Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego, co mi wiadomo, to na pewno są 3 rozmiary. I dla SH na pewno też dopasujesz.
Ceny napiszę Ci na PW, bo nie wiem, czy wypada pisać tak na forum publicum..?

W W-wie będzie na pewno stoisko LUPINE. Tę info. mam z pierwszej ręki, od Alive.
Pzdr.

Posted

To dlaczego mnie się tak bardzomylą Czuszka i Chili?!?!?! Cały czas byłam przekonana, że to są 2 węgry... Ale plama! :oops: Gosiu, proszę o wybaczenie, ale mi głupio...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To dlaczego mnie się tak bardzomylą Czuszka i Chili?!?!?! Cały czas byłam przekonana, że to są 2 węgry... Ale plama! :oops: Gosiu, proszę o wybaczenie, ale mi głupio...
Pzdr.

może dlatego, że to dwie papryczki :lol:
Co do wybaczenia to jeszcze się zastanowię... może gdybym jakiś bukiet dostała... :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, pewnie dlatego! Ah, te 2 papryczki...

A co do bukieciku, to... voila! :Rose:
Starczy jeden?
pzdr.

:hmmmm: hmmm
no niech będzie.... ;)

Posted

Cholibka, jak tu Ją przebłagać?!?!?!

Na W-wę ciasta nie upiekę, bo nie będe miała go jak zabrać... chyba kupię 2 obróżki... jedna łądniejsza od drugiej... a niech tam! Co Ty na to?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Na W-wę ciasta nie upiekę, bo nie będe miała go jak zabrać... chyba kupię 2 obróżki... jedna łądniejsza od drugiej... a niech tam! Co Ty na to?
Pzdr.

pomyślimy :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Nie bedzie ciasta:roll:

Posted

Agasia napisał(a):
Asiaczku to ja koniecznie atakuje z Tobą w Warszawie stoisku Lupine ;) Bo moje kocmoluchy chodzą już w takich ściuchranych rogzach ze az wstyd

Super! Pomożesz mi wybrać obróżki dla basków i przy okazji obejrzysz sobie wzory LUPINE.

sylrwia napisał(a):
Nie bedzie ciasta:roll:

Sylrwia - chciałabym upiec, ale jak ja będę przemieszczała się po wystawie z blaszką ciasta w rękach...? A fotki, a buziaczki, a mizianko...? Nie dam rady.
No, chyba, że dla Ciebie jakiś kawałek, co? Żeby lżej było Ci "dygać" paczuszkę dla cioci...:razz:
Pzdr.

Posted

[quote name='Miga']

No proszę jaki gwiazdor, jak nie noszony to obfocany :cool3:

Hihhi, to jeszcze nie wszystkie fotki Kenia. Proszę, oto Kenio podczas oceny "na niby":

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Super! Pomożesz mi wybrać obróżki dla basków i przy okazji obejrzysz sobie wzory LUPINE.

Sylrwia - chciałabym upiec, ale jak ja będę przemieszczała się po wystawie z blaszką ciasta w rękach...? A fotki, a buziaczki, a mizianko...? Nie dam rady.
No, chyba, że dla Ciebie jakiś kawałek, co? Żeby lżej było Ci "dygać" paczuszkę dla cioci...:razz:
Pzdr.

Asiaczku dasz rade jakis stoliczek jako plecak na plecy załozyc i śmigać po stadionie:eviltong:

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku dasz rade jakis stoliczek jako plecak na plecy załozyc i śmigać po stadionie:eviltong:

ja mogę przechować ciasto u siebie na straganiku!!! :sabber:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja wiem, że wg Ciebie to ja jestem "robot", ale to nie jest tak do końca...:cool3:
Pzdr.

[quote name='alive']ja mogę przechować ciasto u siebie na straganiku!!! :sabber:

[quote name='Asiaczek']No, nie! Podstępne i fałszywe babiszony! Jak Wam ciastom, stoliczek i straganik...:diabloti:
Pzdr.

Asiaczku to nie wizja Asiaczka - Robota ale raczej Twoich cudownych możliwości.
A do Alive lepiej nie dawać ciasta bo jeszcze jako gratis będzie dodawać do obróżek.:mad: