Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie. Ani Bratysława ani Debreczyn. Ja praktycznie po Wrocławiu to niewiele będe się ruszała, bo... cieczki i krycia. Może gdzieś w grudniu pojadę. Wszystko zależy od tego, kiedy Felka dostanie cieczki...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :lol: :lol: :multi: :lol: Asiaczkuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!:multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi:
Ale Dżezik dał dżezuuuuuuuuuuuu!!!!!!

W "wiadomej" ,białostockiej sprawie trzymam ręke na pulsie!;) :lol:
Aaaa,jeżeli Piotrjan zabierze mnie do Wawy to sie spotkamy w sobotę 7.07.07.....jaka magiczna data....;)

Posted

Dzięki, Kochana!:lol: PiotrJan jest osobą wielce uczynną i niech się postara. Dostanie podwójny kawałek ciasta za to.
Juz teraz cieszę się na nasze spotkanie...:loveu:
pzdr.

Posted

Oczywiście
GRATULACJE !!!

[quote name='Asiaczek']Nie. Po ostatnich przygodach z transportem do Krakowa muszę teraz trochę przystopowac z wyjazdami. No i przede mną - Estonia. Też spory wydatek.:cool3:
Pzdr.

Trzeba było ze mną jechać :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzięki, Kochana!:lol: PiotrJan jest osobą wielce uczynną i niech się postara. Dostanie podwójny kawałek ciasta za to.
Juz teraz cieszę się na nasze spotkanie...:loveu:
pzdr.

Powtórzę Piotrkowi!;) :lol: I ja sie cieszę!!!:loveu: :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Inaczej. Trzeba było wcześniej dać znać, że chcesz jechac.:eviltong:
Pzdr.

W takie upały to jednak wolę własnym z klimatyzacją jeździć ;)

Posted

[quote name='donya']W takie upały to jednak wolę własnym z klimatyzacją jeździć ;)
Racja!!!

[quote name='Cerber']

witam....

ale tu nagadane od mojego ostatniego pobytu.... nie dam rady nadrobić zaległości... nigdy w zyciu :oops: chyba tylko, ze zdjęciami...

Piękne zdjęcia, a na tych dwóch to psiaki takie maciupkie się wydają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodziutko to wygląda:loveu:
No to chociaż fotki przeglądnij! Warto...:lol:
Pzdr.

Posted

Tak się dopominasz o fotki, że nawet polenić się nie moge...;)

A oto Anecioreczek we własnej osobie na wystawie w Krakowie, męczący Kenia...

A któż to tam jest na II planie, co?:lol:

A tutaj razem z Cavallo, która - tradycyjnie - czaruje Kenia...:lol: I znowu w tle Ktoś znajomy...

Posted

Przed wyjściem do pracy - jeszcze troszkę Nugatowej..., która najpierw wymęczyła Żelcię...

...aż się Żelka w zupełności poddała...

...coś jej tam poszeptała...

...razem z Madzia20sosnowiec ciągnęły za łapkę...

...po czym Nugatowa zabrała moje ukochane baski i sobie poszła...:placz::placz:

A te niecnoty ot, tak sobie, poszły z Nugatową... dobrze, że mi, chociaz Felkę i Kenia zostawiła...:cool3:
Pzdr.

Posted

no jakie pieeekne fotki :loveu: :loveu: Ja tez chce wymiziac Kenia!!! :placz:

Asiaczku w jakim skladzie jedziecie do Białegostoku? I czy jakiś busik jest organizowany?

Posted

[quote name='cavallo']Asiaczek, dzięki!!! Rozpływam się jak widzę mojego Keniola....:loveu: :loveu: :loveu:
No coś Ty, nie rozpływaj się!!! Podawaj za to adres domowy na PW, bo mam coś dla Ciebie do wysłania, migusiem...

[quote name='bonita']Ale fajne foteczki , a jeszcze fajniejsze opisy :loveu:
Witajcie Asiaczki, zaczynam załować że mnie w Krakowie nie było:razz:
Pozdrowionka
Jeszcze się zobaczymy. Na razie muszą nam wystarczyć fotki Twoich Faflunów i moich basiaczków...

[quote name='Anecioreczek']Asiaczku Foteczki świetne:loveu:

No to teraz zagadka nr.1 bo 2 bedzie później,prawda Asiaczku?:evil_lol:
Kto to jest na II planie?

I TU

Cisza Ciotki które na wystawie były:eviltong:
Ja jestem ta Ciotka, która była na wystawie, tak więc nic nie powiem i nikomu nic nie podpowiem...A co!

[quote name='Cerber']ale fajne focie z wystawy... ja chce na wystawe :placz: :placz: :placz: kurcze no...

ale fotki są sliczne;)
Cerberku, jeszcze kilka lat (jak te Twoje plany się nie zmienią) i zobaczymy się na wystawie... Sama wiesz najlepiej: najpierw nauka, potem Cerber, potem II pies i wystawy...

[quote name='Agasia']no jakie pieeekne fotki :loveu: :loveu: Ja tez chce wymiziac Kenia!!! :placz:

Asiaczku w jakim skladzie jedziecie do Białegostoku? I czy jakiś busik jest organizowany?

Kenio będzie na wystawie w B-stoku, Chorzowie, może wrześniowej W-wie, Klubowej no i Wrocław.

Do B-stoku biorę Dżezika, Żelcię, Kenia i może jeszcze jakaś siostrzyczka Kenia pojedzie. Albo Kiska albo Kika...

A co do busa, to jeszcze nic nie planowałam. A co, byłabyś chętna? Zajrzę na topik o B-stoku, rzucę temat i zobaczymy, czy wogóle ktoś się zgłosi...
Pzdr.

Posted

hehehe ja nie wiem czy ty wiesz, ale przecież ja swojego goldiaka bede miala juz w przyszlym roku... tyle, ze wychodzę już z siebie bo wyobrażam sobie jak jeżdżę na wystawy i w ogole i niestety doczekać się nie mogę...

Posted

Asiaczek napisał(a):

Kenio będzie na wystawie w B-stoku, Chorzowie, może wrześniowej W-wie, Klubowej no i Wrocław.

Do B-stoku biorę Dżezika, Żelcię, Kenia i może jeszcze jakaś siostrzyczka Kenia pojedzie. Albo Kiska albo Kika...

A co do busa, to jeszcze nic nie planowałam. A co, byłabyś chętna? Zajrzę na topik o B-stoku, rzucę temat i zobaczymy, czy wogóle ktoś się zgłosi...
Pzdr.

No moglabym byc chętna, chociaż baski nie są ani z 6 ani 7 grupa :( Mimo wszystko przejechalabym sie do Bialegostoku może z labladorką... ;) Na MP juz sie zglosilam ( bo potem bym zapomniala jak zawsze :cool1: )

Posted

Aaaaa, Cerberku to super! I w takim razie w przyszłym roku na pewno gdzieś na wystawie się spotkamy! Musowo!!!:lol:
Powiedz, czy to będzie pies czy suka? Bo rozumiem, że hodowlę, z której kupisz Maleństwo, masz już wybraną?
Pzdr.

Posted

tyle, ze wychodzę już z siebie bo wyobrażam sobie jak jeżdżę na wystawy i w ogole i niestety doczekać się nie mogę...

Cerberku wiem co to znaczy, ja przechodze obecnie to samo :D