Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonita napisał(a):
Witaj Asiaczku
Gratki jeszcze raz:multi:
Oj takie słońce by się przydało :loveu:
A podobno na jakiś czas się lato skończyło, teraz ma lać i lać:shake: , byle by im się to nie sprawdziło.
Pozdrowionka

... a w sobotę i niedzielę - wystawa w W-wie....oby nie lało...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Nagroda, jaką Gusio-pręgusio dostał za BOB z wierzchu wygląda tak:

Niepozorne pudełeczko w kolorze granatowym, e srebrnym kwiatkiem na wieczku. Ale po otworzeniu, pudełeczko kryje w sobie takie oto CUDO...

Szklana statuetka, w środku której jest "zatopiony" (nie znam właściwego słowa na tę technikę...) pucharek. Troszkę go tam widać. Nagroda jest po prostu bowska...:loveu:
Pzdr.

Posted

Asiaczku super fotki :):)
a ta nagroda bardzo ladna, bardzo mi sie podobaja tego typu pamiatki, bo wszedzie gdzie jestem za granica sa takie szklane kostki z czyms ladnym w srodku (notabene widzialam kiedys w internecie taka kostke z baskiem :) )

Posted

[quote name='Asiaczek']... a w sobotę i niedzielę - wystawa w W-wie....oby nie lało...
Pzdr.Cześć i czołem, ależ mam zaległości towarzyskie :roll: , normalnie wstyd :oops: .
Hurtem - GRATULACJE za wszystko co się wydarzyło dobrego od mojej ostatniej wizyty :multi: :cool2: :buzi: .
Asiu, Ty w jaki dzień będziesz na warszawskiej, może uda mi się wpaść towarzysko.

Posted

[quote name='Matagi']Asiaczku!:lol: Do zobaczenia jutro,będę na wystawie po 8.00,będę zapewne przy SH,w namiociku Piotrajana;)

zajrzyj do Akit Baby:eviltong:
Cudownie, strrrasznie się ciesze, że się spotkamy; jest trochę do pogadania...

[quote name='Savannah']Asiaczku super fotki :):)
a ta nagroda bardzo ladna, bardzo mi sie podobaja tego typu pamiatki, bo wszedzie gdzie jestem za granica sa takie szklane kostki z czyms ladnym w srodku (notabene widzialam kiedys w internecie taka kostke z baskiem :) )
Melduj mi tutaj natychmiast, gdzie widziałaś taką kostkę z baskiem!!!!

[quote name='Poświata']Cześć i czołem, ależ mam zaległości towarzyskie :roll: , normalnie wstyd :oops: .
Hurtem - GRATULACJE za wszystko co się wydarzyło dobrego od mojej ostatniej wizyty :multi: :cool2: :buzi: .
Asiu, Ty w jaki dzień będziesz na warszawskiej, może uda mi się wpaść towarzysko.
Nie mogę uwierzyć! Poświata wróciła!!!!!! Hura, hura, hura!!!!!!!
Na wystawie będę i w sobotę i w niedzielę. Baski są w sobotę o 10:30, ring 21. Będę Cię wypatrywała.:lol:
Dziękuję, że wróciłaś! Bardzo mi Ciebie braowało na forum.:oops:
Ucałowania.
Pzdr.

Posted

Już odrobiłam zaległości (nie wiedziałam, że moim obowiązkiem jest regularne odwiedzanie fotoblogu baskowego :oops: )
A tak poważnie OGROMNE GRATULACJE!!! zawspaniałe sukcesy wystawowo - wyjazdowe :multi: :multi: :multi: :multi:
Maluchy urosły czas myśleć o nowych - bo kogo będę miziać ;)
Kiedy wpadniesz na grilla :roll:

Posted

dziękuję za dostarczenie mi miłego towarzystwa w postaci 3 Basków (które mogłam cichaczem podkarmiać ciasteczkami :eviltong: )
Pozdrawiam :)

