Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 I chyba ten deszcz był typowo majowym deszczykiem, bo.... juz zbiera się i idzie ... chyba do Eweliny.:lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Bogu dzieki:multi: :multi: :multi: o juz zaczelo wiac juuupi:eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Na pewno roślinki będą rosły jak wściekłe... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 golilam niedawno trawe a juz jestem zarosnieta:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: a kleszczy na polach i w lesie od cholerki:angryy: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Pamiętaj o zabezpieczeniu swoich chłopaków. Frontline, Fiprex lub inna firma. Koniecznie!Pzdr. Quote
cavallo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Żelinka śliczna, ale jak zagląda do namiotu - urocze!!! :loveu: No ja kocham te Baseczki bardziej i bardziej....:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
gosikf & dogs Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Hej! :) Śliczniutkie te Nasze Asiulki wsyskie i jus! Tych zdjęć to już tam przybyło u Zeusa:) pzdr. Quote
cavallo Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Asizcek, oczywiście z całej siły trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że jak wrócisz, o szybciutko sie pochwalisz!!! :thumbs: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Daisunia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 czyżby żelcia wypatrzyla sobie jakiegoś kawalera ???:lol: Quote
anetta Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Buhahahaha, Zelka tanczaca na krzesle razem z Nugatowa jest the best :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A co do tych szelek to mniej wiecej zalapalam o sooo chodzy :oops::lol: Quote
Agappe Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [SIZE="5"]Budapeszt baski Asiaczka niestety się spóźniły na ocene i byly oceniane poza konkurencją.. ale i tak im ładnie poszło :multi: [SIZE="5"]DŻEZIK - CAC, CACIB WAZIREK - CAC GUSIO - CAC ŻELKA - CAC BOB nie został przyznany, ale sedzia powiedział, ze gdyby baski sie nie spóźniły to Zw.Rasy poszłoby do Dżezika. [SIZE="4"]GRATULUJEMY ASIUU!!! Szalejecie jak zawsze :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sylrwia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Asiaczku ja za Toba juz nie nadążam:roll: z tymi wystawami. Gratulacje :lol: O co chodzi z tymi ocenami poza konkurencją? Quote
cavallo Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Asiaczek GRATKI :multi: GRATKI :multi: GRATKI!!! Ja już mówiłam na Asiaczki nie ma mocnych!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Agappe Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 przybywam z kolejnymi niusami :) [SIZE="4"]Budapeszt dziś [SIZE="5"]DŻEZIK - CAC ŻELKA - CAC, res.CACIB [SIZE="4"]OGROMNE GRATULACJE!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BlackSheWolf Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 braaaawo :D :D co tam u was slychac ;> :D pozdrawiam u nas nowe fotki :D Quote
cavallo Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dzięki Agappe, znowu można gratulować Asiaczkowi!!!!! :multi::multi::multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Agappe Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 cavallo napisał(a):Dzięki Agappe, znowu można gratulować Asiaczkowi!!!!! :multi::multi::multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa jeszcze jutro jedna wystawa - klubowa!!! wiec trzymajmy kciuki :)) Quote
hanacek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Asiaczek - super GRATULUJE -[SIZE=2] :multi::multi::multi: to szkoda co prijechali pozno:-(:-(:-( Quote
Agappe Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 najnowsze Asiaczkowe wieści: [SIZE="4"]Wystawa Klubowa na Węrzech: [SIZE="4"]JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - CAC Abotere's ADUNBI "Gusio"- CAC, Zw.Klubu, Zw.Rasy Abotere's WAHZIRI - res.CAC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" - CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - CAC FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Felka" - CAC zgłoszonych bobasków 11 pojawiło się 10, sędzia Irlandka [SIZE="4"]Ogromne Gratulacje!!!!!!!!! :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sylrwia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Agappe']najnowsze Asiaczkowe wieści: Wystawa Klubowa na Węrzech: JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - CAC Abotere's ADUNBI "Gusio"- CAC, Zw.Klubu, Zw.Rasy Abotere's WAHZIRI - res.CAC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" - CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - CAC FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Felka" - CAC zgłoszonych bobasków 11 pojawiło się 10, sędzia Irlandka Ogromne Gratulacje!!!!!!!!! :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulacje:multi: :loveu: :multi: :loveu: [SIZE=1]hi hi na 10 basków 3/4 to Asiaczek:evil_lol: Quote
Recommended Posts