba wszystko... Moje Kochane cudaczki...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak "cudaki", to tylko baski!

:mad:nie czytasz dokładnie przecież pisze, że cudaki podobne do Asiaczkowych kotów. Czy Twoje koty są podobne do basków??:shake:

Posted

sylrwia napisał(a):
:mad:nie czytasz dokładnie przecież pisze, że cudaki podobne do Asiaczkowych kotów. Czy Twoje koty są podobne do basków??:shake:

Oczywiście! Z charakteru...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oczywiście! Z charakteru...:evil_lol:
Pzdr.

Jak zgadniesz co to za cudaki to przyjadę do Warszawy i nawet w tym roku kalendarzowym, aby nie było, że ściemniam i wykręce się lipcową wystawką przyszłoroczna:eviltong: