cotons rule! Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Asiaczku - Ogrooomne gratulacje za Kraków:loveu: :loveu: :lol: :loveu: :loveu: Jak odsapniesz liczymy, że podzielisz sie wrażeniami Quote
WinterGirl Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Asiaczek']Super! Ale teraz to ja już nie wstawię żadnych fotek (nawet specjalnie dla Ciebie), bo idę chociaż 2 godzinki snu złapać przed wyjazdem na wystawę do Krakowa... Ale po powrocie będą oczywiście fotki z Krakowa, ale również jeszcze spacerkowe... Zapraszam. Pzdr. chciałam napisać, że zaciskam kciuki, a tu już z gratulacjami śpieszyć możemy... ale niemogo być inaczej [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Asiaczek Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='hanacek']A ja trzymam kciuki za twoje baski za Krakow!!! ;););):lol::lol::lol: Hanacek - dzięki! Twoje kciuki przydały się, zaraz wstawię wyniki. [quote name='Magda_Miki']Hihi...zawsze gdy tu wchodzę to albo jedziecie na wystawę, albo jesteście, albo wracacie:lol: Może kiedyś wybierzecie sie do Koszalina?:mad: A wiesz, że masz rację z tymi wystawami? :lol:Ale cóż robić, wokół shows toczy się mojeżycie... [quote name='lothia']Gratulacje Dzięx.:lol: [quote name='cavallo']Tak, tak gratulacje Asiaczek!!!:loveu: Ogromnie Ci dziękuję za to spotkanie!! Było super!! A ciacho....hmm,.... W chwili wolnej podam Ci przepis! [quote name='cotons rule!']Asiaczku - Ogrooomne gratulacje za Kraków:loveu: :loveu: :lol: :loveu: :loveu: Jak odsapniesz liczymy, że podzielisz sie wrażeniami Zaraz wstawię wyniki, a wrażenie - ciutkę później. [quote name='bGirl']chciałam napisać, że zaciskam kciuki, a tu już z gratulacjami śpieszyć możemy... ale niemogo być inaczej [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] bGirl - alez kciuki i takmożesz zaciskać; w przyszłym tygodniu mam wystawę w Estonii...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 CACIB- Kraków, 23.06.2007 r., sędzia: Paweł SZEMRAJ/PL JAZZY BOY Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB, BOG2 JELLY JOSHREEN Asiaczek - kl.pośrednia - dosk.1, CWC, NDSwR, CACIB. Jestem zadowolona... Jestem bardzo zadowolona... Jestem straszliwie zadowolona...:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Pzdr. Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wielkie GRATULACJE dla Ciebie i Twoich psiaków :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Vectra napisał(a):Wielkie GRATULACJE dla Ciebie i Twoich psiaków :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki. Gratulacje należą się przede wszystkim dla Dżezika, napracował się chłopaczyna i baaaardzo starał.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Dzięki. :buzi: ...i dlatego lubię jeździć do Krakowa...:lol: Szkoda, że nie mogłaś przyjechać, ale odbijemy sobie w W-wie, prawda? Pzdr. Quote
lady_m Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Asiu serdecznie gratuluje Ci sukcesow Twoich pieknych baskow! :multi: W przyszlym tygodniu bede na wystawie w Olsztynie ale caly czas bede trzymac kciuki za Estonie! Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Super! Ja za Was, a Wy za nas; lubię takie transakcje wiązane...:lol: Pzdr. Quote
miumiu Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Asiaczek ale wymietliście w Krakowie:crazyeye: gratulacje będziecie w Wawie? Może wrwszcie uda mi sie głasknąć baska :) Quote
WinterGirl Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Asiaczek'] bGirl - alez kciuki i takmożesz zaciskać; w przyszłym tygodniu mam wystawę w Estonii...:lol: Pzdr. załatwione, możesz liczyć na nasze kciuki... to będzie sama przyjemność dopingować z daleka CIEBIE i TWOJE psiaki... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='miumiu']Asiaczek ale wymietliście w Krakowie:crazyeye: gratulacje będziecie w Wawie? Może wrwszcie uda mi sie głasknąć baska :) Miumiu - witaj w Asiaczkowych progach! W lipcuw W-wie będe tylko towarzysko (sobota i niedziela). Ale w sobotę będę miała przy sobie Wahzirka na MP. Co do niedzieli - nie mam jeszcze nic ustalonego. Tak więc wynika, że będziesz mogła wygłaskać tylko w sobotę i tylko Wahzirka... Ale chyba we wrzesniu będziemy w większym składzie osobowym.... [quote name='bGirl']załatwione, możesz liczyć na nasze kciuki... to będzie sama przyjemność dopingować z daleka CIEBIE i TWOJE psiaki... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Trzymaj, Koffana, trzymaj. Bo zgłoszonych zostało1 3 basków (moje tylko 4).... Pzdr. Quote
Agasia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Miumiu - witaj w Asiaczkowych progach! W lipcuw W-wie będe tylko towarzysko (sobota i niedziela). Ale w sobotę będę miała przy sobie Wahzirka na MP. Co do niedzieli - nie mam jeszcze nic ustalonego. Tak więc wynika, że będziesz mogła wygłaskać tylko w sobotę i tylko Wahzirka... Ale chyba we wrzesniu będziemy w większym składzie osobowym.... Trzymaj, Koffana, trzymaj. Bo zgłoszonych zostało1 3 basków (moje tylko 4).... Pzdr. Asiaczku czemu nie mowisz ze bedziesz rowniez w niedziele w Warszawie!! To ja koniecznie bardzo poproszę (poprawna polszczyzna :cool3: ) jakiegoś baska na MP :) I jeszcze raz gratulacje za Kraków - Dzezik zaczyna dorownywac siostrze w liczbe tytulow - i tak ma byc! :multi: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Agasia - co do niedzieli - nie ma sprawy. Wszystkie baski czekają na Ciebie, do wyboru, do koloru! Niedziela i baski są Twoje.:lol::loveu: Pzdr. Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Asiu to gratuluję wyników z Krakowa i już teraz trzymam kciuki za Estonię:multi: Można liczyć na jakieś fotki?:cool3: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Magduś, tak, fotek jest ponad 300. Skąd tyle? Tak to jest, jak się daje aparat osobom lubiącym pstrykać... Fotki robiły Ala Nowak, Panienkabubu, ja, NigdyNigdy i pewnie jeszcze ktoś...:lol:;) pzdr. Quote
Savannah Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [SIZE=6]HIP HIP HURRRRRRRA!!!! Dla Kogo???? No oczywiscie dla..... [SIZE=7]Asiaczków !!!! :laola: [SIZE=2] Pozostaje mi tylko żałowac ze mnie tam nie było. Załuje.... bardzo:-( Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Właśnie, szkoda. No, ale trudno, czasami tak bywa, że są sprawy ważne i ważniejsze. Nic to, Savannah. Nadrobimy!:lol: Dziękujemy za gratulacje! Pzdr. Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 To mogę jakieś zobaczyć?:cool3: Z opisem poproszę:lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Dopiero za chwilę będe je przegrywać na kompa. Potem prawdopodobnie zakupy i dopiero ppłd. jakies fotki powinny być gotowe. Szybciej nie dam rady...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Koffana, nie masz wyjścia.Nie dam rady wczesniej, naprawdę. pzdr. Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Dobra:p Zorganizuję sobie czas:cool3: Pójdę do wanny Quote
Elitesse Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 gratulacje dla Asiaczkow !!! :laola: Przem mowil ze ciebie spotkal :) Quote
Recommended Posts