Posted

Asiaczku super fotaski z Parny :)
I tak jak dla mnie to co wywalczyły ( jak się okazuje czasem niesforne baski) to bardzoooooooo dużo i jak ktoś to juz tutaj pisał one są skazane na sukces :multi:
A kostka nagroda superaśna fajne są takie kryształki napewno to nietypowy i godny zapamiętania pucharek ( hhmm ciekawe kiedy u nas w rodzimym kraju się na coś wysilą organizatorzy wrrr chyba się na to nie zapowiada )
Asiaczku liczę na jutrzejsze wystawowe spotkanie ja napewno bede od około 11 gdzieś przy ringu staffików zapewne z Franiem pod opieką na czas kiedy Vectra będzie focić potfforki a generalnie jestem juz od 10 przy ringu bulwek francuskich mojej drugiej wielkiej miłości :loveu:
Pozdr i mam nadzieje jutro do zobaczenia :multi:

Posted

[quote name='Anecioreczek']a My kciukasy trzmamy:cool3:
Ja - coprawda - nie wystawiam moich basków, ale będzie basenjifionam, no i jest konkurencja Młody Prezenter. Trzymaj, trzymaj!

[quote name='Basenji']A fotki?
Zdrówko:shake:
Z soboty mam sporo fotek różnych zaprzyjaźnionych psiaków. Rozpatrzę się w nich dzisiaj po powrocie z II dnia wystawy. A z moich basków - mam fotki Dżezika i Kenia trenowanych przez Agasię...

[quote name='donya']Już odrobiłam zaległości (nie wiedziałam, że moim obowiązkiem jest regularne odwiedzanie fotoblogu baskowego :oops: )
A tak poważnie OGROMNE GRATULACJE!!! zawspaniałe sukcesy wystawowo - wyjazdowe :multi: :multi: :multi: :multi:
Maluchy urosły czas myśleć o nowych - bo kogo będę miziać ;)
Kiedy wpadniesz na grilla :roll:
Ja myślałam, że Ty "to" już wiesz...
Jak wszystko dobrze pójdzie, maluchy będą...
A co do grilla - od połowy sierpnia, a praktycznie chyba po wystawie w B-stoku zaczynam urlop. Tak więc, jeżeli Tobie termin odpowiada, to może wtedy? A, urlop mam chyba do końca września...

[quote name='alive']dziękuję za dostarczenie mi miłego towarzystwa w postaci 3 Basków (które mogłam cichaczem podkarmiać ciasteczkami :eviltong: )
Pozdrawiam :)
Alive - a ja Tobie bardzo serdecznie dziękuję za przygarnięcie pod swój namiocik moich basków. Miały tam naprawdę "jak u Mamy"...:lol:

[quote name='Anecioreczek']Każdy pisze o wystawie,ze wpsaniała.
a Nikt wyników nawet nie napisał:angryy::placz:
Tak,. jak napisałam, ja nie prezentowałam moich basków. A wyniki baskowe pewnie są na topiku "Basenji na wystawach".

[quote name='dzasta']Asiaczku super fotaski z Parny :)
I tak jak dla mnie to co wywalczyły ( jak się okazuje czasem niesforne baski) to bardzoooooooo dużo i jak ktoś to juz tutaj pisał one są skazane na sukces :multi:
A kostka nagroda superaśna fajne są takie kryształki napewno to nietypowy i godny zapamiętania pucharek ( hhmm ciekawe kiedy u nas w rodzimym kraju się na coś wysilą organizatorzy wrrr chyba się na to nie zapowiada )
Asiaczku liczę na jutrzejsze wystawowe spotkanie ja napewno bede od około 11 gdzieś przy ringu staffików zapewne z Franiem pod opieką na czas kiedy Vectra będzie focić potfforki a generalnie jestem juz od 10 przy ringu bulwek francuskich mojej drugiej wielkiej miłości :loveu:
Pozdr i mam nadzieje jutro do zobaczenia :multi:
Również liczę na spotkanie, ale raczej przy staffikach; przy tym ringu będe na pewno.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ja myślałam, że Ty "to" już wiesz...
Jak wszystko dobrze pójdzie, maluchy będą...
A co do grilla - od połowy sierpnia, a praktycznie chyba po wystawie w B-stoku zaczynam urlop. Tak więc, jeżeli Tobie termin odpowiada, to może wtedy? A, urlop mam chyba do końca września...
Pzdr.

Całe lato pracujesz :roll: brrrrrr ;)
Ok, to umawiamy się na wrzesień :multi: