bonita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Bardzo piękne fotki Asiaczku:loveu: Świetne! Pozdrawiamy Quote
Agasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kenio i Manio przepiekni!!! :loveu: A jacy juz duuuziii ... gdzie te male gwiazdy pokażą się na pierwszej wystawie? :) Nie moge przegapić :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Agasia napisał(a):Kenio i Manio przepiekni!!! :loveu: A jacy juz duuuziii ... gdzie te male gwiazdy pokażą się na pierwszej wystawie? :) Nie moge przegapić :diabloti: ZgłosiłamKenia do Krakowa, ale nie został przyjęty. Ale prawdopodobnie wezmę Kenia "towarzyso" do Krakowa. Szkoda, że Ciebie nie będzie...:placz: Ale w Chorzowie też będzie, wcześniej w Białymstoku, no i klubowa... Pzdr. Quote
Agasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Asiaczek napisał(a):ZgłosiłamKenia do Krakowa, ale nie został przyjęty. Ale prawdopodobnie wezmę Kenia "towarzyso" do Krakowa. Szkoda, że Ciebie nie będzie...:placz: Ale w Chorzowie też będzie, wcześniej w Białymstoku, no i klubowa... Pzdr. To widze ze nie tylko ja i "moje" psy nie zostaly przyjete w Krakowie... :( Zaluje ze mnie nie bedzie, ale Bialegostoku to juz nie odpuszcze ! :evil_lol: No i na klubowej tez sie widzimy i w Chorzowie pewnie tez :) A potem to juz z gorki bo bede z moja jezdzic :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Zgadza się. A tej "Twojej" to ja jeszcze nie widziałam, znam ją tylko z opowiadań.... Może coś bliżej, może na PW?:lol: Pzdr. Quote
agabass Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Ponieważ liczę na to, że Agabass tutaj zagląda, to wstawiam piękne portrety Jej i naszych 2 Maluchów: Kenia i Mania. Sami oceńcie, kto na tych fotkach jest ładniejszy...:lol: Aga + Kenio Aga + Manio Miłego, słonecznego dnia!:lol: Pzdr. zaglądam zaglądam niestety tylko czasami bo jak to w moim życiu nie mam czasu na nic kto ładniejszy no jak to kto? Manio i Kenio oczywiście kibicuje jak zawsze i życzę powodzenia Quote
Agasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Zgadza się. A tej "Twojej" to ja jeszcze nie widziałam, znam ją tylko z opowiadań.... Może coś bliżej, może na PW?:lol: Pzdr. aj co do niej to ja mam maaase obaw... ale to mysle ze kazdy je mial zaczynajac bawic sie w prawdziwe hodowle, wydawac kupe kasy, sciagac psy... ja juz mam w glowie czarne mysli typu ze to jakis PET będzie :shake: bo przylatuje dopiero/juz w lipcu - jeszcze jej u nas nie ma ... Jak chcesz cos więcej, to moge np. wyslac fotki na maila, choc pewnie malo ci powiedza bo to nie ta rasa :cool1: no a w avku to nie kto inny jak moja ksiezniczka Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Tak sobie pomyślałam, ale nie byłam pewna... słodka Księżniczka... A fotki wyślij. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 agabass napisał(a):zaglądam zaglądam niestety tylko czasami bo jak to w moim życiu nie mam czasu na nic kto ładniejszy no jak to kto? Manio i Kenio oczywiście kibicuje jak zawsze i życzę powodzenia Dam info, jak poszło, Zapracowana Kobieto... Pzdr. Quote
WinterGirl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 a tu zawsze piękne mordki widać... pozdrawiam wszystkie 4 łapy mieszkające z TOBĄ [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Witaj bGirl,zawsze jest nam bardzo miło, jak wpadasz tutaj przelotem...:lol: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dzisiaj zagrzejemy miejsce troszkę dłużej...:diabloti: [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Agasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak sobie pomyślałam, ale nie byłam pewna... słodka Księżniczka... A fotki wyślij. Pzdr. Wyslalam.. ;) Ochrzczona Księżniczką a jeszcze nawet w Europie jej nie ma, co bedzie pozniej :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Jak to co? Królowa, Cesarzowa, Imperatorowa.... Język polski pod tym względem jest bardzo bogaty!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='bGirl']dzisiaj zagrzejemy miejsce troszkę dłużej...:diabloti: [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Super! Ale teraz to ja już nie wstawię żadnych fotek (nawet specjalnie dla Ciebie), bo idę chociaż 2 godzinki snu złapać przed wyjazdem na wystawę do Krakowa... Ale po powrocie będą oczywiście fotki z Krakowa, ale również jeszcze spacerkowe... Zapraszam. Pzdr. Quote
dzasta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Asiaczek u Ciebie też mnie dawno nie było ale po mału nadrobie a teraz ja też ide spać i bardzo mocno trzymam kciuki za Krakowski występ Basiorków :kciuki: i Twój oczywiście :lol: Quote
hanacek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Asiaczek -dzieki,dzieki ,dzieki:loveu::loveu::loveu:.[SIZE=2] Prislalam PW i maila do cebie!!! Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 dzasta napisał(a):Asiaczek u Ciebie też mnie dawno nie było ale po mału nadrobie a teraz ja też ide spać i bardzo mocno trzymam kciuki za Krakowski występ Basiorków :kciuki: i Twój oczywiście :lol: Witaj Nowo narodzona!;) Po ślubie to rzeczywiście nie było Ciebie tutaj, prawda? Cieszę się, że wróciłaś i że będziesz z nami. A Ślinka mi leci już na samą myśl o fotkach ślubnych! Na pewno są cudowne!!! W niedziele zajrzę do Was i liczę na fotki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='hanacek']Asiaczek -dzieki,dzieki ,dzieki:loveu::loveu::loveu:.[SIZE=2] Prislalam PW i maila do cebie!!! Hanacek - ja Tobie też dziękuję!:lol: Wiadomości odczytam już po powrocie z Krakowa i mocno trzymam kciuki za Brno i Twoje baski!!! Pzdr. Quote
dzasta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Witaj Nowo narodzona!;) Po ślubie to rzeczywiście nie było Ciebie tutaj, prawda? Cieszę się, że wróciłaś i że będziesz z nami. A Ślinka mi leci już na samą myśl o fotkach ślubnych! Na pewno są cudowne!!! W niedziele zajrzę do Was i liczę na fotki... Pzdr. No i nie było mnie tez na długo przed ślubem :D A foteczki mam nadzieje uda mi sie wstawić do niedzieli :lol: Quote
hanacek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Hanacek - ja Tobie też dziękuję!:lol: Wiadomości odczytam już po powrocie z Krakowa i mocno trzymam kciuki za Brno i Twoje baski!!! Pzdr. A ja trzymam kciuki za twoje baski za Krakow!!! ;););):lol::lol::lol: Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hihi...zawsze gdy tu wchodzę to albo jedziecie na wystawę, albo jesteście, albo wracacie:lol: Może kiedyś wybierzecie sie do Koszalina?:mad: Quote
cavallo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Tak, tak gratulacje Asiaczek!!!:loveu: Ogromnie Ci dziękuję za to spotkanie!! Było super!! A ciacho....hmm,.... Quote
Recommended Posts