Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Nie. Ani Bratysława ani Debreczyn. Ja praktycznie po Wrocławiu to niewiele będe się ruszała, bo... cieczki i krycia. Może gdzieś w grudniu pojadę. Wszystko zależy od tego, kiedy Felka dostanie cieczki... Pzdr. Quote
Matagi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :multi: :lol: :lol: :multi: :lol: Asiaczkuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!:multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: Ale Dżezik dał dżezuuuuuuuuuuuu!!!!!! W "wiadomej" ,białostockiej sprawie trzymam ręke na pulsie!;) :lol: Aaaa,jeżeli Piotrjan zabierze mnie do Wawy to sie spotkamy w sobotę 7.07.07.....jaka magiczna data....;) Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Dzięki, Kochana!:lol: PiotrJan jest osobą wielce uczynną i niech się postara. Dostanie podwójny kawałek ciasta za to. Juz teraz cieszę się na nasze spotkanie...:loveu: pzdr. Quote
donya Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Oczywiście GRATULACJE !!! [quote name='Asiaczek']Nie. Po ostatnich przygodach z transportem do Krakowa muszę teraz trochę przystopowac z wyjazdami. No i przede mną - Estonia. Też spory wydatek.:cool3: Pzdr. Trzeba było ze mną jechać :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Inaczej. Trzeba było wcześniej dać znać, że chcesz jechac.:eviltong: Pzdr. Quote
Matagi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Dzięki, Kochana!:lol: PiotrJan jest osobą wielce uczynną i niech się postara. Dostanie podwójny kawałek ciasta za to. Juz teraz cieszę się na nasze spotkanie...:loveu: pzdr. Powtórzę Piotrkowi!;) :lol: I ja sie cieszę!!!:loveu: :lol: Quote
donya Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Inaczej. Trzeba było wcześniej dać znać, że chcesz jechac.:eviltong: Pzdr. W takie upały to jednak wolę własnym z klimatyzacją jeździć ;) Quote
Cerber Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 witam.... ale tu nagadane od mojego ostatniego pobytu.... nie dam rady nadrobić zaległości... nigdy w zyciu :oops: chyba tylko, ze zdjęciami... http://images28.fotosik.pl/7/84f81b0caa07a6f5.jpg http://images24.fotosik.pl/7/1afe21b012e4db43.jpg Piękne zdjęcia, a na tych dwóch to psiaki takie maciupkie się wydają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodziutko to wygląda:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='donya']W takie upały to jednak wolę własnym z klimatyzacją jeździć ;) Racja!!! [quote name='Cerber'] witam.... ale tu nagadane od mojego ostatniego pobytu.... nie dam rady nadrobić zaległości... nigdy w zyciu :oops: chyba tylko, ze zdjęciami... Piękne zdjęcia, a na tych dwóch to psiaki takie maciupkie się wydają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodziutko to wygląda:loveu: No to chociaż fotki przeglądnij! Warto...:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiaczku,a gdzie Twoje foteczki?:>:mad::eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Tak się dopominasz o fotki, że nawet polenić się nie moge...;) A oto Anecioreczek we własnej osobie na wystawie w Krakowie, męczący Kenia... A któż to tam jest na II planie, co?:lol: A tutaj razem z Cavallo, która - tradycyjnie - czaruje Kenia...:lol: I znowu w tle Ktoś znajomy... Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 I dla Cavallo tez coś się znajdzie... I na koniec tej sesji czarowania Kenia - jego nóżka (a może łapka?), jakże zmęczona...:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Przed wyjściem do pracy - jeszcze troszkę Nugatowej..., która najpierw wymęczyła Żelcię... ...aż się Żelka w zupełności poddała... ...coś jej tam poszeptała... ...razem z Madzia20sosnowiec ciągnęły za łapkę... ...po czym Nugatowa zabrała moje ukochane baski i sobie poszła...:placz::placz: A te niecnoty ot, tak sobie, poszły z Nugatową... dobrze, że mi, chociaz Felkę i Kenia zostawiła...:cool3: Pzdr. Quote
cavallo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Asiaczek, dzięki!!! Rozpływam się jak widzę mojego Keniola....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ale fajne foteczki , a jeszcze fajniejsze opisy :loveu: Witajcie Asiaczki, zaczynam załować że mnie w Krakowie nie było:razz: Pozdrowionka Quote
