bazylowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 http://img187.imageshack.us/img187/2064/resizeofimg5503uo8.jpg O matko co za zdrada!!!!!! Czy powiedzenie "wierny jak pies" basków nie dotyczy?? Ja bym wysłała towarzystwo na wczasy do schroniska. Doceniłyby pańciną dobroć oj doceniły!! Quote
Anecioreczek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 no normalnie jakaś tajemnicza osoba kraży za Alą:evil_lol: Trzymamy kciukassy!!!:cool3: Quote
dzasta Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asiaczek wieeeeeeeeeeeelgachne Graty za Kraków no i mocno trzymam :kciuki: za Estonie i bez złomu prosze nie wracać :evil_lol: No i czekamy na kolejna fotorelacje z życia basków podróżników i ich Panci :) Buziaki od wiecznie rozesmianego Czesława :loveu: Quote
Savannah Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 w Estonii GUSIO PREGUSIO Abotere's ADUNBI - Nowy Champion Estonii, [SIZE=6]BOB, BOG 4 !!! GRATULACJE ASIACZKU !!!:loveu: [SIZE=4]Ciesze sie, zwł. ze to mój ulubieniec pozgarniał wszystko:loveu: Quote
cavallo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asiaczek ogromne gratulacje!!! Ty to wymiatasz!!!!!:multi::multi::multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Jeszcze tak cichutko przypomnę, że obiecałaś mi przepis i bardzo prosze o parę zdjęć z Krakowa na maila:oops: Oczywiście jak już odsapniesz....:cool3: Anecioreczek a mogę prosić o zdjęcie z Keniem mailem? Podaj mi też swojego maila to wyślę Ci Twoje z Keniem, ok? Możemy się wymienić adresami na PW Quote
Anecioreczek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Gratulacje Asiaczku:multi: cavallo ,jasne!!! wyślij mi Swój adres na PW:roll: Quote
Paula&Goofi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Brawo!!! GRATULUJE! :multi::multi::multi: :klacz::klacz::klacz::klacz: P.S. U nas w Galeri zdjecia nowe ! ;) Quote
Agasia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Savannah']w Estonii GUSIO PREGUSIO Abotere's ADUNBI - Nowy Champion Estonii, [SIZE=6]BOB, [SIZE=3]BOG 4 !!! GRATULACJE ASIACZKU !!!:loveu: Brawioooo!!!!!!!!!!!:multi: :multi: Ciesze sie, zwł. ze to mój ulubieniec pozgarniał wszystko:loveu: Tak tak tak tak :loveu: :loveu: :loveu: Brawo Gusiek ;) Quote
lady_m Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asiaczku mam przyjemnosc kolejny raz Ci serdecznie gratulowac!!!!!! :multi: Widac transakcja wiazana sie nam udala, bo mi i Oshi rowniez tak super poszlo w Olsztynie! :multi: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gratulacje:multi: :multi: :multi: Cieszymy się bardzo z kolejnego Waszego sukcesu:multi: Pozdrowionka Quote
Czoko Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Najserdeczniej Asiu gratuluję tym serdeczniej że właśnie Gusia-Pręgusia miałam okazję jako pierwszego poznać osobiście wtedy we wrześniu i Jego rozpoznaję!!! Pozdrawiam Wszystkich Ewa Quote
Matagi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ASIA! Twoje baski są bezkonkurencyjne!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :multi: :loveu: GRATULACJE WIELKIE!!!!!:laola: :laola: :laola: Quote
bety Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Asiaczku - chciałam Ci ładnie i kolorowo pogratulować ale nie mogę coś mi się dogomania pokićkała i nie mogę sformatować tekstu ani wstawić emotikonków. No to zwyczajnie Ci GRATULUJĘ SUKCESÓW BASKOWYCH. Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Savannah']w Estonii GUSIO PREGUSIO Abotere's ADUNBI - Nowy Champion Estonii, [SIZE=6]BOB, BOG 4 !!! GRATULACJE ASIACZKU !!!:loveu: [SIZE=4]Ciesze sie, zwł. ze to mój ulubieniec pozgarniał wszystko:loveu: Savannah Daisunia Elitesse Kooikerka Cavallo limoncia Anecioreczek Dzasta Agasia lady m bonita czoko Sylrwia Matagi bety pięknie dziękuję w imieniu Gusia-pręgusia! [SIZE=2]Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='lady_m'] Widac transakcja wiazana sie nam udala, bo mi i Oshi rowniez tak super poszlo w Olsztynie! :multi: No to tez przesyłam ogromne gratulacje dla Oshi!!! Pzdr. Quote
Savannah Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No to teraz czekamy na fotki :) Ja juz zacieram rece na te fotki;):lol: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Zacieraj, zacieraj, Koffana! Fotki są dzięki uprzejmości Ofcy i Simbik. Chyba jutro je obrobię. Pzdr. Quote
simbik Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Zacieraj, zacieraj, Koffana! Fotki są dzięki uprzejmości Ofcy i Simbik. Chyba jutro je obrobię. Pzdr. Mam nadzieję, że coś z tych fotek wyszło :lol: . Ja też mam kilka na swojim aparacie, to prześlę na mail'a. No i jeszcze raz [SIZE="5"]Wielkie Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:[SIZE="1"] ... i przepraszam za moje nieudolne wystawianie basków :oops: , następnym razem się poprawię :lol: . Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Simbik, a ja Tobie gratuluje za Parnu i Ogre i dziękuję za pomoc! Nawet nie wiesz, jaka to radość, że Ktoś chce Ci pomóc i choćby foteczki porobi... :lol: Fotki sa OK. Oglądałysmy je z Ofcą w busie... Napisz w swoim FB o sukcesach Toffika!!! A ja tam jutro wstawię fotki, OK? Pzdr. Quote
Nugatowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ASIACZKI !!!!!!!!!!!!!!!!! Poraz kolejny będę nieorginalna GRATULEJSZYN :laola: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Hihihi... rzeczywiście jesteś nieoryginalna, ale jakie to przyjemne...:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Asiaczku ja przepraszam, ze tak sie wpierdzielam. Czy moglabyś z galeri Forysia skopiować ten tekst - tam sie wkleil cały. O ile moj komputer wstępnie udaje ze chodzi o tyle skrzynka mailowa na wp mi strasznie sie psuje Quote
Recommended Posts