cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 To już wtedy bedzie cudownie, bo tak mi smutno było eliminować pięknego Wahzirka!!!:-( Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 O nie!!! Kenia to ja koniecznie poproszę!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Hahaha, a niech tam! Dla Cavallo - Kenio, a dla Agasi - Wahzirek. Chłopaki zostaną zjedzone, ale oby PO ocenie na ringu (w przypadku Kenia), dobrze? pzdr. Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Asiaczek, dobrze może być po ocenie! :eviltong: Ja już nie mogę się doczekać, bo zobaczę jak wystawiasz Baseczki i w tym mojego ulubieńca Keniolka!!:loveu::loveu::loveu: A będę mogła Go popilnować jak będziesz wystawiała inne Baseczki? :oops: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wow Asiaczek, ale się ciesze!!! Thanks!!! :cool2: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Nugatowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A moja jest Żelatyna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asiaczkowska gdzie zdjęcia z Opola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????? Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Nugatowa napisał(a):A moja jest Żelatyna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asiaczkowska gdzie zdjęcia z Opola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????? Dzisiaj kończę wstawiać fotki z Płocka i przygotuję Opole. Inaczej nie dam rady... Pzdr. Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Nugatowa, CUDO!!!! Zdjęcia super! Co za cudny Rudasek na tle błękitu....:loveu::loveu: To jeszcze dzisiaj będą foteczki???? Super! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Nugatowa - a ja przebijam Twoje fotki z Opola, fotkami z Płocka. Hihihi... Piękny Dablik. Dablikowi chyba znudziło się pozowanie... Oj, Agabassku, chyba przesadzasz z tymi poprawkami... No i nagroda! Ah, jak przyjemnie... Ale jeszcze trzeba troche pobiegać, bo ... przed nami walka o tytuł Zwycięzca Rasy! Tak ostro walczyliśmy o ten tytuł, że prawie lataliśmy nad ringiem... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Cd. zdjęć z wystawy w Płocku. Po ocenie... Po krótkiej przerwie i odpoczynku - ring honorowy... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 A teraz fotki pokazujące, jak można z gracją prezentowac psiaki na ringu... Sami oceńcie. A gdzie Dablik i Fionka? TańczyAgabassek ale i p. sędzina też... Jaka radość ze Zwycięstwa!!! No i w taki całuśny sposób Dablik zakończył Championat Polski! A Fionka - Młodzieżowy Championat Polski. Gratulacje!!! Quote
Madzik93 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Jeżeli chodzi o wystawy na Śląsku, to prawdopodobnie będę w Chorzowie (jeżeli wszystko się ładnie zgra...). Poza tym - Kraków (to też płd. Polski:lol:), Wrocław. Pzdr. No to widzimy sie w Chorzowie:multi: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 OK. Gdyby coś się nie udało - na pewno dam znać. Ale na razie - wszystko gra. Pzdr. Quote
Madzik93 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Asiaczek napisał(a):OK. Gdyby coś się nie udało - na pewno dam znać. Ale na razie - wszystko gra. Pzdr. To super:multi: Bede miziała baski:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jak zwykle zdjęcia SUUUPER!!! Ale taniec Agabasska z sędziną BOMBA!!! :lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Ciekawe, co na to Agabass...? Nie wiem, czy Ona tu wpadnie, bo zabiegana jest ogromnie... Może chociaż Basenjifiona się zjawi i to oceni? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 UWAGA UWAGA UWAGA Informacja dla tych, którzy byli zainteresowani szelkami, noszonymi przez Jumcię. Oto odpowiedź Ingi: Dear Joanna I have tryed to get more info about this leed, but the shop assistant didn't want to tell teh producer.Maybe she was afraid of competition. I only saw that it is prodused in Finland. Sorry i couldn't help... Best regards Inga [SIZE=2]Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Na miły dzień: Mąż do żony: - Kochanie, jesteśmy już 20 lat po ślubie, a ty po raz pierwszy zrobiłaś mi taką pyszną kawę! Żona: - Zostaw, to moja! [SIZE=2]Pzdr. Quote
Nirse Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 "Ciekawe, co na to Agabass...? Nie wiem, czy Ona tu wpadnie, bo zabiegana jest ogromnie... Może chociaż Basenjifiona się zjawi i to oceni? Pzdr" Dla mnie super i dziękuję:)))))):crazyeye: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Mam kilka minut wolnego przed wyjściem do rpacy, to jeszcze wstawię fotki Dżezika z Opola. Dżezik ma ich zdecydowanie mniej niż Żelcia. No bo, wiadomo... Żelcia ma swoich wiernych fanów, a on - nie...:oops: To wszystko, co mam o Dżezie w Opolu. Ale jest jeszcze pełno fotek Żelki, no i jest Fionka! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='basenjifiona']"Ciekawe, co na to Agabass...? Nie wiem, czy Ona tu wpadnie, bo zabiegana jest ogromnie... Może chociaż Basenjifiona się zjawi i to oceni? Pzdr" Dla mnie super i dziękuję:)))))):crazyeye: O, jak fajnie, że zajrzałeś. Ja też dziękuję.:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 właśnie tak patrze,i Mi sie coś przypomiało... Znowu Basek i PAN.:evil_lol: chciałam coś powiedzieć,ale sie powstrzymam:lol: Quote
cavallo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Asiaczek, JESTEM FANKĄ DŻEZIKA!!! :cool1: Niesamowity z niego przystojniak!!!!:loveu: Miłego dnia, a kawa była pyszna!!!:lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Recommended Posts