Anecioreczek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Asiaczku Foteczki świetne:loveu: No to teraz zagadka nr.1 bo 2 bedzie później,prawda Asiaczku?:evil_lol: Kto to jest na II planie? I TU Cisza Ciotki które na wystawie były:eviltong: Quote
Cerber Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ale fajne focie z wystawy... ja chce na wystawe :placz: :placz: :placz: kurcze no... ale fotki są sliczne;) Quote
Agasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 no jakie pieeekne fotki :loveu: :loveu: Ja tez chce wymiziac Kenia!!! :placz: Asiaczku w jakim skladzie jedziecie do Białegostoku? I czy jakiś busik jest organizowany? Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='cavallo']Asiaczek, dzięki!!! Rozpływam się jak widzę mojego Keniola....:loveu: :loveu: :loveu: No coś Ty, nie rozpływaj się!!! Podawaj za to adres domowy na PW, bo mam coś dla Ciebie do wysłania, migusiem... [quote name='bonita']Ale fajne foteczki , a jeszcze fajniejsze opisy :loveu: Witajcie Asiaczki, zaczynam załować że mnie w Krakowie nie było:razz: Pozdrowionka Jeszcze się zobaczymy. Na razie muszą nam wystarczyć fotki Twoich Faflunów i moich basiaczków... [quote name='Anecioreczek']Asiaczku Foteczki świetne:loveu: No to teraz zagadka nr.1 bo 2 bedzie później,prawda Asiaczku?:evil_lol: Kto to jest na II planie? I TU Cisza Ciotki które na wystawie były:eviltong: Ja jestem ta Ciotka, która była na wystawie, tak więc nic nie powiem i nikomu nic nie podpowiem...A co! [quote name='Cerber']ale fajne focie z wystawy... ja chce na wystawe :placz: :placz: :placz: kurcze no... ale fotki są sliczne;) Cerberku, jeszcze kilka lat (jak te Twoje plany się nie zmienią) i zobaczymy się na wystawie... Sama wiesz najlepiej: najpierw nauka, potem Cerber, potem II pies i wystawy... [quote name='Agasia']no jakie pieeekne fotki :loveu: :loveu: Ja tez chce wymiziac Kenia!!! :placz: Asiaczku w jakim skladzie jedziecie do Białegostoku? I czy jakiś busik jest organizowany? Kenio będzie na wystawie w B-stoku, Chorzowie, może wrześniowej W-wie, Klubowej no i Wrocław. Do B-stoku biorę Dżezika, Żelcię, Kenia i może jeszcze jakaś siostrzyczka Kenia pojedzie. Albo Kiska albo Kika... A co do busa, to jeszcze nic nie planowałam. A co, byłabyś chętna? Zajrzę na topik o B-stoku, rzucę temat i zobaczymy, czy wogóle ktoś się zgłosi... Pzdr. Quote
Cerber Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 hehehe ja nie wiem czy ty wiesz, ale przecież ja swojego goldiaka bede miala juz w przyszlym roku... tyle, ze wychodzę już z siebie bo wyobrażam sobie jak jeżdżę na wystawy i w ogole i niestety doczekać się nie mogę... Quote
Agasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Asiaczek napisał(a): Kenio będzie na wystawie w B-stoku, Chorzowie, może wrześniowej W-wie, Klubowej no i Wrocław. Do B-stoku biorę Dżezika, Żelcię, Kenia i może jeszcze jakaś siostrzyczka Kenia pojedzie. Albo Kiska albo Kika... A co do busa, to jeszcze nic nie planowałam. A co, byłabyś chętna? Zajrzę na topik o B-stoku, rzucę temat i zobaczymy, czy wogóle ktoś się zgłosi... Pzdr. No moglabym byc chętna, chociaż baski nie są ani z 6 ani 7 grupa :( Mimo wszystko przejechalabym sie do Bialegostoku może z labladorką... ;) Na MP juz sie zglosilam ( bo potem bym zapomniala jak zawsze :cool1: ) Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Aaaaa, Cerberku to super! I w takim razie w przyszłym roku na pewno gdzieś na wystawie się spotkamy! Musowo!!!:lol: Powiedz, czy to będzie pies czy suka? Bo rozumiem, że hodowlę, z której kupisz Maleństwo, masz już wybraną? Pzdr. Quote
Agasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 tyle, ze wychodzę już z siebie bo wyobrażam sobie jak jeżdżę na wystawy i w ogole i niestety doczekać się nie mogę... Cerberku wiem co to znaczy, ja przechodze obecnie to samo :D Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Agasia, to kiedy Księżniczka będzie u Ciebie? Jakim środkiem transportu przybędzie? Uchyl rąbka tajemnicy... pzdr. Quote
Recommended Posts