Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Asiu to ja w takim razie mocno trzymam kciuki za jak najwyższe lokaty!!:thumbs: Po raz kolejny padam z zazdrości:mdleje: Pola Mokotowskie:loveu: Quote
Agappe Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no i kciuki sie chyba przydały: [SIZE="4"]JUMA MONGO Asiaczek - CAC, BOS, BOB, [SIZE="5"]BOG!!! [SIZE="4"]JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - dosk, 2 Abotere's ADUNBI "Gusio" - dosk, 2 FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" - CAC JELLY YOSHREEN Asiaczek "Żelka" - CAC, BOS FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Felka" - CAC [SIZE="4"]hodowla ASIACZEK - 2 miejsce w skali wystawy!!!! [SIZE="4"]Asiaczkowa Para Hodowlana (tylko nie wiem czt Dzezik+ Żelka czy Farik+Felka :roll:) - [SIZE="4"]4 miejsce w skali wystawy!!!! mam nadzieje, ze niczego nie pokręciłam :roll: :oops: :oops: [SIZE="5"]OGROMNE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :multi: :multi: :multi: BRAWO dla ASIACZKOW !!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
cavallo Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Asiaczek, JESTEŚ WIELKA!!!! Już mi słów brak. GRATULACJE!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 cavallo napisał(a):Jak to miło Asiaczek z Twojej strony, że taką miła niespodziankę nam sprawiłaś!!! Super spacerek!!!:loveu::loveu::loveu: A na ostatnim zdjęciu Kenio i Hipcia...Tak? Trzymam mocno kciuki, ale oczywiście Wy zajmieciecie na wystawie same najwyższe lokaty, czyż może być inaczej?!!;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Na zdjęciu, od lewej: Felka i Kenio. Hipka była nieobecna na tym spacerku. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Agappe']no i kciuki sie chyba przydały: JUMA MONGO Asiaczek - CAC, BOS, BOB, BOG!!! JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - dosk, 2 Abotere's ADUNBI "Gusio" - dosk, 2 FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" - CAC JELLY YOSHREEN Asiaczek "Żelka" - CAC, BOS FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Felka" - CAC hodowla ASIACZEK - 2 miejsce w skali wystawy!!!! Asiaczkowa Para Hodowlana (tylko nie wiem czt Dzezik+ Żelka czy Farik+Felka :roll:) - 4 miejsce w skali wystawy!!!! mam nadzieje, ze niczego nie pokręciłam :roll: :oops: :oops: OGROMNE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Agappe - dzięki! Jesteś niezawodna! Małe uzupełnienie: PSY kl. o Abotere's ADUNBI - dosk.3 JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2 JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG! kl. ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk1., CAC SUKI kl. o JELY JOSHREEN Asiaczek - dosk1., CAC, BOS kl. ch FELMERIA FOR CHRISTMA SEVE Asiaczek - dosk.1, CAC Para Hodowlana - 4 miejsce (Dżezik + Żelcia) Grupa Hodowlana - 2 miejsce (Farik, Felka, Jumcia, Dżezik i Żelka) Młody Prezenter - 4 miejsce; koleżanka z Litwy Goda Jurgilaite + FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek. Wystawa - jak widzicie - baaaardzo udana. Jedyny minus to ... pogoda. W czasie wystawy lało, padało, mżyło, kapało... Tylko raz czy dwa razy na bardzo krótki wyszło słońce. Ale dzięki Donya mieliśmy namiocik nad głowami i nasze pupilki jakoś nie zmokły. A wyobrażacie sobie zmokniętego pudla??? Dwa ciasta zjedzone, szampan - wypity, humory - super, zdjęcia - są i to dużo, Polacy - górą, bigielek - BIS 2, seterek Narisowej, olbrzym czarny, miniaturki, SH, amstafek od Sentinel, pudliczka od Magdy (a właściwie od Ani), corgi Bardotkowe, Kruszek SuperGosi, akitki Donya - wszyscy zadowoleni!:lol: Pięknie dziękuję za dodatkowe ciasto, szampan oraz ogromne wsparcie przy prezentacji Pary i Grupy Hodowlanej oraz za oklaski podczas BIS-ów: Dnya -Magda- Rita (koleżanka z pudlem) Bardotka PiotrJan z Rodziną Jagoodka Narisowa - pochwała dla robiącej ciasto; było pyszne! Miło było poznac! SuperGosia Sentinel AngieP Czy kogoś ominęłam?:oops: Pzdr. Quote
Imanca Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Asiaczek'] PSY kl. o Abotere's ADUNBI - dosk.3 JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2 JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG! kl. ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk1., CAC SUKI kl. o JELY JOSHREEN Asiaczek - dosk1., CAC, BOS kl. ch FELMERIA FOR CHRISTMA SEVE Asiaczek - dosk.1, CAC Para Hodowlana - 4 miejsce (Dżezik + Żelcia) Grupa Hodowlana - 2 miejsce (Farik, Felka, Jumcia, Dżezik i Żelka) Młody Prezenter - 4 miejsce; koleżanka z Litwy Goda Jurgilaite + FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek. Pzdr. GRATULUJEMY!! :multi::multi::multi: A my również się pochwalimy - ATENA Dolina Mirage dziś dostała 3 Zw. Mł. i tym samym spełniła wymagania na młodzieżowego championa Polski w wieku 11 miesięcy :cool1: Za to pańcia chyba przypłaciła te 2 ostatnie wnioski zdrowiem (byle nie życiem) i umiera z gorączką, okropnym bólem gardła i katarem rozrywającym zatoki :( Każdy mięsień mnie boli i czuję rosnącą gorączkę... Idę leżeć i odpoczywać. Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Imanca']GRATULUJEMY!! :multi::multi::multi: A my również się pochwalimy - ATENA Dolina Mirage dziś dostała 3 Zw. Mł. i tym samym spełniła wymagania na młodzieżowego championa Polski w wieku 11 miesięcy :cool1: Za to pańcia chyba przypłaciła te 2 ostatnie wnioski zdrowiem (byle nie życiem) i umiera z gorączką, okropnym bólem gardła i katarem rozrywającym zatoki :( Każdy mięsień mnie boli i czuję rosnącą gorączkę... Idę leżeć i odpoczywać. Oj, u mnie trochę lepiej, ale nie wiem, co jutro będzie... Wiem jedno, jutro muszę być w pracy...:diabloti: A Ty kuruj się, bierz tabletki, syropki, a jeżeli będzie trzeba to i antybiotyk!!! Koniecznie!!! W końcu czeka nas spacerek na PM, prawda? No i ogromne gratki dla Nowego Młodzieżowego Championa Polski!!! BRAWO!!! Pzdr. Quote
cavallo Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jeszcze raz ogromne gratki dla wszystkich!!!:multi: Ale tam Asiaczek mieliście dobrze, ciasto, szampan, no, no....:eviltong: Cieszę się Asiaczek razem z Wami!!! A jak się czuje Kenio? Z niecierpliwością czekam na zdjęcia zaległe wystawowe i z ostatniej wystawy! No i domowe Koteczki+Baseczki:loveu::loveu::loveu: Dla wszystkich chorych zdrówka, nie dajcie się!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Ania-shira napisał(a):My również składamy gratulacje :multi: Hejka, chyba po raz pierwszy w tej Galerii, prawda? Witaj i zapraszam!:lol: Pzdr. Quote
Nugatowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Brawa Asiaczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: Wyjadacze jedne Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Koffam Cię! :loveu::lol: I Twojego niewidzianego na żywo psiaka tyż! Niech mu szybciutko zdrówko wraca. Pzdr. Quote
Madzika Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A jednak na tych wystawach da sie cos wygrac.... Szczere gratulacje :Rose: Jakos zwykle widuje Twoje Basenji Ciebie jakos nie na wystawach :PP No cóż może dlatego ze tylko mykamy do naszego ringu odbębnić conieco... a potem na zakupy dla psiaka ruszam:cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gratulacje wielkie dla was!!!!!!!:multi: :multi: :multi: zapraszamy na te foteczki w koncu po drobnych awariach;) Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Anecioreczek napisał(a):to impreze mieliście przednią:cool3: Hahaha, w przelotach! Generalnie na imprezke nie było czasu... Pzdr. Quote
Recommended Posts