Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
Witaj Asiaczku dzis byliśmy w Lesznie, były dwa baski suczki:
AFREYA HANACEK Bajunga (młodzież)
ONLY Stellanova (otwarta)
Jedna to i na baska wyglądała ale druga była hmm... przerośnieta? spasiona?? aż zastanawiałam się czy to na pewno basek, nie było w tym psie nic z gracji i wdzięki jaki mają te psiaki które do tej pory widziałam:roll:

a ja widziałam tą suczkę z otwartej i nawet rozmawiałam z jej panią przez dosłownie chwiluńkę. Sunia maleńka i drobniutka. :p

Posted

mamabazyla napisał(a):
a ja widziałam tą suczkę z otwartej i nawet rozmawiałam z jej panią przez dosłownie chwiluńkę. Sunia maleńka i drobniutka. :p

Jedna i druga były własnościa tej samej osoby:eviltong:

Posted

Hihihi, Kurdupelki... Pamiętaj, że fotki są z początków maja...

U nas na wsi Mokotów burza była ok. 15-16.00 wczoraj. Potem to już było tylko pokapywanie...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hihihi, Kurdupelki... Pamiętaj, że fotki są z początków maja...

U nas na wsi Mokotów burza była ok. 15-16.00 wczoraj. Potem to już było tylko pokapywanie...
Pzdr.

Nie szkodzi że z maja, i że kurdupelkam takimi już nie są:loveu::evil_lol:

A u nas wczoraj taka burza przeszła:crazyeye: z takimi grzmotami i pieronami że aż się przestraszyłam:cool3:, a mnie mało co przestraszyć może:evil_lol:.

Pozdrowionka

Posted

[quote name='bonita']Zauważyłyście że znikła możliwość edycji postów:p, teraz trzeba uważać na błędy, bo poprawić się już nie da:oops::evil_lol:

:razz: Wg mnie to troche zacheca do spamu...

Posted

[quote name='Asiaczek'][FONT=Century Gothic][SIZE=2]I Oni chcą nam zlikwidowac Fotoblogi...:mad:[/FONT]
[FONT=Century Gothic].[/FONT]

ze co ? :-o why why why ?? :placz:

[quote name='bonita']Zauważyłyście że znikła możliwość edycji postów:p, teraz trzeba uważać na błędy, bo poprawić się już nie da:oops::evil_lol:

kolejne ograniczenia wielkiego brata :diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]A ja tylko wpadłam zameldować się, że żyję. Nie czytałam zaleglości, nie jestem na bieżąco :oops:

Baaaardzo mi się nie podoba brak możliwości edycji postów:shake: W ogóle dogo podupada i nie chce mi się tu wchodzić.

No i kiedy ten nasz spacerek w końcu? Obawiam się, że on nigdy nie dojdzie do skutku :roll:
[/FONT]

Posted

NO właśnie. Nie ma możliwości poprawienia literówek lub tekstu... Szkoda.

Imanca - a spacerek na pewno bedzie. W przyszły weekend ja już mam plany, niekoniecznie spacerkowe. Potem Kraków, potem Estonia... Tak więc wolnyczas na spotkanie to mam dopiero w lipcu. I to na dodatek wszystkie weekendy!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']NO właśnie. Nie ma możliwości poprawienia literówek lub tekstu... Szkoda.

Imanca - a spacerek na pewno bedzie. W przyszły weekend ja już mam plany, niekoniecznie spacerkowe. Potem Kraków, potem Estonia... Tak więc wolnyczas na spotkanie to mam dopiero w lipcu. I to na dodatek wszystkie weekendy!!!
Pzdr.
O nie kłamczuszko :mad: W jedne spotykasz się ze mna i Forysiową wiercidupa:eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jesooo! Nic nie pamiętam, abym się z Wami umawiała.... Przypomnij mi, gdzie i kiedy, please... Jednak starość i skleroza idą w parze...
Pzdr.
Cholera:mad: jakie prochy na pamięc trzeba piorytetem wysłać, źle z Tobą.:crazyeye:
A kto na międzynarodówke ma wpaść towarzysko? A kto ma przynieśc "krateczke":razz: ?

Posted

Aaaaaaaa, mówisz o W-wie w lipcu? Tak, tak, to pamiętam.

Ale znowu mam problem: jaką "krateczkę" mam przynieść? Że ciasto + paczuszkę dla Cioci - to wiem. Ale "Krateczkę"? Pomocy:placz:...... Jest tu jakiś lekarz?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaaaaa, mówisz o W-wie w lipcu? Tak, tak, to pamiętam.

Ale znowu mam problem: jaką "krateczkę" mam przynieść? Że ciasto + paczuszkę dla Cioci - to wiem. Ale "Krateczkę"? Pomocy:placz:...... Jest tu jakiś lekarz?
Pzdr.

:flaming:
W odpowiednim czasie przypomne:diabloti:

Posted

Witaj Asiaczku Kochany!!! Ależ ja się cieszę, że już niedługo się spotkamy! Już sprzęt pożyczam i nie mogę się doczekać!!!:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Rodzinka:

Ile łepków jest na tym zdjęciu? Kto policzy...?

Ten tyłem to Wahziri, a maleństwo?

Ktoś tu chyba chce ukraść maluchy...

(Kalimerka + Key to Love)

Felka + Kenio

I sprawcy tego całego zamieszania w maluchach: Felka +Wahziri.:loveu:

Cdn.
Pzdr.

Posted

Niemożliwe! Obiecała i rzeczywiście:poszperała, znalazła i weszła do mojego Fotobloga...
Witajcie, witajcie!

Możemy sobie łapki podac, bo ja tez uwielbiam TRI (cokolwiek by to miało znaczyć!:evil_lol:).

Tak, tak. Baski nie "robią" tradycyjnego hau, hau. Wydają za to inne odgłosy przypominające: miauczenie kotów, śmiech chłopaczków w czasie mutacji, warczenie, wycie i in. Niektóre to nawet trudno określić w naszym ludzkim języku.
Pzdr.