Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Kenio i Manio przepiekni!!! :loveu: A jacy juz duuuziii ... gdzie te male gwiazdy pokażą się na pierwszej wystawie? :) Nie moge przegapić :diabloti:

ZgłosiłamKenia do Krakowa, ale nie został przyjęty. Ale prawdopodobnie wezmę Kenia "towarzyso" do Krakowa. Szkoda, że Ciebie nie będzie...:placz: Ale w Chorzowie też będzie, wcześniej w Białymstoku, no i klubowa...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
ZgłosiłamKenia do Krakowa, ale nie został przyjęty. Ale prawdopodobnie wezmę Kenia "towarzyso" do Krakowa. Szkoda, że Ciebie nie będzie...:placz: Ale w Chorzowie też będzie, wcześniej w Białymstoku, no i klubowa...
Pzdr.

To widze ze nie tylko ja i "moje" psy nie zostaly przyjete w Krakowie... :( Zaluje ze mnie nie bedzie, ale Bialegostoku to juz nie odpuszcze ! :evil_lol: No i na klubowej tez sie widzimy i w Chorzowie pewnie tez :) A potem to juz z gorki bo bede z moja jezdzic :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ponieważ liczę na to, że Agabass tutaj zagląda, to wstawiam piękne portrety Jej i naszych 2 Maluchów: Kenia i Mania.
Sami oceńcie, kto na tych fotkach jest ładniejszy...:lol:

Aga + Kenio

Aga + Manio

Miłego, słonecznego dnia!:lol:
Pzdr.
zaglądam zaglądam niestety tylko czasami bo jak to w moim życiu nie mam czasu na nic
kto ładniejszy no jak to kto? Manio i Kenio oczywiście
kibicuje jak zawsze i życzę powodzenia

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zgadza się. A tej "Twojej" to ja jeszcze nie widziałam, znam ją tylko z opowiadań.... Może coś bliżej, może na PW?:lol:
Pzdr.

aj co do niej to ja mam maaase obaw... ale to mysle ze kazdy je mial zaczynajac bawic sie w prawdziwe hodowle, wydawac kupe kasy, sciagac psy... ja juz mam w glowie czarne mysli typu ze to jakis PET będzie :shake: bo przylatuje dopiero/juz w lipcu - jeszcze jej u nas nie ma ... Jak chcesz cos więcej, to moge np. wyslac fotki na maila, choc pewnie malo ci powiedza bo to nie ta rasa :cool1:

no a w avku to nie kto inny jak moja ksiezniczka

Posted

agabass napisał(a):
zaglądam zaglądam niestety tylko czasami bo jak to w moim życiu nie mam czasu na nic
kto ładniejszy no jak to kto? Manio i Kenio oczywiście
kibicuje jak zawsze i życzę powodzenia

Dam info, jak poszło, Zapracowana Kobieto...
Pzdr.

Posted

a tu zawsze piękne mordki widać...
pozdrawiam wszystkie 4 łapy mieszkające z TOBĄ

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

dzisiaj zagrzejemy miejsce troszkę dłużej...:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak sobie pomyślałam, ale nie byłam pewna... słodka Księżniczka... A fotki wyślij.
Pzdr.

Wyslalam.. ;) Ochrzczona Księżniczką a jeszcze nawet w Europie jej nie ma, co bedzie pozniej :diabloti:

Posted

[quote name='bGirl']

dzisiaj zagrzejemy miejsce troszkę dłużej...:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

Super! Ale teraz to ja już nie wstawię żadnych fotek (nawet specjalnie dla Ciebie), bo idę chociaż 2 godzinki snu złapać przed wyjazdem na wystawę do Krakowa...
Ale po powrocie będą oczywiście fotki z Krakowa, ale również jeszcze spacerkowe... Zapraszam.
Pzdr.

Posted

Asiaczek u Ciebie też mnie dawno nie było ale po mału nadrobie a teraz ja też ide spać i bardzo mocno trzymam kciuki za Krakowski występ Basiorków :kciuki: i Twój oczywiście :lol:

Posted

dzasta napisał(a):
Asiaczek u Ciebie też mnie dawno nie było ale po mału nadrobie a teraz ja też ide spać i bardzo mocno trzymam kciuki za Krakowski występ Basiorków :kciuki: i Twój oczywiście :lol:

Witaj Nowo narodzona!;) Po ślubie to rzeczywiście nie było Ciebie tutaj, prawda? Cieszę się, że wróciłaś i że będziesz z nami. A Ślinka mi leci już na samą myśl o fotkach ślubnych! Na pewno są cudowne!!! W niedziele zajrzę do Was i liczę na fotki...
Pzdr.

Posted

[quote name='hanacek']Asiaczek -dzieki,dzieki ,dzieki:loveu::loveu::loveu:.[SIZE=2]
Prislalam PW i maila do cebie!!!

Hanacek - ja Tobie też dziękuję!:lol:
Wiadomości odczytam już po powrocie z Krakowa i mocno trzymam kciuki za Brno i Twoje baski!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj Nowo narodzona!;) Po ślubie to rzeczywiście nie było Ciebie tutaj, prawda? Cieszę się, że wróciłaś i że będziesz z nami. A Ślinka mi leci już na samą myśl o fotkach ślubnych! Na pewno są cudowne!!! W niedziele zajrzę do Was i liczę na fotki...
Pzdr.

No i nie było mnie tez na długo przed ślubem :D
A foteczki mam nadzieje uda mi sie wstawić do niedzieli :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hanacek - ja Tobie też dziękuję!:lol:
Wiadomości odczytam już po powrocie z Krakowa i mocno trzymam kciuki za Brno i Twoje baski!!!
Pzdr.
A ja trzymam kciuki za twoje baski za Krakow!!!
;););):lol::lol::lol:

Posted

Hihi...zawsze gdy tu wchodzę to albo jedziecie na wystawę, albo jesteście, albo wracacie:lol:

Może kiedyś wybierzecie sie do Koszalina?:mad: