Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Cd. Ktoś mnie wołał? Jak nikt mnie nie wołał, to sobie idę... O, chyba w tamtą stronę sobie pójdę, tam na pewno jest coś ciekawego... Chociaż jak tak się dobrze zastanowić, to chyba jednak na kolankach najlepiej... ...i wszystko widać... Podziękowanie za przytulaski...?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Wstawię Wam jeszcze 2 fotki Agasi z Wahzirkiem z Młodego Prezentera. Oczywiście z Opola. I na koniec fotek z Opola - zagadka. Czyj to ogonek? [SIZE=2]Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 lady_m napisał(a):No wiem, ze rewelacyjne to nie sa... Ale wierz mi, ze na tle wszystkich psow z V gr. baski byly naprawde ladne... :roll: To byla wystawa krajowe, wiec sama rozumiesz... (Oprocz akit, ale tam byla pierwsza ich klubowa wystawa wiec tak jakby troche inna jakosc tych pdow). A w Moskwie to troche straszno jest- nie tylko na granicy... Ale pojechalam i wrocilam, wiec tak zle nie jest ;) Zobaczylam fajna wystawe, a przy okazji Moskwe, co bylo moim marzeniem :multi: Jak wpadnie mi jeszcze kiedys w obiektyw jakis basek to z checia Ci przekaze ;) Przy okazji rozgaszczam sie u Ciebie i zapraszam na rewizyte do mojej galeryjki ;) Ja Moskwę widziałam dobrych kilka razy a i żyłam tam nawet czas jakis (delegacje). Lecz z chęcią mogą pojechać jeszcze raz na jakąś wystawkę. Ale ta granica... Prośba o baski - aktualna, do odwołania.:lol: A do Twojej Galerii zajrzę, ale dopiero po powrocie "z miasta". Może nawet dzisiaj zdążę. Piszę "nawet", bo ok. 19.00 wyjeżdżam na maraton węgierski, tzn. 2xCACIB + klubówka. Oj, będzie się działo... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Noooo, Agasia też się z niej smieje...(w tle). Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Asiaczek napisał(a):ok. 19.00 wyjeżdżam na maraton węgierski, tzn. 2xCACIB + klubówka. Oj, będzie się działo... Pzdr. powodzenia !! :thumbs: Asiaczek napisał(a):Noooo, Agasia też się z niej smieje...(w tle). Pzdr. Zelcia przypomina mi szczerze mowiac nietoperza :evil_lol: Quote
Patka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Patka, jakie dobre Bogi Ciebie tutaj sprowadziły, co? Cieszę się ogromnie!!! sprowadzają, ale pisać rzadko pozwalają :) ja też sie ciesze ze Ty sie cieszysz :) Żelka jest boska :lol: Quote
lady_m Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Asiaczek napisał(a): Piszę "nawet", bo ok. 19.00 wyjeżdżam na maraton węgierski, tzn. 2xCACIB + klubówka. Oj, będzie się działo... Powodzenia :multi::multi: Quote
Czoko Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 U Żelci zawsze mnie rozczulają zmarszczki na czółku1 Powodzenia! Quote
Nugatowa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Asiaczku zdjęcia bombastic Fantastic :klacz: !!! :klacz: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Co do ogonka - mała podpowiedź: - nie bez kozery dałam to zdjęcie wśród opolskich fotek... Może lady_m, Donya, Agappe domyślą się...? Pzdr. Quote
Samturia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Asiaczku wy choba na każdej wystawie jesteście ;) Quote
lady_m Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Co do ogonka - mała podpowiedź: - nie bez kozery dałam to zdjęcie wśród opolskich fotek... Może lady_m, Donya, Agappe domyślą się...? Pzdr. Moze akitka? Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 lady_m napisał(a):Moze akitka? Zdecydowanie cieplej...:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 sylrwia napisał(a)::placz: :placz: :placz: Powiesiły wstrętne baby baski:placz: :placz: :placz: ja mysle, ze po prostu zazdrościły akitom grzyw i probowały baskom takie zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agappe Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Asiaczek'] I na koniec fotek z Opola - zagadka. Czyj to ogonek? [SIZE=2]Pzdr. czyżby pomponik Bimbonika? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agappe Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Asiaczek'] Ciekawość świata silniejsza... Cdn. Pzdr. uciekająca Żelcia cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Agappe napisał(a):czyżby pomponik Bimbonika? :evil_lol: :evil_lol: No i co ja mam z Tobą zrobić? :mad:Zgadłaś za I podejściem! Może powinnaś zagrać w totka? Pzdr. Quote
Agappe Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 mysle, że jakas nagroda sie należy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bimbonika to ja obejrzałam sobie juz chyba od kazdej strony i przeciez tyle nocy razem spędzilismy:evil_lol: , że nie mogłaam tego nie wiedzieć :) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Agappe napisał(a):mysle, że jakas nagroda sie należy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bimbonika to ja obejrzałam sobie juz chyba od kazdej strony i przeciez tyle nocy razem spędzilismy:evil_lol: , że nie mogłaam tego nie wiedzieć :) A co chcesz jakonagrodę? Masz jakiś pomysł? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Oooo, właśnie teraz w W-wie zaczęło padać, lać, zacinać... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 zartujesz????????????? daj tego deszczu troszke do nas:multi: :multi: :multi: :multi: u nas padal ale rano a teraz gorocoooooooooooo:placz: Quote
Recommended Posts